TEČAJ NIŠA U NULO

297,00

Definirajte profitabilno nišo za vaš online posel in odidite iz spletne delavnice s popolno jasnostjo, kdo so vaše stranke, kako jih nagovarjati in kateri bo vaš prvi (online) program.

– 1x mini spletni tečaj Niša u Nulo + 1x spletna delavnica Niša u Nulo
– BONUS: 3x mini trening za hitro implementacijo vsega naučenega v prakso
– VIP dostop do posnetkov skupinskega coachinga s preteklimi člani tega tečaja (neprecenljiva vrednost!).

 

Za obročno plačilo je potrebno v košarici klikniti na moder gumb  

ali pa v zadnjem koraku izbrati možnost Partial.ly obročno plačilo Partial.ly obročno plačilo

Klik na gumb vas bo preusmeril na platformo Partial.ly, kjer zaključite obročni nakup. Polovico zneska plačate takoj ob nakupu, drugo polovico pa mesec kasneje.

Po zaključenem naročilu vas v roku 48 ur kontaktiram in posredujem informacije glede dostopa do tečaja.

Vendar to še ni vse kar imam pripravljeno za vas….

Ko imamo enkrat jasnost katero ponudbo bomo dali na trg in koga bomo z njo targetirali…

Je naslednji obvezni korak, če želimo seveda prihraniti v času in denarju, da pred lansiranjem ponudbe, nujno preverimo ali za to našo rešitev obstaja potreba na trgu.

S tem namenom, si moramo pred dokončno izdelavo naše ponudbe, nadeti marketinški klobuk in preveriti ali naše stranke resnično potrebujejo to rešitev in ali so za njo pripravljene tudi plačati.

Online tečaji in storitve se ne prodajajo sami od sebe – velik del za vas opravlja (ja, tudi ko vi spite) ravno Copywritting.

Brez skrbi!

Tudi za ta problem imam pripravljeno rešitev 🙂

 

Znotraj drugega mini online tečaja »MAGNETNI COPY WRITTING« , ki je kot podaljšek procesu definiranja niše, vam bom zaupala preverjeno formulo KAKO pisati magnetne marketinške objave, landing page, emaile, naslove za knjige, brezplačnike, prodajna pisma…brez da bi rabili ob sebi copy writting strokovnjaka! 

Mini tečaj “MAGNETNI COPY WRITTING” je namenjen točno vam, če ne veste kako oblikovati marketinške vsebine, ki visoko konvertirajo. To pomeni, da vašega sledilca potegnejo naprej kot magnet v vaš prodajni proces, vse do nakupa.

“Mojca – ampak jaz res nisem vešč/a v pisanju, manjka mi struktura in fokus! Mislim, da se jaz tega ne morem naučiti!”

Ravno zato vam, na mojih primerih objav pokažem in natančno razložim, zakaj pišem to kar pišem v posameznih objavah in vam podam formulo, kako to naredite za sebe. 

 

Torej gre za vnaprej pripravljene stavke, kjer vi vstavljate tekst npr: za naslov vašega emaila, programa, blog zapisa itd. 

S tem vam pomagam, da razumete psihologijo, ki je v resnici zadaj in boste zato z razumevanjem širše slike, postali tudi sami mojster marketinga. 

Znotraj tega procesa, boste našli tudi strukturo, ne samo za pisanje marketinških tekstov, ampak bo hkrati tudi generator novih idej za magnetne ponudbe, brezplačnike, pisanje mailov, kreiranje landing pagov…

 

Kako zgleda ta proces?

Razdelila sem ga na kratke video lekcije, ki vas bodo korak za korakom usmerjali, da dosežete glavni cilj tega tečaja – se pravi, da se spoznate z načinom, kako pisati magnetne marketinške vsebine, zato da boste začeli privlačiti prave stranke v svojo bazo in jih hkrati znali navdušiti za vaše plačljive programe.

IN TO BREZ DA BI za to MORALI NON STOP VISETI NA SOCIALNIH OMREŽJIH in kar naprej nekaj objavljati.

Struktura, ki vam jo zaupam znotraj tečaja, je enostavna za slediti, ker je razdeljena na manjše korake …

…in ravno to vam pomaga, da vmes ne skrenete iz osrednje teme, se začnete spraševati “kaj sploh hočem povedati” ali pa ugotovite, da ste se začeli ponavljati in na koncu iz tega nastane dolga nezanimiva “jara kača”, ki je nihče sploh ne prebere.

Vsebino tečaja sem zelo poenostavila in vključila samo bistvene elemente, ki jih morate poznati za pisanje magnetnih tekstov.

Skozi kratke in jedernate lekcije, boste spoznali:

  • Majhne a pomembne skrivnosti, kako postati mojster v pisanju copywrittinga, ki katapultira vašo kredibilnost in pritegne več strank. 
  • Najpogostejše in drage napake, ki vas vodijo v pisanje predolgih, nezanimivih in brez “repa in glave” tekstov, ki NE  konvertirajo!
  • Formulo za pisanje magnetnih naslovov in objav, s katerimi boste povečali svojo prepoznavnost, bazo kontaktov in vaš poslovni račun, brez, da bi za to morali non stop viseti na socialnih omrežjih 
  • Različne primere objav, za generiranje novih sledilcev, marketinško raziskavo, prodajo online storitev itd.  

PREVERJENE STRATEGIJE. REAL-LIFE REZULTATI!

"Spoznala sem, da mi ful manjka struktura in to si ti dala tukaj v tem tečaju."

Sem šla še enkrat čez tečaj Niša u nulo in se mi zdi, da so bila spoznanja čisto nekaj drugega. Šla sem tudi čez tvoj proces za pisanje Magnetnega copy writinga in mi je ful všeč formula za pisanje naslovov, podnaslovov, hook objave itd. Pri pisanju mi velik izziv predstavlja, kako zaobjeti tisto glavno sporočilo. Da se vleče skozi celoten tekst in da držim fokus. Spoznala sem, da mi ful manjka struktura in to si ti dala tukaj v tem tečaju.
Nataša Progar

PREVERJENA IN ENOSTAVNA FORMULA ZA PISANJE MAGNETNEGA COPY WRITINGA - sedaj na voljo tudi VAM!

NAJLEPŠE OD VSEGA PA JE TO…

Da bo tudi ta tečaj vaš za vedno!

Torej kadarkoli boste lahko prišli nazaj na vsebino in jo uporabili pri pisanju prodajnih pisem, brez-plačnikov, v social media objavah itd.

Moj namen je, da vam podam učinkovita orodja, ki vam bodo v pomoč pri pisanju magnetnega copy writting-a saj je to osnovna veščina, ki bi jo vsak (online) podjetnik moral obvladati.

PA ŠE NEKAJ….

Ko boste tečaj predelali, boste imeli tudi priložnost poslati na moj mail, vaš konkreten marketinški tekst, kjer vam bom potem v roku 3 dneh poslala nazaj moj feedback / priporočilo za izboljšavo.  Ta bonus je vnovčljiv do vključno 31.12.2023 

Tega ponavadi ne počnem, ker spada pod DONE for you storitev in zato ta personaliziran vpogled izvajam le za stranke, ki plačujejo za moje mentorstvo od 3000 eur dalje.

 

NE SPREGLEJTE!!!!

MINI TEČAJ MAGNETNI COPY WRITTING JE TRENUTNO NA VOLJO SAMO OB NAKUPU TEČAJA NIŠA U NULO!

IN KAKŠNA JE VAŠA INVESTICIJA, ČE ŽELITE OBA?

V kolikor se odločite in vzamete oba tečaja, se pravi, NIŠA U NULO in MAGNETNI COPY WRITTING, sem za vas pripravila poseben paket, ki sem ga poimenovala ….

TEČAJ DVOJČEK

in vključuje: 

Vrednost, ki jo dobite znotraj tečaja Dvojček, presega 1.500 eur… vi pa lahko vse to dobite danes za samo 397 eur! 

"A no brainer ponundba", kot bi rekli Američani in je zato tudi zelo omejena.

Možnost plačila na obroke