Si želite zapakirati svoje znanje v digitalne produkte in postaviti delujoč prodajni sistem, ki jih bo tudi prodajal? 

 

Se sprašujete, kako izdelati visoko kakovosten online tečaj, coaching program, spletno članstvo itd.  in ste na točki, kjer iščete učinkovito strategijo, kako jih konsistentno prodajati večjemu številu ljudi naenkrat?

 

Potem vas vabim, da kliknete na spodnji gumb in se prijavite na VIP čakalno listo za mentorski program – VPISUJEMO V 5.GENERACIJO! 

Program v teku, za obvestilo o novih terminih se prijavite na VIP listo.

NOVA SKUPINA ŠTARTA MARCA 2024

Kot vam je verjetno že jasno, digitalni produkti, se ne prodajajo sami od sebe… prodajamo jih mi oz. naš prodajni proces. 

Zato sem ustvarila 4. mesečni mentorski program LAUNCH LAB,  kjer učim podjetnice in podjetnike iz svetovalne in (e)-izobraževalne panoge, kako vzpostaviti tak prodajni poces, ki ne samo da prodaja digitalne produkte, temveč vam tudi spotoma gradi email bazo pravih ljudi, katere lahko v ta preverjen in ponovljiv proces, povabite znova in  znova. 

V kolikor se pripravljate na lansiranje digitalnega produkta in ne veste, kako ga prodati, kaj šele postaviti zanj evergreen prodajni sistem, zato da boste naslednjič, ko se bo zopet pojavila potreba po novem cash flowu - točno vedeli kateri so vaši koraki....

…in bi si želeli zagotoviti svoje mesto znotraj tega pilotnega programa, takoj ko uradno odprem vrata + si hkrati zagotoviti VIP popust za zgodnje prijave.

KLIKNITE NA SPODNJI GUMB in se prijavite na VIP čakalno vrsto. 

Preverite  kakšne rezultate, dosegajo podjetnice, ki so sledile točno tej strategiji, ki jo učim znotraj programa in naj vam nariše nasmeh na obrazu – saj so takšni ( ali še boljši) rezultati, lahko kmalu tudi vaša realnost. 

"Program, ki sem ga v času najinega sodelovanja lansirala, je imel fantastične rezultate, kljub temu, da je veliko konkurence na trgu."

Mojca mi je odpirala nova obzorja, kljub temu, da sem v zadnjih 10 letih marsikaj probala. Med najinim delom sem ugotovila, da zelo dobro delam, ampak da tega ne znam dobro predstavit na trgu.

Skozi njen sistem sem se veliko novega naučila in ko sem vse implementirala v svoj biznis, še bolje spoznala različne segmente mojih strank. Program, ki sem ga v času najinega sodelovanja lansirala, je imel fantasične rezultate, kljub temu, da je veliko konkurence na trgu. To da sva zoožale nišo je zelo obrodilo sadove. Našla sem drugačen fokus v že dosedanjem delu in ga nadgradila, predvsem pa mi je pomembno to, da nisem več toliko obremenjena od vsega tega objavljanja.

Zdaj imam fokus, da z lahkoto delam in da imam zaradi tega tudi finančne rezultate. Sodelovanje z Mojco priporočam ne samo začetnicam, ampak tudi tistim, ki ste že dlje časa v poslu, pa mogoče niste zadovoljni z rezultati in bi želeli en nivo višje. Ker Mojca obvlada! Pritisne nas iz tistega zornega kota, kot nas vidijo stranke, da damo še več od sebe in se drugače predstavimo in je zato tudi rezultat fantastičen. Jaz grem s tem sistemom naprej, Mojca hvala ti in vesela sem da sva skupaj delali.

Simone GodinaHormone Coach

"Njen sistem deluje! Uspešno sem ustvarila spletni program Popolna finančna preobrazba. Ne samo to – obenem sem postavila temelje za številna nadaljnja lansiranja. Imam prodajni lijak, ki je preizkušen, delujoč in mi je že ob prvem lansiranju povrnil investicijo."

"Izkušnja z launchom, ki mi najprej ni uspel, je bila odlična primerjava s tem, kar smo potem dejansko delali v programu. Precej sem naredila na strukturi vsebine, kar je zame kot predavateljici v živo kar v izziv. Poleg tega sem naredila 2 brezplačnika, ki sta odlično vplivala na to, da sem imela veliko vpisa v mojo brezplačno delavnico in na koncu, je privedlo tudi do prodaje mojega tečaja."

"Prodala sem 2 individualna coachinga in dobila manjšo skupino udeležencev za plačljivo delavnico. Imam pa tudi več kot 70 »zagretih« sledilcev.« Zdaj imam strategijo za launch in jo bom lahko uporabila še velikokrat v prihodnosti za različne programe."

Za coaching z Mojco sem se odločila, ker sem delala v glavnem offline (izobraževanja za podjetja), nisem pa še bila toliko prisotna online (razen delavnice in coachingi preko Zooma). Pravzaprav zadnji 2 leti nisem skoraj nič objavljala na socialnih omrežjih.

Bila sem v precepu, ali se mi sploh splača investirati toliko časa in energije v to, da naredim nek rezultat. Tudi dvomila sem, da lahko preko FB sploh kaj prodam, ker nisem imela zvestih sledilcev. Nisem pa želela delati zaman.

Postavila sem si tudi spletno akademijo, na kateri imam kar precej online tečajev, ki pa sem jih prodajala le v pogovorih 1 na 1.

Želela sem, da me Mojca vodi skozi proces launcha in me opozarja na tiste bistvene malenkosti, ki jih veš, ko narediš nekaj krogov v praksi. To sem vsekakor dobila. Sama nikoli ne bi poslala toliko mailov, kot sem jih na podlagi njenih nasvetov. Verjetno tudi ne bi zajela toliko potencialnih udeleženk kot sem jih. O tolikih bonusih pa še tudi nisem razmišljala. Glede tega sem šla preko svojih omejitev in se poslužila malo bolj intenzivne prodaje. Tudi cene sem nekoliko zvišala.

Tako sem v mesecu in pol (pa še novo leto je bilo vmes) dobila 70 novih kontaktov in prav toliko udeleženk v mojem 3-dnevnem brezplačnem dogodku Skrivnosti zaupanja vase.

Na podlagi tega dogodka sem prodala 2 individualna coachinga in dobila manjšo skupino udeležencev za plačljivo delavnico. S tem sem zaslužila več kot sem investirala v coaching z Mojco. Imam pa tudi več kot 70 »zagretih« sledilcev.

Na podlagi te izkušnje verjamem, da se splača delati na socialnih omrežjih. Zdaj imam strategijo za launch in jo bom lahko uporabila še velikokrat v prihodnosti za različne programe.

Mojco bi priporočila predvsem tistim, ki želite postaviti svojo strategijo za marketing in trženje svojih produktov in ki želite hitro in učinkovito do rezultatov na spletu. Naučila vas bo tudi, kako upravljati s svojimi strankami, da jih boste učinkovito obveščali in držali stik z njimi. Več o meni in mojih programih na saskaklemencic.com.

 

Saška Klemenčičpedagoginja, mag. andragogike, certificirana mindset in NLP coachinja

Za več zgodb uspeha kliknite tukaj

Vas že zdaj zanima, kaj vse zajema ta program in kako lahko tudi vam pomaga podvojiti prihodke v 3 mesecih (ali manj)?

Prijavite se na brezplačni spoznavni posvet.

@Launch lab. Vse pravice pridržane. Mojca Korelc, MojCoaching 
Splošni pogoji poslovanja in politika zasebnosti

Launch Lab

*S prijavo se strinjate, da vas dodam na listo email prejemnikov. Od prejemanja email obvestil se lahko kadarkoli odjavite.