Oblikujte ponudbo, ki je tako dobra, da jo je težko zavrniti in začnite že danes polniti svoj prodajni sistem s sledilci, ki so jo dejansko pripravljeni kupiti.

SPLETNI PROGRAM  + INTERAKTIVNA E-DELAVNICA

NIŠA U NULO

Definirajte profitabilno nišo za vaš online posel in odidite iz spletne delavnice s popolno jasnostjo, kdo so vaše stranke, kako jih nagovarjati in kateri bo vaš prvi (online) program.

Niša u nulo za samo 297 eur !

Možnost plačila na obroke

Večina ljudi misli, da je definiranje niše enostavno in mislijo, da so to poslovno uganko rešili, če samo rečejo ali zapišejo pod njihov opis na spletu: "Sem coach za osebni razvoj in pomagam ljudem premagovati izzive v življenju." Ali kaj podobnega…

Vendar resnica je

…dokler ne poznate težav vaših končnih strank, skrbi, ki jim ponoči ne dajo spati in dokler ne veste kako lahko vašo rešitev zapakirate v delujoč proces, ki ga bodo vaše stranke enostavno implementirale v prakso, ne boste mogli ustvariti magnetne ponudbe.

Brez prave ponudbe, pa na žalost ni prodaje.

Z nišo je zelo tesno povezana vaša ponudba in pa tudi marketinške aktivnosti – torej kako potem to ponudbo zapakirati, da pije vodo na trgu.

Če se želite čim prej diferencirati od konkurence, postati bolj prepoznavni, kredibilni in posledično pritegniti k sebi več potencialnih kupcev, boste to veliko hitreje dosegli, če se boste naučili učinkovito artikulirati najmanjšo podrobnost, težav vaših strank.

Velikokrat slišim »Mah, saj jaz vem kdo je moja niša«, potem pa mi v drugem stavku postavijo vprašanja kot so:

RESNICA JE SLEDEČA....

Če se po vsem izobraževanju in nabiranju različnih informacij iz področja online marketinga in prodaje še vedno postavljate zgornja vprašanja, potem je tu nekaj osnovnih vprašanj, na katere si še vedno niste dovolj jasno odgovorili:

1. Koga v resnici hočem nagovarjati.

2. Kateri specifični in urgentni problem jim znam rešiti.

3. Kako moja stranka razmišlja in deluje.

Zelo verjetno je, da si niste vzeli dovolj časa, da razmislite o teh vprašanjih poglobljeno, mogoče ste prišli do toliko odgovorov, da imate že cel kup zvezkov popisanih in zdaj ne veste kako iz tega izluščiti bistvo in uporabiti vsa ta dragocena spoznanja v marketingu in prodaji.
Mogoče pa se vam vse skupaj zdi tako samoumevno, da ne vidite, kako bi vam bilo lahko še bolj jasno kaj je vaša niša in se posledično tukaj ne zadržujete predolgo, saj se vam mudi kreirati ponudbo in začeti prodajati.

Če ne boste definirali svoje niše u nulo, boste še naprej ostali v SENCI KONKURENCE!

IN TO VAS BO NA DOLGI ROK STALO POSLA!

Pokažite mi samo enega uspešnega online podjetnika, ki ni znan po nečem SPECIFIČNEM – da nagovarja eno specifično grupo ljudi. 

GA NI! 

No, vsaj jaz ga ne poznam! 

In to je zato, ker vedo nekaj, kar morda vi še niste spoznali: 

VARNOST, je za človeka ena izmed najpomembnejših potreb in iz tega razloga najbolj zaupamo tistim, ki vedo največ o določenem področju.

Ob njih se počutimo varno. 

Ko imamo ljudje določen problem, vedno iščemo specialista in ne generalista. 

In nihče ne more biti najboljši v vsem (niti jaz, niti vi!). 

Lahko pa smo na drugi strani, vsi ODLIČNI v eni stvari - DA, tudi VI!

Če se za to le odločite! 

V kolikor ste ugotovili, da želite in hočete postati coach, svetovalec, mentor, trener – potem že to pomeni, da imate znotraj sebe VSE kar potrebujete – da tudi stopite v to vlogo! 

Ker sem, v preteklih letih, pri definiranju ožje niše in nastavitvi FOKUSA, učinkovito pomagala že ogromnemu številu podjetnic, želim enako sedaj narediti tudi za vas! 

TOPLO VABLJENI DA SE NAM PRIDRUŽITE V

SPLETNI PROGRAM + INTERAKTIVNA E-DELAVNICA

NIŠA U NULO

IN SPOZNAJTE PREVERJENO METODO, KI VAM BO KONČNO POMAGALA OBLIKOVATI PRAVO PONUDBO ZA VAŠO CILJNO PUBLIKO, KATERA SE JI BO TEŽKO UPRLA IN SE KAR PRIPRAVITE NA VEČJE ŠTEVILO STRANK.

Še posebej zaradi situacije v kateri smo se znašli, je ključno, da se čim hitreje prilagodite razmeram na trgu. Kar so vaše stranke potrebovale včeraj, je danes, lahko da, že v pozabi. Trg se spreminja, spreminjajo se tudi nakupne navade.

Vprašanje na tem mestu pa je, kako dobro in hitro se boste VI tem spremembam tudi uspeli prilagoditi?

Definiranje niše je proces. Sama sem bila v njem 2 leti, moj mentor 5 let, njegov mentor še nekaj let več… zato je vso znanje, ki vam ga bom predala znotraj tega tečaja podlaga več letnih napak, slabih odločitev in tudi preverjenih boljših načinov, kako priti do jasnosti v poslu in posledično večjega uspeha.

Tečaj sem pripravila tako, da ste časovno neodvisni in ga lahko predelate takoj ali v času, ki bo vam najbolj ustrezen in se seveda k njemu vračate kadarkoli boste potrebovali še kaj razjasniti/se spomniti. Ta vsebinski del boste predelovali sami in je vaš za vedno!

V kolikor se bodo porodila vprašanja in si boste želeli konkreten feedback iz moje strani, vas bom povabila na

SPLETNO DELAVNICO,

Srečamo se preko zooma:  

Termin: torek  27.02.2024 ob 09.30.

Tako boste imeli priložnost postaviti konkretno vprašanje vezano na tematiko tečaja, ki se vam bo pojavilo tekom samostojne predelave učnega materiala in vam bom tako lahko dala še moj konkreten feedback oz. dodatno usmeritev v kolikor bo potrebno. Na voljo bo posnetek, v kolikor se nam ne uspete pridružiti. Vprašanja mi lahko pošljete tudi v naprej in jih odgovorim v delavnici.

Preverite, zakaj se online podjetnice in podjetniki navdušujejo glede tega programa in spletne delavnice.

“Lahko rečem, da je to eden najboljših programov, ki sem jih kadarkoli v življenju pogledal. V 1,5 ure, kolikor ta program traja, sem izvedel več o niši in o tem kako lahko definiram le-to, kot sem zvedel kadarkoli v teh zadnjih 2 letih od kar se s tem vprašanjem ukvarjam.”

Vedeti kdo si oz. kako lahko pomagaš ljudem spremeniti življenje na bolje, je eden najboljših občutkov na tem svetu. In Mojca mi je ravno pri tem pomagala.

Veliko let se ukvarjam z različnimi posli in pri tem sem se vedno učil nove veščine, ves čas pa me je sililo v to, da želim pomagati ljudem. Želim se ukvarjati s svetovanjem, želim biti na nek način coach. In seveda, ko se soočamo z vprašanjem kako lahko vsem pomagam, pridejo tisti klasični dvomi: ali sem jaz to sposoben, ali vem dovolj, bom znal to prodati, ali imam prave stranke, kaj sploh želim strankam izboljšati in takrat je Mojca stopila v moje življenje.

Poznava se že več let, spremljam jo že veliko časa in ko sem bil na tej točki, da sem se želel odločit kaj bo tista moja niša, sem vedel da jo moram poklicat.

Dogovorila sva se za coaching 1:1, poslala mi je dostop do svojih programov in lahko rečem, to je eden najboljših programov, ki sem jih kadarkoli v življenju pogledal. Velikokrat imamo izkušnje, da gledamo neke tečaje, ki trajajo ure in ure, na koncu dneva pa ne povedo nič. No Mojčini programi so čisto drugačni. Namreč vsaka beseda, vsaka minuta je izjemen izkoristek časa, ki ga vložimo v to izobraževanje. Kar sem jo res pohvalil po koncu tečaja je to, da sem bil kot prikovan na ekran. 

Gledal sem in gledal in na koncu ugotovil, da cel tečaj traja 1,5 ure ampak v tem času sem zvedel več o niši in o tem kako lahko definiram le-to, kot sem zvedel kadarkoli v teh zadnjih 2 letih od kar se s tem vprašanjem ukvarjam.

Zaradi tega priporočam Mojco vsakemu, ki se želi ukvarjati s svetovanjem, ki ima neko storitev, ki želi nekaj dati temu svetu, da se sooči z njo, da gre na 1:1 posvet, da jo spozna, da vzame njen program….ker boste sigurno izvedeli kaj je tisto kar je v vas najmočnejše, kaj je tista vaša goreča želja, ki je skupaj z vašim znanjem največji potencial za vašo rast in tudi zato, da spremenite življenje na boljše drugim ljudem. 

Rok Slama, Prodajni mentor, mrežnik in govornik

"Mojco sem spremljal že nekaj časa, ampak zares sem zastrigel z ušesi, ko je rekla, da idealna stranka, ni isto kot niša. O idealni stranki sem vedel vse, nikoli pa nisem razmišljal poglobljeno, kaj moji brezplačni produkti in tisti dražji, zdaj sploh ponujajo, kako rešujejo, na kateri stopnji rešujejo problem moje stranke...in predvsem kam jih jaz potem želim pripeljat. Tukaj sem začel razmišljati o globini niše, o koristih ki jih imam za stranko in kaj lahko za njih sploh naredim.

Objave, ki sem jih prej delal, so bile narejene na način, ki je meni odgovarjal, sem se zabaval, sem naredil koristno… ampak s tem nisem strankam kaj dosti pomagal, razen tega, da sem dajal veliko idej, ki se jih pa da povsod dobit. Kje sem zdaj jaz res dober? …

Ko sem o tem vprašanju začel razmišljati poglobljeno, sem začel spreminjati objave, začel drugače govorit, razmišljati, kje pa moja stranka zastriže z ušesi?

Pogledala sva moje produkte, tiste brezplačne, vmesne, knjigico, plačljive delavnice in za vsakega posebej sem si zdefiniral kaj ponuja, kaj rešuje in kako jih lahko peljem naprej. Prvič sem dojel kaj je moja niša in uvidel sem, da sem se bal govorit tem ljudem, ker sem mislil, da bom zgubil svoje sledilce.. da bom zgubil tisto po čemer sem bil znan.

Začel sem spotoma dojemat, da res nimam produkta, ki moje stranke pelje naprej in tam lahko naredim še največji preskok in spet sem moral iti nazaj na nišo. Vsaj, če želim res narediti produkt, ki bo dolgoročno spremenil življenje ljudi. Ugotovil sem, da moram ponovno definirat svojo idealno stranko in nišo.

Hvala Mojca, mislim, da bom še velikokrat šel nazaj predelovati tvoje ideje znotraj programa Niša U Nulo, ker je notri veliko aha momentov in pogljobljenega razmišljanja …kje in kako sem lahko boljši/najboljši za moje stranke.”

Sašo Dolenec, Futr u izzi – enostavni recepti

Blaž Weber

“Nikoli se nisem vprašal po tem kakšno transformacijo bi lahko omogočil nekomu z mojim novim potencialnim programom. Točno to si mi pomagala osvetliti in pokazala vrednost le tega”.

V zadnjih letih sem od 2016 dalje intenzivno iskal rešitve in  tako preposlušal množico avdio-video programov. Še vedno pa sem ostal v neki megli in nisem mogel potrditi, da je to prava rešitev… dokler nisem srečal tebe.

S tabo sem se odločil delati, ker si mi dajala občutek, da veš kaj delaš in da me boš zapeljala v pravo smer.

Zanimal sem se za tvoj drug program, ki me je nagovoril (Launch Lab). Tu moram priznati, da me je navdušil tvoj promocijski video, ki ja nagovarjal kar me je težilo.  Kasneje pa sva ob srečanju in pogovoru ugotovila, da se gibam v megli in da moram najprej jasno definirati nišo. 

Kot veš sem uspel razjasniti komu pomagam in kateri problem rešujem, sedaj pa še sledi vse ostalo.  V spominu mi je najprej ostala 1 naloga v progamu “Niša u Nulo”, kjer je bila napisana namera da se najde svojo NIŠO.  Nato je sledila razlaga avatarja, ki NI niša in kako nagovoriti potencialnega uporabnika. 

Do sedaj sem marsikje iskal rešitve za moje izzive, a tako kratkega tečaja s tolikšnim izhodnim  potencialom še nisem našel.

Dobil sem prava vprašanja ob pravem času. Nikoli se nisem vprašal po tem kakšno transformacijo bi lahko omogočil nekomu z mojim novim potencialnim programom.

Točno to si mi pomagala osvetliti in pokazala vrednost le tega.

Delo s tabo pri priporočal vsem mojim bodočim udeležencem, ker verjamem, da bodo prav tako rabili definirati nišo in še kaj iz drugih programov.

Zakaj prav tebe?

Ja, ker si odlična, strokovna, izkušena, z množico referenc iz preteklih delovnih izkušenj in rezultatov kar potrjujejo tvoje stranke…..

Če ponovim, sem pri tebi najbolj cenil jasnost (verjetno ker imaš definirano nišo ), kar je dajalo občutek, da mi boš lahko pomagala pri mojih izzivih/dilemah. 

Urška Berden

svetovalka za digitalizacijo v modi in 3D oblikovanju

“V 2 mesecih sem dosegla izjemen rezultat. Dobila sem potrditev, da je moja poslovna ideja izvedljiva. Zelo sem ponosna na sebe.”

Predno sva z Mojco zaželi sodelovati sem bila v nekem začaranem krogu, kjer sem videla meglo pred seboj. Nisem vedela kako, kje začeti z mojo poslovno idejo, nisem imela jasne slike in perspektive.

Za sodelovanje sem se odločila, ker sem nekako začutila v sebi tisti čut, da je čas, da se premaknem naprej, da mi nekdo pomaga, mi razjasni stvari in me požene naprej. Že nekaj časa sem spremljala Mojco in njeno karierno pot, prav tako njen coaching in mentorstvo. Ker sem takoj začutila, da je Mojca res tista prava oseba, ki mi bo pomagala razrešiti vse neznanke, ki so mi bile tuje pred sodelovanjem.

Po sodelovanju se je vse skupaj začelo premikati v pravo smer. Temu bi lahko rekla, da se je megla razkadila in nebo se je razjasnilo, zato sem zelo hvaležna dragi Mojci. Prineslo mi je veliko novih pogledov na svoj posel, kako začeti in kje. Predvsem pa tista nejasna vprašanja, ki so me pred sodelovanjem ves čas tlačila dol.

Spoznala sem tudi, da moraš svoj posel graditi z svojim srcem. Biti moraš ti. Verjeti vase in vztrajati in se fokusirati le na eno stvar. Fokus. Brez fokusa žal ne gre. Včasih je že le dovolj, da nas nekdo vsaj malo usmeri in iz srca pomaga. To je bila Mojca. V tem času, ko sem sodelovala z Mojco sem v tem kratkem času (v 2 mesecih) dosegla izjemen rezultat. Sama najprej nisem mogla verjeti, da sem res preskočila tisto mejo in se povzpela naprej. Z tem izjemnim rezultatom se zelo ponosna na sebe, saj sem z programom Niša u Nulo dobila potrditev, da je moja poslovna ideja izvedljiva, da lahko pomagam modnim oblikovalcem in jih naučim digitalni sistem za 3D oblikovanje (modeliranje). Najbolj mi je ostal v spominu program (1.del), kjer sem končno razumela kaj je pomeni niša u nulo, zakaj je pomembna. Od tu naprej mi je postalo jasno. Prav tako mi je še ostal v spominu online skupno srečanje in pogovor o celotnem programu Niša U Nilo, saj smo skupaj se pogovarjali, kje smo, kaj nas še ovira, kaj sedaj narediti, kam se osredotočiti. Skratka cel program je več kot super in vreden sodelovanja.

Rada bi še dodala, da vse kar sem potrebovala sem našla v programu Niša u Nulo. Mislim, da mi bodo vsa spoznanja prinesla večji doseg novih ljudi, ki si želijo drugačnega dela in rešiti težave, ki se dandanes srečujejo (z digitalizacijo – 3D oblikovanjem), prav tako še večjo ustvarjalnost, navdih do dela z ljudmi in tudi prodaje. O sebi sem spoznala, da se vse da. Da sem še bolj vztrajna kot sicer, da zmorem še več kot sem si kdaj mislila. Prav tako sem dobila potrditev, da so tvoje sanje, če verjameš vase, lahko resnične. Tečaj Niša U Nulo bi priporočala vsem, ki ne vedo kako začeti z svojim poslom ali poslovno idejo, kje sploh začeti. Predvsem za tiste, ki nimajo še jasne celotne slike in imajo v svojem glas, da nekoga potrebujejo, da jih usmeri na pravo pot. Hvala Mojca iz srca za vse še enkrat in z veseljem sem sodelovala s teboj in še kdaj. Se veselim novih sodelovanj. Mojca enkratni program in tvoje delo je izjemno res. 

Urška Berden

svetovalka za digitalizacijo v modi in 3D oblikovanju

“Tečaj Niša v nulo bi priporočila vsem, ki niso prepričani, če je njihova niša dovolj ozka, saj je škoda izgubljati čas za testiranje na trgu s stvarmi, katere je nekdo pred nami že stestiral. Mojca te res vodi, da prideš do ožine niše, ki je ustrezna. “

Mojco sem spremljala kar nekaj časa, preden sem se odločila za tečaj Niša v
nulo. Imela sem par idej, komu bi želela pomagati. Nisem pa bila popolnoma
prepričana, če so te ideje dovolj ozke, kar vedno poudarja Mojca v svojih videih.
Da ne izgubljam časa po nepotrebnem, sem se raje odločila za tečaj.

V sodelovanju v programu sem predvsem dobila potrebne usmeritve, kako ozka
mora biti niša, zakaj in na katere ovire lahko naletim.Na samem coachingu z Mojco
pa še dodatne aha momente, na kaj je zelo pomembno,da sem pozorna v procesu in
iz česa je fajn, da izhajam,, da bo le ta lahkotnejši. Coaching z Mojco mi je bil res
top.
Vse lekcije se dopolnjujejo in se mi zdijo zelo pomembne. Naloge so mi dale kar
nekaj dela in razmišljanja.   Super je, ker je možnost pogledati nekaj posnetkov
preteklih skupinskih coachingov saj že v posnetkih dobiš marsikateri odgovor na
svoje vprašanje. Tečaj je ravno prav dolg, konkreten, brez nepotrebnega balasta.
Tečaj Niša v nulo bi priporočila vsem, ki niso prepričani, če je njihova niša dovolj
ozka, saj je škoda izgubljati čas za testiranje na trgu s stvarmi, katere je nekdo pred
nami že stestiral. Mojca te res vodi, da prideš do ožine niše, ki je ustrezna.

Urška Berden

svetovalka za digitalizacijo v modi in 3D oblikovanju

“Delo s tabo mi je prineslo veliko rezultatov. Oblikovala sem program KNJIŽNI KLUB, ki je pritegnil veliko potencialnih strank in izboljšala sem svojo prodajno strategijo. Trenutno sem na poti do večje prepoznavnosti in večjega dosega ljudi v svoji niši.”

Preden sem začela sodelovati s tabo, sem se na poslovni ravni soočala s težavami pri
definiranju svoje niše. Bila sem zmedena in nisem vedela, kako naj usmerim svoje podjetje in pritegnem ciljno občinstvo. Odločila sem se za sodelovanje s tabo, ker sem slišala veliko pozitivnih priporočil in sem videla, da imaš izjemno znanje in izkušnje na tem področju.
Ključni moment, ko sem vedela, da potrebujem pomoč pri definiranju niše, je bil, ko sem se zavedela, da nisem dosegla želenega napredka in sem bila v začaranem krogu. Zavedala sem se, da je za uspeh in rast mojega podjetja ključnega pomena jasno določena niša, vendar mi ni uspelo priti do tega.

Na tej poti sem spoznala veliko o sebi in svojih poslovnih ciljih. Ugotovila sem, da sem
sposobna premagati izzive in da lahko svoje podjetje vodim bolj uspešno, kot sem si kdajkoli predstavljala. Naredila sem velike preboje v svoji samozavesti in se naučila bolj učinkovito komunicirati s svojim občinstvom.

Delo s tabo mi je prineslo veliko rezultatov. Oblikovala sem program KNJIŽNI KLUB, ki je
pritegnil veliko potencialnih strank in izboljšala sem svojo prodajno strategijo. Trenutno sem na poti do večje prepoznavnosti in večjega dosega ljudi v svoji niši.

Prepričana sem, da mi bodo ta spoznanja in dosežki pomagali še bolj razvijati svoje podjetje, povečati prodajo in doseči več ljudi v svoji ciljni skupini. Zdaj imam jasno vizijo in strategijo, kako napredovati.
Najbolj me je navdušilo delo v okviru programa “NIŠE U NULO”. Naučila sem se, kako
identificirati svojo nišo in kako jo učinkovito tržiti. To znanje mi je pomagalo preoblikovati
svoj posel in doseči boljše rezultate.
Ta tečaj bi priporočila vsem podjetnikom in podjetnicam, ki se soočajo s težavami pri
definiranju niše in usmerjanju svojega podjetja. Tvoje znanje je neprecenljivo, in to je
investicija, ki se bo zagotovo obrestovala.

Simona Smuk

Tolmačica slovenskega znakovnega jezika/ Coach za gluhe in naglušne
"Največjo vrednost mi je dala spletna delavnica, kjer sem dejansko imela vso pozornost. Takrat mi je v enem samem trenutku postala jasna moja ožja niša."

Predno sem se odločila, da se pridružim tečaju Niša u Nulo, sem se vrtela v krogu glede določanja niše.

Največjo vrednost mi je dala spletna delavnica, kjer sem dejansko imela vso pozornost. Takrat mi je v enem samem trenutku postala jasna moja ožja niša.

To mi je prineslo osredotočenost na eno ožje področje, večji fokus na mojo stranko in posledično vem, da bom s tem pritegnila več strank.

V tečaju Niša u nulo dobiš konkretne vsebine, ki jih lahko preneseš od razmišljanja k zapisu na papir in v prakso. Od Mojce dobiš dodatno spodbudo in podporo, ki te res “prisili” k delovanju.

Predelala pa sem tudi tečaj magnetni copywritting, ki je nadgradnja tečaja Niša u nulo in dobila veliko novih znanj glede pisanja besedil, ki pritegnejo potencialne stranke.

Oba tečaja priporočam podjetnicam, ki glede svojega posla potrebujejo jasnost in premik naprej.

Andreja Pančar

lotos-svetovanje.si

"Tečaj Niša U Nulo mi je prinesel predvsem jasnost in učinkovitost pri svojem delu, kako to, kar želim predati "svetu" tudi ponesti vanj."

Predno sem se odločila za tečaj sem imela veliko informacij, znanj, ki pa jih še vedno nisem znala prenesti v prakso. Manjkalo mi je jasnosti, strukture v glavi.

Najbolj se me je dotaknil uvid, ki sem ga skozi tečaj in hot seat dobila, da sem še vedno ujeta v
določene notranje omejitve in strahove in sedaj sem odločena, da tudi to postopoma (še bolj)
presežem.

Zdaj gledam na nišo in copy writting kot na del celote – pisanje brez niše je neučinkovito in niša brez ustreznega pisanja ne more biti dosežena.
Niša mi daje jasnost in jasno strukturo v glavi, kako graditi svojo dejavnost naprej.
Daje pa tudi globlje razumevanje na kateri točki si se zataknil in prejmeš fokus za naprej, kaj sploh pisati in na kakšen način. Poleg omenjenega, mi je program prinesel tudi razumevanje odgovornosti – kje se delo / odgovornost mentorja konča in kje se odgovornost mentoriranca prične.

Tečaj mi je prinesel predvsem jasnost in učinkovitost pri svojem delu, kako to, kar želim predati “svetu” tudi ponesti vanj. Zelo všeč mi je struktura programa, “formule” in verjamem, da bom sedaj dejansko znala prenesti stvari v prakso.
Priporočam ga vsem, ki obvladajo svoje delo, so strokovnjaki na svojem področju in lahko s tem ogromno doprinesejo svetu / ljudem, a nimajo ustreznih znanj / veščin, kako dejansko ljudi doseči, jim torej manjka konkretnih poslovnih znanj, da bi ljudem dejansko lahko predali svojo vrednost in so s tem
doprinos v kvaliteti življenja ljudi.

Nina Gruden

"S pomočjo tečaja Niša v nulo sem pridobila jasnost kje sploh začeti, komu želim pomagati in kako dati sebe ven na trg."

Zakaj sem se odločila sodelovati z Mojco in se pridružila tečaju Niša v nulo? Ker želim ustvariti svoj online posel in s tem doseči čimveč čudovitih dušic, ki jim lahko predam svoje znanje in jim pomagam pri postavljanju ciljev, prepoznati njihov potencial, da zaživijo življenje izven okvirjev družbe in najti pot nazaj k sebi.

S pomočjo tečaja Niša v nulo sem pridobila jasnost kje sploh začeti, komu želim pomagati, izgubila sem strah pred tem, da se ozko usmerim in spoznala kako pomembno je, da imam fokus in kako dati sebe ven na trg.

Potrebovala sem nekoga, ki bi mi znal postaviti prava vprašanja in me vodil, da najdem odgovore znotraj sebe. In točno ta oseba je Mojca. Iskrena, direktna, kar je meni osebno zelo pomembno. Tako bo sedaj moja pot do uresničitve cilja mnogo lažja.
Tečaj bi priporočala vsem, ki se podajate na svojo pot in nimate jasnosti kje začeti ali pa imate strah pred tem, da bi se ožje usmerili v svoji niši.
In pa seveda vsem, ki vam je dovolj stanja na mestu in si želite čimprej predajati svoje znanje naprej svojim strankam.

Snežana Vesic Zelj

"Iz precej zmedenega začetka sem pristala v jasni in pregledni viziji svojih naslednjih korakov."

Resnično drži: ko je učenec pripravljen, učitelj pride. In tečaj tudi. Po 4 končanih tečajih sem potrebovala točno določene usmeritve, ki bi mi pomagale vzdrževati osvojeni mindset in me naravnale na pravi fokus vendar brez prevelikega pritiska in obsežnega materiala. Tečaj Niša v nulo mi je dal točno to. Fokus, preciznost, miselno naravnanost, dovršenost ideje. Magnetni Copy writting pa drugačen pogled na strukturo in bistvo samih tekstov, razumevanje detajlov, dojemanje prave strategije pisanja, na način, da mi je to vzbudilo še več zanimanja. Iz precej zmedenega začetka sem pristala v jasni in pregledni viziji svojih naslednjih korakov, pri čem bom tudi uživala. Mojca hvala ti za to.

KAKŠNA JE STRUKTURA TEČAJA?

Struktura tečaja »NIŠA U NULO« je razdeljena v sledeče sklope:
1.Spoznajte mojo preverjeno metodo, ki jo uporabljam na individualnih mentorskih srečanjih za definiranje niše in končno jasno definirajte KOMU specifično je vaša storitev namenjena, zato da se ne izgubite v poplavi podobnih ponudnikov.

+ Preverite konkretne primere niš ( “prej-potem”), katere lahko TAKOJ uporabite in prilagodite za svoje storitve. 

(Skupaj vrednost 197 eur) 

2. Spoznajte kako najti urgentne in drage probleme vaših strank, zato da boste ustvarili ponudbo, za katero bo vaša stranka pripravljena plačati več, kot ste si kadarkoli mislili. Ljudje vedno plačujemo za rezultat! Zato je pomembno, da jasno definirate in komunicirate kako natančno izpolnjujete končne potrebe vaših strank. Večji kot je rezultat, večje so lahko tudi cene vaših digitalnih produktov.

Prenesite si seznam 15 profitabilnih področij dela za online ekspertekjer se v današnjem času vrti največ denarja in znotraj katerih se lahko najde kar nekaj dobrih in profitabilnih niš za vaš online posel  

(Skupaj vrednost 197 eur)

3. Uporabite preverjeno formulo za unikatno strateško pozicioniranje, katera vas vodi, da vstavljate svoje besede v točno določenem zaporedju, zato, da končno uvidite svojo unikatnost in začnete uporabljati besede, ki na pravi način pozicionirajo “ZAKAJ VI in ZAKAJ ravno vaša ponudba”.

Formula iz vas, korak za korakom “vleče”, vaše ključne besede, s katerimi boste končno uvideli  kako ste vi drugačni od konkurence, kakšna je vaša dodana vrednost in kako oblikovati konkreten transformacijski pitch, zato, da bo vašim strankam v sekundi ali manj (ko vas »srečajo« na spletnih omrežjih) popolnoma jasno katere rešitve ponujate in se končno začnejo odzivati na vaša povabila k sodelovanju. 

(197 eur) 

4. Preverite vašo tržno nišo!

Preverjena  “fill in the blank” formula za spletno objavo, ki vam pomaga direktno preveriti, kakšen je odziv trga na vašo nišo, zato, da že danes dobite povratno informacijo  in se ustrezno prilagodite v svoji strategiji komuniciranja.

(neprecenljiv korak!) 

5. Interaktivna spletna delavnica

za personalizirano diagnostiko vaše izbrane niše, kjer odgovarjam na vaša vprašanja, podam predloge za izboljšavo za še večjo jasnost glede vašega pozicioniranja in usmeritve kateri strateški koraki so potrebni od tu dalje.  

(Vrednost 297 eur) 

Z upoštevanjem vseh teh kratkih in preprostih korakov, vam garantiram, da boste odšli iz tečaja in spletne delavnice, s popolno jasnostjo kako ustvariti ponudbo, ki je več kot očitno najboljša izbira in daje vašim potencialnim strankam misliti, zakaj so sploh oklevali, saj je vaš program točno tisto kar rabijo za svoj napredek.

ali pa boste lahko vnovčili 100 % GARANCIJO....

V kolikor vas skrbi, da vam po tečaju NIŠA U NULO in spletni delavnici, še vedno ne bo jasno v katero ožjo nišo se usmeriti…

…naj vam najprej povem, da vas popolnoma razumem, tudi jaz sem bila kdaj v dvomih preden sem investirala vase.

Ker pa 100% stojim za kvaliteto tega tečaja in mojega dela na splošno, vam dajem tudi garancijo na zadovoljstvo…

Definirana Niša u Nulo je nujno potrebna zato, da lahko kreiramo prave ponudbe in pišemo magnetne tekste in ravno zato je…

NIŠA U NULO 100% »RISK FREE« tečaj!

Moj cilj je, pomagati vam definirati ožjo nišo za vaš online posel, zato da boste hitreje prišli do jasnosti, katero magnetno ponudbo lansirati na trg! 

V kolikor boste ugotovili, da po predelanem tečaju in končani spletni delavnici Niša u Nulo, še vedno ne boste vedeli katero nišo izbrati, vas bom povabila še na en individualni coaching klic, kjer bova toliko časa, dokler ne prideva do tega fokusa, ki ga iščete.

Enostavno mi boste takoj (še isti dan),po končani spletni delavnici pisali na mojca@mojcakorelc.com, kjer mi boste poslali dokazila, da ste naredili vse naloge znotraj tečaja in oglasim se vam s konkretnim terminom za individualni spletni posvet.

S tem prevzemam celoten rizik nase in tudi z veseljem to naredim, ker v mojem delu vedno in povsod stremim k visoki KVALITETI!

ZAKAJ VKLJUČUJE TA TEČAJ, TOLIKO PODPORE, DODATNE GARANCIJE IN VSE TO PO TAKO UGODNI INVESTICJI?

V preteklih letih sem spoznala izjemno veliko talentiranih podjetnic in podjetnikov, ki imajo ogromno željo, da pomagajo ljudem okoli sebe, imajo izjemne izkušnje, veščine in znanja, pa to vse skupaj ne znajo vnovčiti na trgu. Pomankanje fokusa, glede niše, jih drži na mestu in zato svojih idej ne spravijo dlje od misli v svojih glavah. 

Dolgo časa sem se lovila v svojih mislih tudi sama… 

Dokler nisem zbrala pogum, investirala v svojega mentorja in se podala na to pot raziskovanja mojih temeljev. Ugotovila sem, da dejansko moja takratna niša ni bila profitabilna. 

Več letno razdajanje in podcenjevanje mojih storitev, me je pripeljalo do točke obupa in skoraj, da izgorelosti. Na vsak način, sem si želela pomagati tem osebam, a na drugi strani ni bilo enake zavzetosti.

Ker sem bila tako vpeta v svoje procese, nikakor nisem videla, da obstaja znotraj te niše, še ožja niša, ki deluje na povsem drugačen način.

Moje trenutne stranke, se zavedajo pomena investiranja vase in v svoj posel na konsistentni bazi.

Ko pridejo k meni, pravijo, da v 10 letih niso naredile takšnih rezultatov in miselnih preskokov! 
Udeležujejo se mojih online tečajev, v vrednosti 1500 eur+ ali pa se odločijo za individualna mentorstva / done for you storitve, ki se gibljejo od 3000 – 5000 eur. 

Višje cenovni programi jim omogočajo izjemne transformacije, meni pa, prinašajo več časa, več konsistentnega priliva za razvoj posla, širjenje ekipe, več energije za nove projekte in izjemno zadovoljstvo, saj moje sporočilo dosega in pomaga vedno večjemu številu ljudi!  

Zelo verjetno je, da ne boste kmalu videli tako cenovno ugodne ponudbo, kot je ta ravnokar pred vami. 

In zakaj ravno zdaj? 

Zato, ker v kolikor ne določite vaše niše u nulo, ne boste mogli kreirati pravih ponudb, to pomeni, da ne bo priliva, posledično ne boste mogli re-investirati vase in svoj posel…kar pomeni, da verjetno nikoli ne bomo imeli možnost sodelovati v prihodnje in ustvariti še večje ideje!  

Želim si, da ta program doseže čim več podjetnikov in podjetnic, da je dosegliv tudi za vas in da vam 
lahko čim hitreje pomagam razširiti glas…

Zato, da lahko skupaj spremenimo ta svet na bolje …

ZA NAS IN NAŠE OTROKE! 

Predstavljajte si, kako se odpirajo vrata neštetim priložnostim, ko boste odkrili kako lahko preprosto pritegnete pozornost ciljne publike, ki že išče storitev, katero vi ponujate. 

Si lahko zamislite, koliko časa in energije lahko prihranite, ko se stranke same obrnejo na vas, namesto da bi ves čas tekli za njimi?

Če bi si želeli mojo pomoč in vodenje na tej poti, vas vabim, da se mi pridružite v tečaju NIŠA U NULO že danes.

VAŠA INVESTICIJA V TA PROGRAM JE 297 EUR.

in ne pozabite! 

V kolikor po predelanem tečaju in spletni delavnici, še vedno ne boste vedeli katero nišo izbrati, boste lahko prišli še na individualni posvet z mano, kjer bova toliko časa, dokler ne prideva do tega fokusa, ki ga iščete. 

Kaj menite… 
je po vsem tem izgubljenem času, energiji in neuspelih poskusih z lansiranjem različnih ponudb, identificiranje vaše niše u nulo, vredno 297 eur?

Jaz upam, da ja! 

Če ste torej pripravljeni zavihati rokave, končno definirati svojo profitabilno nišo in razvijati svoj posel naprej, se prijavite na spodnjem gumbu in se vidiva na drugi strani! 

pngfind.com-yankee-hat-png-3352809 (1)

Možnost plačila na obroke

Dobila sem več jasnosti na vseh področjih: kako naj komuniciram, kateri so okvirni koraki do online programa, kdo je moja ciljna skupina danes, in koga želim podpreti s svojo storitvijo. Občutek imam, da so moji temelji jasnejši in trdnejši. Notranje pa predvsem, da si bolj zaupam, ko pride ideja iz srca.❤️”

Da bo vse skupaj še slajše, pa imam še nekaj ekstra BONUSOV ZA VAS!!

Ko se nam pridružite v tečaj NIŠA u NULO…

dobite še 4 BONUS tematike, za hitro implementacijo vsega naučenega v prakso:

Preverite katere 3 ključne in zelo drage napake, ljudje delajo pri definiranju svoje niše in raje kot da puščate denar na tleh, napolnite svoj račun.

Vpeljite zmagovalni MINDSET, ki je potreben v tem procesu podjetniške rasti, saj se bodo zbudila vaša najgloblja omejujoča prepričanja in strahovi (garantirano!)

Spoznajte zvit način za kreiranje transformativnega PITCH-a – oz. Vašega kratkega in udarnega stavka, ki pove bistvo vašega biznisa in v istem momentu sproži pri nasprotni osebi zanimanje za vaše storitve.

Preprosta in učinkovita naloga, ki vam bo v pomoč pri iskanju jasnosti,  v kolikor ste se znašli v situaciji, ko imate ogromno idej in ne veste katero ponudbo izbrati in lansirati prvo.

V spletni učilnici vas bodo pričakali tudi posnetki preteklih skupinskih srečanj, kjer boste ob poslušanju izzivov in vprašanj drugih, ogromno odnesli tudi zase. Ta “BACK-STAGE” vpogled v posel drugih podjetnikov je neprecenljiv, saj nas vodi v drugačno razmišljanje in daje drugo perspektivo na situacijo v kateri se trenutno nahajamo sami.

Če ste torej na točki, kjer vam je dovolj ciklanja znotraj lastnih idej in spraševanja kako povečati pritok idealnih strank, v kateri tečaj/delavnico/program dati fokus, da se bo prodajal(a) in kako stopiti korak stran od konkurence, da zažari vaša unikatnosti…
Potem vas je ta priložnost doletela pravi čas, saj dobite v tej posebni ponudbi, še mojo personalizirano podporo znotraj skupinske delavnice.

 

Možnost plačila na obroke

Preberite kakšne rezultate dosegajo udeleženci programa Niša U Nulo, da boste videli kaj je lahko dosegljivo tudi za vas.

"Ne morem verjeti, da sem do jasnosti glede niše prišla v borih 15 min!"

Predno sem se prijavila v tečaj Niša u Nulo, sem bila na začetku kreacije moje (prve) poslovne ideje. Odločila sem se za udeležbo, ker si enostavno najboljša v tem kar delaš in jaz si privoščim le najboljše. Ne morem verjeti, da sem do jasnosti glede niše prišla na spletni delavnici v borih 15 min! Sedaj vem kako pomemben je fokus. Želela sem si jasnost, zdaj sem do tega tudi prišla in končno lahko začnem razvijati celo zgodbo. Ta tečaj bi priporočala vsem, ki želijo delati tisto "nekaj" kar se že dolgo nahaja v njih, pa ne znajo spraviti to ven na jasen način. Ti Mojca "prevajaš" dejansko kar se v osebi nahaja in to izvlečeš ven v obliki posla/ideje. Brez nepotrebnega nakladanja! Po KISS tehniki (keep it short and simple).
Nataša Progar
Vodja izobraževanj pri Top Študent

"Preveč sem bila razpršena, zato sem želela najti sebe in svojo nišo!"

Odločitev, da se pridružim k tečaju Niša u Nulo sem sprejela, ker sem spoznala, da sem v svojem poslanstvu preveč razpršena. Želim pomagati vsakomur. Vendar sama sebi s tovrstnim načinom dela ne koristim. Obratno - drvim v izgorelost. Želela sem najti sebe in svojo nišo, zato sem se odločila za program Niša v nulo. Najbolj se mi je vtisnilo v spomin, da moram delati iz srca, da moram prisluhnit potrebam ljudi, da se s tem, ko se osredotočim na eno nišo, ne omejim... Še vedno grem in ponovno pregledujem videe, jih notranje gradim. In ko naredim to, grem na naslednji korak. Ta tečaj priporočam vsem podjetnikom, ki si želijo res preudarno splanirati posel in pri tem ne izgoreti. Nimate kaj odlašati. S tečajom sem zelo zadovoljna, vse je bilo zelo na nivoju. Hvala 🙏🙏❤️❤️
Mojca Kumprej
Profesorica slovenščine pedagoginja montessori 6-12 v izobraževanju

"Sedaj imam boljšo predstavo o tem, kdo sploh so moje stranke. Kam točno naj se usmerim, Koga naj nagovarjam. Katere rešitve ponujam."

Za tečaj Niša U Nulo sem se odločila, ker sem na začetku svoje poslovne poti in sem se želela naučiti pisanja magnetnih objav, da bi pritegnila k sebi več pravih ljudi. Skozi tečaj Niša u Nulo, sem ugotovila, da težko napišeš magnetno objavo, brez da res dobro poznaš svojo nišo. Sedaj imam precej bolj jasno sliko glede svoje niše, hkrati pa razumem, kaj je pomembno pri pisanju marketinških besedil. Najbolj sem se vračala k dvema osnovnima vprašanjema pri definiranju niše, v spominu pa mi je najbolj ostala tudi formula za pisanje podnaslovov in magnetnih objav. Predvsem se je bilo dragoceno srečati online in dobiti konkretne napotke in feedback. Vsa spoznanja mi bodo v pomoč za večanje prepoznavnosti in zaupanje mojih sledilcev, posledično pa seveda tudi prodajo. Sedaj imam namreč boljšo predstavo o tem, kdo sploh so moje stranke. Kam točno naj se usmerim, Koga naj nagovarjam. Katere rešitve ponujam. Ta tečaj priporočam vsakemu, ki se odpravlja na samostojno poslovno pot (coaching, svetovanje in podobno) in ne ve, kako bi se vsega skupaj sploh lotil. Vsem, ki so že na neki poslovni poti, vendar nimajo potrebnega znanja o niši in so preveč razpršeni ter vsem, ki svojo nišo že imajo, jim pa manjka znanje o tem, kako napisati magnetno objav. Tečaj je res kvaliteten in včasih je potrebno poiskati pomoč in investirati vase, če želimo, da se stvari premaknejo. Zame je bila zelo pozitivna izkušnja. Vse zelo kvalitetno in korektno izpeljano. Osebno sem zelo zadovoljna tudi z načinom, kako se Mojca poglobi v izzive svojih strank, je zelo iskrena in poda tudi konkretne predloge in nasvete. Meni je bilo zelo dragoceno, da sem dobila še en drug pogled/drugo perspektivo na stvari, ki jih počnem in kako se lahko stvari povejo/napišejo še drugače.
Tamara Teršič
Certificirana coachinja zavestnega starševstva, Pristno in prisotno starševstvo

Soočanje in fokusiranje na niše mi je pomagalo rešiti dilemo, kako naj prvič predstavim na trgu dve povsem različni vrsti storitve oz izdelkov.

Mojca, ko sem vam začela slediti, sta me prepričala tvoja osebnost in način promocije sebe in svojega znanja. Prepoznala sem te kot osebo, ki mi bo lahko pomagala premagati moje blokade in strah. Kot tudi postaviti fokus na tiste aktivnosti, ki mi bodo omogočile, da končno začnem s promocijo. Prav tečaj NIŠA U NULO mi je pomagal, da sem se postavila na realna tla. Pomagal mi je, da sem vse svoje številne neusklajene aktivnosti zamrznila in začela razmišljati kako in kje je potrebno v resnici začeti. Tečaj te enostavno postavi v situacijo, ko začneš končno planirat sam sebe in si postavljati prioritete, da bi tako lahko postavil fokus pravim stvarem. Največji pečat, pa mi je pustil pristop Mojce. Po opravljenem tečaju je sledilo on-line srečanje. V vsakega od udeležencev se je Mojca poglobila in nas obravnavala osebno. Nekaj, kar je bilo skupinsko on-line srečanje, se je nadaljevalo v neko obliko mentorstva oz. coachinga. Prav to je bila "pika na i", saj smo dobili res prave in za posameznika relevantne nasvete ter usmeritve. Soočanje in fokusiranje na niše mi je pomagalo rešiti dilemo, kako naj prvič predstavim na trgu dve povsem različni vrsti storitve oz izdelkov. In ne samo to, s tem bom v resnici bolj nadzorovala, kdo bo v resnici prejel mojo promocijo. Po končanem tečaju in predvsem po končanem on-line srečanju sem dobila končno občutek, da bom lahko svoje objave bolj planirala. Ko sem začela javnosti predstavljati svoje izdelke mi je bilo pomembno, da pridobim široko množico, katera "všečka"; in komentira moje objave. V tem sem bila dokaj uspešna, vendar so mi izkušnje pokazale, da na ta način ne prodajam svojih izdelkov. Da tako ne bom zgradila posel. Ugotovila sem, da moram dobiti znanja, s pomočjo katerih bom znala posamezno ozko niši pravilno nagovoriti. Da vsaka od niš potrebuje drugačen nagovor. Da bom le tako lahko pritegnila pravo publiko in jo premaknila v akcijo (nakup). Zaveš se, da je eno pritegniti publiko, da ti sledi, povsem druge veščine pristopa pa so potrebne, da jih vzpodbudiš, da od tebe kupujejo. Tečaj Niša U Nulo bi priporočala vsem, ki si želijo, da bi ali predstavili sebe, morda skozi blog ali pa zgradili svoj posel. Pri tem se nebi omejevala ali je ta ponudba nudenje coaching storitev. Namreč moja ponudba se vsaj zdaj ne navezuje na to vrsto storitev, pa mi je ta tečaj dal veliko uporabnega. Sodelovanje z Mojco mi je prineslo motivacijo in občutek, da se vse da, če verjamemo v to in se tega lotimo zavzeto in s srcem 🙂 Kako že pravijo - Ni naklučij - no, tudi to, da sem v vsej tej ponudbi na spletu izbrala prav njo. V današnjem času ni pogosto, da v poslovnem odnosu naletiš na osebo, kjer čutiš, da se ta osebno angažira prav na tvoje znanje in potrebe. Ko čutiš, da ji ni vseeno in, da si res želi, da bi ti omogočila napredovanje. Pri tem pa tudi upošteva, da smo si različni in imamo različne podlage ter plane za naprej. Mojca, jaz sem pri tebi vse to dobila.
Diana Južnič
Di.ART #KoHobiPostaneNekajVeč

TAKO...

ZDAJ STE NA VRSTI VI, DA SPREJMETE ENO OD SPODNJIH ODLOČITEV...

Na voljo imate 2 možnosti:

1. Kliknete spodaj in že danes dostopate do programa NIŠA U NULO + se nam pridružite na spletni delavnici in končno definirajte kdo so vaše stranke, kako jih nagovarjati in dobite FOKUS kateri bo vaš prvi (online) program.

Ali

2. Izberete strategijo upanja in ugibanja ter greste na to pot sami, še naprej brez:

  • Kontrolnega seznama, ki vam kaže ali je vaša ponudba nekaj, po čemer trg hrepeni
  • Jasnosti, kako natančno izpolniti končne potrebe vaših strank
  • Konkretnega načrt, kako doseči prepoznavnost na trgu
  • Strategije komuniciranja na spletu, ki učinkovito prezentira vašo rešitev

V kolikor ste se odločili za 1. možnost…
Torej, za hitrejšo pot do uresničitve vaše poslovne vizije in si pri tem želite mojo personalizirano podporo

in končno definirajte svojo ožjo nišo ter začnite pritegovati nase prave stranke ...kot so to že naredile pretekle udeleženke programa Niša u nulo ...

"Naloge, ki so sledile, so mi dale odgovor na vprašanje kje sem, kaj hočem in kaj me ustavlja."

Preden sem spoznala Mojco sem se ukvarjala predvsem s sabo in željo, da nekaj spremenim na svoji karierni poti. Imela sem nešteto idej, določene že izoblikovane,
vendar nisem niti približno vedela kako jih spraviti v življenje.
Nato je prišla Mojca in začel se je proces, v katerem sem morala ponovno redefinirati svoje ideje, jih ovrednotiti iz različnih zornih kotov in se zavestno podati v proces, brez izgovorov sami sebi. Mojca mi je dala pomemben fokus in vstopnico na vlak, brez vmesnih postaj s končno destinacijo – lastnim pozicioniranjem na trgu.

Poseben vtis name so ustvarili ogledi posnetkov drugih udeleženk, saj sem nehote dobila občutek, da nisem sama na tej poti, sama s svojimi strahovi in negotovimi koraki. Naloge, ki so sledile zaključku spletnega programa, so me soočile z mano samo. Dale so mi odgovor na vprašanje kje sem, kaj hočem, kaj me ustavlja. Znanja, pridobljena tekom tečaja Niša u Nulo, so večni know how. Brez pravih nastavkov in prave niše ne more biti pravih rezultatov.

Tečaj priporočam vsem, ki v sebi čutijo, da imajo potencial, želje, strast in jih ne znajo pravilno definirati in predstaviti trgu. Tečaj ni le nabor znanj, ki jih pridobiš, ampak je več kot to. Je pomemben mejnik in prvi voden vstop na področje, na katerem se začnejo uresničevati posameznikove sanje.

Naj iskreno povem, da ne vem ali sem že kdaj sodelovala na tako tehnično dovršenem tečaju, ki mu je v enaki meri sledila tudi vsebina. Mojca, tvoj nastop je tehnično in vsebinsko dovršen. Dobila sem to, kar sem potrebovala.

Nina Kogelnik

"Všeč mi je bil iskren, direkten, odločen in podporen coaching, ki ga ja izvajala Mojca in me soočala z mojimi omejujočimi prepričanji, strahovi in me soočila z dejstvom, da se bom morala za mojo nišo na koncu odločiti sama."

Zadnjih 10 let izvajam zvočne gong kopeli, sem tudi NLP master coach in supervizor na področju socialnega varstva. Ker se vedno bolj nagibam k izvedbi online izobraževanj, za krepitev potenciala za izboljšanje kvalitete življenja, sem se odločila, da se bom pričela intenzivneje ukvarjati z online coachingom in tudi organizirati seminarje in delavnice.

V zadnjem letu sem se udeležila veliko spletnih seminarjev in v tem času ugotovila, da se bom lahko veliko bolj fokusirala in organizirala svoje delo, ko bom imela svojo
nišo.

Od prvega trenutka ko sem se pričela seznanjati z vsebino tečaja in spletne delavnice Niša u nulo, se je pričel v meni odvijat proces, iskanja moje niše.

Utapljala sem se v razmišljanju da imam široka znanja in da lahko delam za moške in ženske v starosti od 30 do 65 let, s coachingom in online izobraževanji na področju osebnostne rasti in samorazvoja. Hkrati so se mi vklopili strahovi, kaj pa če nimam dovolj znanj s področja coachinga, sem prestara itd.

Bistven premik v mojem umu je bil narejen na vročem stolu, ko je Mojca vztrajno z vprašanji členila moj cilj za iskanje niše.

Spodbudila me je, da naj poslušam svojo intuicijo in srce, da sem prešla iz uma v ustvarjalnejše razmišljanje. Všeč mi je bil iskren, direkten, odločen in podporen coaching, ki ga ja izvajala Mojca in me soočala z mojimi omejujočimi prepričanji, strahovi in me soočila z dejstvom, da se bom morala za mojo nišo na koncu odločiti sama.

Sama struktura delavnice in tečaja je pregledna, konkretna, enostavna in te učinkovito vodi po korakih v dejansko iskanje niše u nulo. Všeč mi je možnost trajnega dostopa do delavnice, ker je to proces in se tudi niša lahko spremeni.

Z veseljem zaključujem svoje vtise s prispodobo, da je tudi zame posijalo sonce izza oblakov, saj se bom lahko bolj konkretno lotila svojega načrtovanja coachinga in izobraževanja online.

Mojca hvala iz srca, da si mi podala roko na moji novi karierni poti. Veselim se sodelovanja s teboj tudi v prihodnje.

Tea Smonker, Šakti vibra

"Nikoli niše ne bi definirala tako ozko. Zdaj razumem, da si s tem bolj kredibilen in lažje dobiš zaupanje strank."

Za tečaj Niša U Nulo sem se odločila, ker sem poslovno povsem na začetku, brez znanj. Skozi prve kontate s tabo, sem ti zaupala! Tvojo kredibilnost je zaznati v vsakem stavku, pogledu in drži.

Tečaj mi je prinesel veliko aha momentov. Sama verjamem, da je dober temelj pogoj vsemu česar se lotimo, zato sem hvaležna za ta pomembna razsvetljenja :). Nikoli sicer niše ne bi definirala tako ozko… Zdaj razumem, da si s tem bolj kredibilen in lažje dobiš zaupanje strank. Po mojem je tudi lažje začeti.

Ko enkrat definiraš nišo, je eden izmed pomembnih korakov tudi pisanje tekstov, kako pa boš sicer dal vedeti kaj lahko doprineseš nekomu. Ta del pokrije dodaten Mojčin tečaj Magnetni Copy Writting.

Oba tečaja priporočam, vsakemu, ki imajo idejo, je na začetku poslovne poti ali pa se mu je zataknilo. Skozi tečaj dobiš jasno sliko in orodja za postavitev temeljev.

Če ne bi bila deležna tvoje pozitivne energije in vseh zelo pomembnih informacij, bi verjetno vse ostalo le pri sanjarjenju.

Nataša Kramar

No kaj porečete na vse skupaj?

Izjemna priložnost, da vaš posel premaknete naprej, kajne?!!!!


Kliknite spodaj in vas že danes pričakam na drugi strani!  

pngfind.com-yankee-hat-png-3352809 (1)

Možnost plačila na obroke

In ker mi je res pomembno,
da predno pridete v tečaj Niša u nulo…

…resnično razumete, kaj vse vam nudi…

spodaj še najpogostejša vprašanja, ki sem jih dobila, vezana na program. 

Če imate še kakšno dodatno vprašanje, dobrodošli da me kontaktirate na mojca@mojcakorelc.com in z veseljem se vam osebno oglasim v najkrajšem možnem času.

Tečaj NIŠA U NULO – je primeren za vas, v kolikor se še “ciklate” v svoji glavi, razmišljate o različnih idejah, ki bi jih lahko realizirali in nimate fokusa za koga bi lahko bila vaša ponudba oz. kaj sploh točno želite ponuditi. Se sprašujete kako stopiti stran od konkurence, se diferencirati od tega kar že obstaja na trgu, povečati svojo prepoznavnost, kredibilnost in posledično tudi dvigniti svoje cene.

Ta tečaj je definitivno za vas, v kolikor vas iskanje teh odgovorov že tako močno razjeda, da ste na robu tega da se vdate in potuhnete, saj ne veste več, kaj delate narobe.

Tečaj NIŠA U NULO vsebuje spletno delavnico, kjer bomo lahko vašo izbrano nišo še toliko bolj “izpili” in bom hkrati odgovarjala na vaša vprašanja.

Torej tu gre za HOT SEAT COACHING, kjer vsak udeleženec pride na vrsto in ima mojo individualno obravnavo.

Želim si namreč, da greste od mene s fokusom in jasno idejo kaj boste dali na trg, kako boste pridobivali nove kontakte, kaj jim boste dali kot brezplačno vsebino, ki jih bo peljala v vaš prodajni proces in v katero plačljivo ponudbo se bo ta strankina pot navezovala 

V tem primeru vam bom ponudila, da pridete še enkrat na klic z mano in pogledava skupaj kaj še vedno ni jasno. Seveda pod pogojem, da boste dokazali, da ste naredili vse naloge, ki vas čakajo v tečaju in se tudi udeležite skupinske delavnice. Ni se mi še zgodilo, da bi oseba šla od mene brez fokusa – this is what I do best! 🙂

TUKAJ si lahko pogledate kakšne rezultate dosegajo moje stranke, da boste videli kaj je lahko dosegljivo tudi za vas.

V kolikor še dvomite in nekako niste prepričani da je NIŠA U NULO tečaj za vas, ker se vam zdi, da imate svojo nišo kar dobro definirano – popolnoma razumem vaše pomisleke.

Je pa tako, da če se sprašujete kaj ponujati svoji stranki, na kakšen način z njimi komunicirati in kako se diferencirati od tega kar je že na trgu, po vsej verjetnosti niste šli dovolj globoko v nišo ali pa dovolj globoko v njen mindset.

Za učinkovito komunikacijo, pisanje magnetnih marketinških tekstov, ki pritegnejo in prodajajo, moramo točno vedeti koga nagovarjamo in kateri specifični problem rešujemo ( tukaj, dosti podjetnikov ni dovolj specifičnih!!!). Torej vedeti morate kaj je vaša ponudba, kako jo želite pozicionirati na trg, kaj je drugačnega pri vas kot pri konkurenci itd.

Brez teh odgovorov je težko pisati magnetne marketinške vsebine…. brez tega, ste pa v online poslu bosi! 

Seveda, ko boste končali s tečajem vas ne bom pustila, da kar sami obvisite z vsem skupaj. V kolikor boste želeli se lahko slišiva in pogledava kako vam lahko pomagam z nadaljnjimi koraki. Obstaja več različnih načinov sodelovanja, od individualnega mentorstva, skupinskega coachinga, vodenega online tečaja z dolgoročno podporo ali pa se zmeniva za enkratno in intenzivno VIP srečanje ob Brunchu (oz. naredimo online verzijo, v kolikor razmere ne bodo dopuščale).

Ne, tečaj je primeren tudi za podjetnike/podjetnice, ki so že dlje časa na trgu, pa še vedno ne dosegajo prodajnih rezultatov, kot bi morda pričakovali glede na staž in vloženo energijo v gradnjo svojega online posla. Torej, v kolikor vam je dovolj izgubljanja časa, se želite izogniti dragim napakam in čim hitreje priti do tiste (prve) prodaje, potem je ta teča delan točno za vas. Zdaj ni čas za perfekcijo, zdaj je čas za iskanje rešitev za naše stranke in čas, da stopite v akcijo. Brez akcije, ni reakcije!

Tečaja NIŠA U NULO in tudi jaz...že čakamo na vas!!

NIŠA U NULO

Vpis danes, že od 148,50 eur naprej

ENKRATNO PLAČILOOBROČNO PLAČILO

Možnost plačila na obroke

@NisaUNulo2023 All rights Reserved Mojca Korelc/ MojCoaching 
Splošni pogoji poslovanja in politika zasebnosti

Dodatni individualni coaching/mentorski posvet - samo za vas!

NIŠA U NULO

first minute prijava

Prve prijave nagrajujem še z dodatnim individualnim coaching posvetom. Na voljo samo za prvih 10 vpisov.