Si želite zapakirati svoje znanje v digitalne produkte in postaviti delujoč prodajni sistem, ki jih bo tudi prodajal? 

 

Se sprašujete, kako izdelati visoko kakovosten online tečaj, coaching program, spletno članstvo itd.  in ste na točki, kjer iščete učinkovito strategijo, kako jih konsistentno prodajati večjemu številu ljudi naenkrat?

 

Potem vas vabim, da kliknete na spodnji gumb in se prijavite na VIP čakalno listo za nov mentorski program: 

PRIHAJA V ZAČETKU LETA 2022

Kot vam je verjetno že jasno, digitalni produkti, se ne prodajajo sami od sebe… prodajamo jih mi oz. naš prodajni proces. 

Zato ustvarjam, ravno ko vi to berete, NOV PILOTNI mentorski program LAUNCH LAB,  kjer učim podjetnice in podjetnike iz svetovalne in (e)-izobraževalne panoge, kako vzpostaviti tak prodajni poces, ki ne samo da prodaja digitalne produkte, temveč vam tudi spotoma gradi email bazo pravih ljudi, katere lahko v ta preverjen in ponovljiv proces, povabite znova in  znova. 

V kolikor se v letu 2022 pripravljate na lansiranje digitalnega produkta in ne veste, kako ga prodati, kaj šele postaviti zanj evergreen prodajni sistem, zato da boste naslednjič, ko se bo zopet pojavila potreba po novem cash flowu - točno vedeli kateri so vaši koraki....

…in bi si želeli zagotoviti svoje mesto znotraj tega pilotnega programa, takoj ko uradno odprem vrata + si hkrati zagotoviti VIP popust za zgodnje prijave.

KLIKNITE NA SPODNJI GUMB in se prijavite na VIP čakalno vrsto. 

Preverite  kakšne rezultate, dosegajo podjetnice, ki so sledile točno tej strategiji, ki jo učim znotraj programa in naj vam nariše nasmeh na obrazu – saj so takšni ( ali še boljši) rezultati, lahko kmalu tudi vaša realnost. 

"Program, ki sem ga v času najinega sodelovanja lansirala, je imel fantastične rezultate, kljub temu, da je veliko konkurence na trgu."

Mojca mi je odpirala nova obzorja, kljub temu, da sem v zadnjih 10 letih marsikaj probala. Med najinim delom sem ugotovila, da zelo dobro delam, ampak da tega ne znam dobro predstavit na trgu.

Skozi njen sistem sem se veliko novega naučila in ko sem vse implementirala v svoj biznis, še bolje spoznala različne segmente mojih strank. Program, ki sem ga v času najinega sodelovanja lansirala, je imel fantasične rezultate, kljub temu, da je veliko konkurence na trgu. To da sva zoožale nišo je zelo obrodilo sadove. Našla sem drugačen fokus v že dosedanjem delu in ga nadgradila, predvsem pa mi je pomembno to, da nisem več toliko obremenjena od vsega tega objavljanja.

Zdaj imam fokus, da z lahkoto delam in da imam zaradi tega tudi finančne rezultate. Sodelovanje z Mojco priporočam ne samo začetnicam, ampak tudi tistim, ki ste že dlje časa v poslu, pa mogoče niste zadovoljni z rezultati in bi želeli en nivo višje. Ker Mojca obvlada! Pritisne nas iz tistega zornega kota, kot nas vidijo stranke, da damo še več od sebe in se drugače predstavimo in je zato tudi rezultat fantastičen. Jaz grem s tem sistemom naprej, Mojca hvala ti in vesela sem da sva skupaj delali.

Simone GodinaHormone Coach

Za več zgodb uspeha kliknite tukaj

Vas že zdaj zanima, kaj vse zajema ta program in kako lahko tudi vam pomaga podvojiti prihodke v 3 mesecih (ali manj)?

Prijavite se na brezplačni spoznavni posvet.

@Launch lab. Vse pravice pridržane. Mojca Korelc, MojCoaching 
Splošni pogoji poslovanja in politika zasebnosti

*S prijavo se strinjate, da vas dodam na listo email prejemnikov. Od prejemanja email obvestil se lahko kadarkoli odjavite.