Spletni programi

"Kar nekaj kilometrine, svetovanja in dela 1:1 je za mano in želela sem si ustvariti en program, nisem pa imela izkušenj s tem. Potrebovala sem nekoga, ki bi me jasno vodil skozi korake lansiranja višje cenovnega spletnega programa. To sem skozi program tudi dosegla in morem reči, da sem navdušena nad strukturo, dobro postavljenim programom, ki te res natančno vodi skozi vse korake."

V drugi polovici septembra štaramo z programom Podjetno drzna, kjer bom lahko mojih strankam veliko bolj učinkovito pomagala kot do zdaj. Moram reči, da tega programa definitivno še ne bi bilo, če ne bi šla skozi Mojčin program.

Alenka Hudales, Zlata brca – mentorstvo in izobraževanje
“Lahko rečem, da je to eden najboljših programov, ki sem jih kadarkoli v življenju pogledal. V 1,5 ure, kolikor ta program traja, sem izvedel več o niši in o tem kako lahko definiram le-to, kot sem zvedel kadarkoli v teh zadnjih 2 letih od kar se s tem vprašanjem ukvarjam.”

Vedeti kdo si oz. kako lahko pomagaš ljudem spremeniti življenje na bolje, je eden najboljših občutkov na tem svetu. In Mojca mi je ravno pri tem pomagala. Veliko let se ukvarjam z različnimi posli in pri tem sem se vedno učil nove veščine, ves čas pa me je sililo v to, da želim pomagati ljudem. Želim se ukvarjati s svetovanjem, želim biti na nek način coach. In seveda, ko se soočamo z vprašanjem kako lahko vsem pomagam, pridejo tisti klasični dvomi: ali sem jaz to sposoben, ali vem dovolj, bom znal to prodati, ali imam prave stranke, kaj sploh želim strankam izboljšati in takrat je Mojca stopila v moje življenje. Poznava se že več let, spremljam jo že veliko časa in ko sem bil na tej točki, da sem se želel odločit kaj bo tista moja niša, sem vedel da jo moram poklicat. Dogovorila sva se za coaching 1:1, poslala mi je dostop do svojih programov in lahko rečem, to je eden najboljših programov, ki sem jih kadarkoli v življenju pogledal. 

Velikokrat imamo izkušnje, da gledamo neke tečaje, ki trajajo ure in ure, na koncu dneva pa ne povedo nič. No Mojčini programi so čisto drugačni.Namreč vsaka beseda, vsaka minuta je izjemen izkoristek časa, ki ga vložimo v to izobraževanje. Kar sem jo res pohvalil po koncu tečaja je to, da sem bil kot prikovan na ekran. Gledal sem in gledal in na koncu ugotovil, da cel tečaj traja 1,5 ure ampak v tem času sem zvedel več o niši in o tem kako lahko definiram le-to, kot sem zvedel kadarkoli v teh zadnjih 2 letih od kar se s tem vprašanjem ukvarjam.

Zaradi tega priporočam Mojco vsakemu, ki se želi ukvarjati s svetovanjem, ki ima neko storitev, ki želi nekaj dati temu svetu, da se sooči z njo, da gre na 1:1 posvet, da jo spozna, da vzame njen program….ker boste sigurno izvedeli kaj je tisto kar je v vas najmočnejše, kaj je tista vaša goreča želja, ki je skupaj z vašim znanjem največji potencial za vašo rast in tudi zato, da spremenite življenje na boljše drugim ljudem.

Rok Slama, prodajni mentor, mrežnik in govornik
“Tekom sodelovanja sva izdelali moj high ticket produkt in kljub temu, da sem ga prodala, da je organski marketing naredil svoje, me je najbolj razveselilo to, ker sva z Mojco postavili strukturo, kako lahko jaz najhitreje in najlažje pridem do 5000 eur prihodov na mesec. “

Coaching z Mojco je bil zame prelomnica. Dokler nisem prišla do nje, je bil v mojem poslu en sam kaos in zelo hitro je ugotovila, da je to ključna težava zakaj pri meni ni rezultatov kot si jih želim.

V bistvu so bile moje stranke zmedene, kaj pravzaprav jaz ponujam. Ni šlo, da moram jaz veliko stvari dodati, prej je šlo zato, da je treba kaj odvzeti. Predvsem jih pa postaviti v neko pametno strukturo.da jaz vem koga nagovarjam, kdaj jih nagovarjam in kaj jim na koncu ponujam.

Tekom sodelovanja sva izdelali online tečaj. Izdelala sem moj high-ticket produkt. Sedaj točno vem kako usmerjati moj marketing, zato da se ene stvari prodajo in da so stvari čim bolj utečene.  

Kaj mi je bilo najbolj všeč? Kljub temu, da sem prodala program in da je organski marketing naredil svojem me je najbolj razveselilo to, ker sva z Mojco postavili strukturo, kako lahko jaz najhitreje in najlažje pridem do 5000 eur prihodov na mesec.

Dala mi je zelo enostavno strategijo, ne bom odkrivala tople vode, ne bom dodajala novih produktov, ne bom vsak mesec delala brezplačne izzive, ker mi je prenaporno, ampak se bom čisto enostavno fokusirala na high-ticket ponudbo in jo skozi ta marketinški pristop tudi prodajala.

To mi lahko zelo hitro prinese 5000 eur na mesec in ta del se mi zdi ključen. Da razmišljamo kot podjetnice, kaj je tista stvar, ki bi mi najhitreje prinesla želeni rezultat. Ne da sem jaz povsod marketinško aktivna in govorim malo tu, malo tam in na koncu noben nič ne razume.

Mojco svetujem vsakemu coachu, ki še ni tam kjer bi želel biti. Najprej bosta skristalizirala nišo, definirala piramido ponudb in kar mi je zelo všeč pri Mojci – strateško te bo usmerjala. Ni da bo za vse delovalo enako, ampak nas pelje tudi skozi mindset in je res tista podpora, ki jo rabimo na svoji poslovni poti, da pridemo do želenih rezultatov.

Maja Križan, finančna Coachinja 
"V 3 mesecih sem povečala svojo bazo, odprla novo fb skupino ( trenutno z več kot 2,5K člani in še kar raste:) , oblikovala in prodala coaching program, ki se je izkazal za high ticket ponudbo in ne-načrtovano prišla tudi do realizacije nižje cenovnega programa, na katerega sem dobila 15 naročil, še predno sem ga sploh skreirala."

Ko sem prišla k Mojci sem bila v občutkih zataknjenosti, brez prave strategije, nestrateškega objavljanja, nenehnega spremljanja konkurence in seveda z veliko željo, da končno najdem produkt, ki se bo prodajal. 

Zaradi večih neuspelih poskusih prodajanja online, sem skoraj že vse spustila iz rok.  Po koncu sodelovanja, pa sem končno uspela prekiniti ta neproduktivni krog in prišla do tega, da sem postala original, ne pa slaba kopija drugih.
 
 Končno sem ugotovila kaj je tisto kar želim ponujati na trgu in kako uporabiti vse svoje veščine, da pomagam ljudem do trajnostnih rezultatov.
 
V 3 mesecih sem povečala svojo bazo, odprla novo fb skupino ( trenutno z več kot 2,5K člani in še kar raste:) , oblikovala in prodala coaching program, ki se je izkazal za high ticket ponudbo in ne-načrtovano prišla tudi do realizacije nižje cenovnega programa, na katerega sem dobila 15 naročil, še predno sem ga sploh skreirala.
 
Mojca mi je pomagala, da obrnem mindset glede prodaje, ker to še vedno ne rada počnem. Pomagala mi je s copijem, ker sem komunicirala bolj intuitivno in ljudje niso slišali tisto, kar sem jim želela sporočiti. 
 
Resnično priporočam sodelovanje z Mojco vsem, ki si želijo dvigniti svoj posel na nek višji nivo, ustvariti jasno komunikacijo, jasno strategijo.
 
Mojca je odlična podpora, jaz mislim, da brez nje ne bi zmogla. 

Urška Lončar, Health Coach

“V 2 mesecih sem oblikovala ponudbo, pripravila online program in ga 15x prodala.”
Lucija Božič, certificirana izvajalka fraktalnega risanja
“V programu imam že veliko punc, feedbacki so izredni! “

Mojco sem že nekaj časa sledila in upala, da bova enkrat sodelovali. V tem letu je do tega, hvala bogu, tudi prišlo in je bila 2 meseca moj coach.
Zelo mi je bilo všeč, ker se je res zelo poglobila v mojo zgodbo in to kar počnem. Ko je pogledala v moj sortima stortiev, je takoj spoznala, da je v njem en velik kaos, ker sem umetnica po duši in bi najraje kar ustvarjala nove stvari. Tako sem čez čas zgubila focus.
Zato sva kot prvo pogledali, to mojo prodajno piramido in določile izdelke, storitve in na nek način združile vse to v malo večje transformacijske programe. Osredotočile sva se na oblikovanje paketov, ki so izredno transformacijski in združujejo vsa moja znanja in tudi moje izdelke, kateri
so v bistvu postali stranski produkt teh večjih programov.

V programu imam že veliko punc, feedbacki so izredni!

Mojca mi je tudi pomagala pri poprodajnih aktivnostih, mi dala razne nasvete kako zaključiti prodajo. Sem izredno vesela, da sem imela priložnost delati z njo. Rekla sem jim tudi, da je tista pika na I, da je zadnja energija obilja, kjer te ona sama porine v tvojo lastno vrednost. Kupila je tudi enega izmed mojih izdelkov, zato je še bolje razumela mojo stranko in moje poslanstvo.

Zelo lepo sva sodelovali, hvaležna sem za vse ure, ki mi jih je posvetila in za vse čudovite nasvete. Mojca je izredna, zelo jo priporočam.

Urška Trampuš, ustanoviteljica modne blagovne znamke URSHY

»S skreirano ponudbo z vsemi elementi višje cenovnega coaching programa »Karierni Navigator« sem vstopila na digitalni trg. Utrdila in ozavestila sem dodano vrednost programa. »

V programu Launch Lab sem hitro spoznala resnico, da na tem potovanju premikam meje možnega.
To je resnično zelo intenziven, vsebinsko bogat program, praktično naravnan prilagojen storitvi, ki jo
tržiš.
Na tem fantastičnem potovanju sem se naučila ogromno. Naj izpostavim le nekaj dejstev.
Ustvarjanje tovrstnega podjetja, ki temelji na storitvi Coachinga je mešanica mističnega in
praktičnega. Mističnega zato, ker zahteva čarobnost, edinstven izraz, da resnično avtentično izstopiš.
V tem procesu sem sama sebi podelila tovrstno dovoljenje.
Praktično pa zato, ker ko slediš korakom v programu Launch Lab se naučiš prodajnega rokodelstva z
primesjo lastne stroke. Vsak korak je smiselen, ki se na koncu poveže v celoto. To je v bistvu prava
znanost.

Da je udeležba v programu tudi investicija vase, v osebno in poslovno rast ne le samo v rast podjetja. Premikaš lastne meje.

Potovati skupaj v skupini je bonus in če k temu dodam še Mojčino odlično strokovnost in njeno strast, je kombinacija preprosto zmagovalna.
Ob zaključku programa Launch Lab imam konkretno:

 • Popolnoma jasno poslovno vizijo z definirano nišo. Mojca je mojstrska pri tem, da pomaga ugotoviti kaj želiš narediti s svojim poslom, z njeno pomočjo sem utrdila tudi moje poslanstvo.
 • S skreirano ponudbo z vsemi elementi višje cenovnega Coaching programa »Karierni Navigator« sem vstopila na digitalni trg. Utrdila in ozavestila sem dodano vrednost programa.
 • Pridobila sem veščine pristne avtentične prodaje, ki vključujejo strateško smiselno zaporedne korake. Mojca pomaga z neverjetnimi strategijami za ustvarjanje potencialnih strank, ki se spremenijo v stranke. Čista čarovnija. Če in ko potrebujem se lahko vrnem v posamične module, ki so mi digitalno vedno dostopni….

Toda tukaj se zgodba ne konča. Ostala je tesna poslovna povezava z Mojco in kolegicami, ki temelji na nesluteni podpori, spontanemu širjenju poslovne in socialne mreže, kar je vse skupaj neprecenljiva vrednost programa.

Najine poti z Mojco se bodo zagotovo še srečevale v njenih programih zaradi njene visoke strokovnosti in ljudske drže. Že sedaj se veselim.

Zdenka Makarovič, uni. dipl.soc.
Razvoj kadrovskih virov.
Karierni& Poslovni Coaching

“Tečaj Niša v nulo bi priporočila vsem, ki niso prepričani, če je njihova niša dovolj ozka, saj je škoda izgubljati čas za testiranje na trgu s stvarmi, katere je nekdo pred nami že stestiral. Mojca te res vodi, da prideš do ožine niše, ki je ustrezna. “

Mojco sem spremljala kar nekaj časa, preden sem se odločila za tečaj Niša v
nulo. Imela sem par idej, komu bi želela pomagati. Nisem pa bila popolnoma
prepričana, če so te ideje dovolj ozke, kar vedno poudarja Mojca v svojih videih.
Da ne izgubljam časa po nepotrebnem, sem se raje odločila za tečaj.
  
V sodelovanju v programu sem predvsem dobila potrebne usmeritve, kako ozka
mora biti niša, zakaj in na katere ovire lahko naletim.Na samem coachingu z Mojco
pa še dodatne aha momente, na kaj je zelo pomembno,da sem pozorna v procesu in
iz česa je fajn, da izhajam,, da bo le ta lahkotnejši. Coaching z Mojco mi je bil res
top.

Vse lekcije se dopolnjujejo in se mi zdijo zelo pomembne. Naloge so mi dale kar nekaj dela in razmišljanja.   Super je, ker je možnost pogledati nekaj posnetkov preteklih skupinskih coachingov saj že v posnetkih dobiš marsikateri odgovor na svoje vprašanje. Tečaj je ravno prav dolg, konkreten, brez nepotrebnega balasta.

Tečaj Niša v nulo bi priporočila vsem, ki niso prepričani, če je njihova niša dovolj ozka, saj je škoda izgubljati čas za testiranje na trgu s stvarmi, katere je nekdo pred nami že stestiral. Mojca te res vodi, da prideš do ožine niše, ki je ustrezna. 

Urška Petrič, refleksoterapevtka, life coach in coachinja za pare, ki imajo težave z zanositvijo

"Dobila sem več jasnosti na vseh področjih: kako naj komuniciram, kateri so okvirni koraki do online programa, kdo je moja ciljna skupina danes, in koga želim podpreti s svojo storitvijo. Občutek imam, da so moji temelji jasnejši in trdnejši. Notranje pa predvsem, da si bolj zaupam, ko pride ideja iz srca.❤️”

V tem letu sem se odločila za prenovo spletne strani in za nadgradnjo svoje storitve v online program. Skozi proces prenove sem zaznala, da potrebujem zunanjo pomoč, saj je ta proces bolj kompleksen kot sem predvidevala in zahteva številna znanja, ki jih jaz nimam. Poleg tega sem zaznavala, da se je v tem letu razvoja moj avatar spremenil, kar je prineslo dodatno nejasnost glede začrtane poti.

Na tej poti sem spoznala, da je bilo za nadaljevanje poti potrebno nujno razjasniti kdo je avatar in kaj je moja niša in postaviti dobre temelje za nadaljnji razvoj. Da sem precej indoktrinirana s svojo stroko in da potrebujem spremeniti način komuniciranja s splošno javnostjo.

Celoten proces programa Niša U Nulo, mi je bil zelo dragocen, saj me je večkratno
preizpraševanje o tem kdo, kaj  kako in zakaj jaz popeljal do jasnih odgovorov.

Najbolj pa mi je bilo dragoceno tvoje vztrajno preizpraševanje in razjasnjevanje dokler ni vzniknil pravi odgovor.

Všeč mi je bilo tudi, da je program online, saj je to prineslo precejšen prihranek časa. Vsa ta znanja mi bodo prinesla več jasnosti pri nadaljnjem delu na vseh področjih. Zavedanje poti, korakov in razvoja na poti in da si je nujno poiskati pomoč, ko ne gre naprej.

Program priporočam vsem, ki se odločate za nove korake, ki so pot v neznano, še posebej tistim, ki prihajate iz strok, kjer ni znanja o marketingu in oglaševanju.

Tvoj tečaj postavi dobre temelje za začetek dela ali za nadaljnje delo.

Zahvaljujem se tebi za tvojo vztrajnost, da sem dobila odgovore, ki sem jih potrebovala, da bom sedaj lažje nadaljevala svojo pot. Hvaležna tudi za posnetke, ki jih vedno znova lahko prevrtim, ko to potrebujem.

Sabina Gombac, psihoterapevtka in brainspotting expertinja

“Nikoli se nisem vprašal po tem kakšno transformacijo bi lahko omogočil nekomu z mojim novim potencialnim programom. Točno to si mi pomagala osvetliti in pokazala vrednost le tega”.

V zadnjih letih sem od 2016 dalje intenzivno iskal rešitve in tako preposlušal množico avdio-
video programov. Še vedno pa sem ostal v neki megli in nisem mogel potrditi, da je to prava
rešitev… dokler nisem srečal tebe.
S tabo sem se odločil delati, ker si mi dajala občutek, da veš kaj delaš in da me boš zapeljala
v pravo smer.
Zanimal sem se za tvoj drug program, ki me je nagovoril (Launch Lab). Tu moram priznati, da me je navdušil tvoj promocijski video, ki ja nagovarjal kar me je težilo.  Kasneje pa sva ob
srečanju in pogovoru ugotovila, da se gibam v megli in da moram najprej jasno definirati
nišo.

Kot veš sem uspel razjasniti komu pomagam in kateri problem rešujem, sedaj pa še sledi vse ostalo. V spominu mi je najprej ostala 1 naloga v progamu “Niša u Nulo”, kjer je bila napisana namera da se najde svojo NIŠO. Nato je sledila razlaga avatarja, ki NI niša in kako nagovoriti potencialnega uporabnika. 
Do sedaj sem marsikje iskal rešitve za moje izzive, a tako kratkega tečaja s tolikšnim izhodnim  potencialom še nisem našel.
Dobil sem prava vprašanja ob pravem času. Nikoli se nisem vprašal po tem kakšno transformacijo bi lahko omogočil nekomu z mojim novim potencialnim programom.
Točno to si mi pomagala osvetliti in pokazala vrednost le tega. Delo s tabo pri priporočal vsem mojim bodočim udeležencem, ker verjamem, da bodo prav
tako rabili definirati nišo in še kaj iz drugih programov.

Zakaj prav tebe?

Ja, ker si odlična, strokovna, izkušena, z množico referenc iz preteklih delovnih izkušenj in rezultatov kar potrjujejo tvoje stranke…..
Če ponovim, sem pri tebi najbolj cenil jasnost (verjetno ker imaš definirano nišo ), kar je dajalo občutek, da mi boš lahko pomagala pri mojih izzivih/dilemah.

Blaž Weber

“V 2 mesecih sem dosegla izjemen rezultat. Dobila sem potrditev, da je moja poslovna ideja izvedljiva. Zelo sem ponosna na sebe.”

Predno sva z Mojco zaželi sodelovati sem bila v nekem začaranem krogu, kjer sem videla meglo pred seboj. Nisem vedela kako, kje začeti z mojo poslovno idejo, nisem imela jasne slike in perspektive.

Za sodelovanje sem se odločila, ker sem nekako začutila v sebi tisti čut, da je čas, da se premaknem naprej, da mi nekdo pomaga, mi razjasni stvari in me požene naprej. Že nekaj časa sem spremljala Mojco in njeno karierno pot, prav tako njen coaching in mentorstvo. Ker sem takoj začutila, da je Mojca res tista prava oseba, ki mi bo pomagala razrešiti vse neznanke, ki so mi bile tuje pred sodelovanjem.

Po sodelovanju se je vse skupaj začelo premikati v pravo smer. Temu bi lahko rekla, da se je megla razkadila in nebo se je razjasnilo, zato sem zelo hvaležna dragi Mojci. Prineslo mi je veliko novih pogledov na svoj posel, kako začeti in kje. Predvsem pa tista nejasna vprašanja, ki so me pred sodelovanjem ves čas tlačila dol.

Spoznala sem tudi, da moraš svoj posel graditi z svojim srcem. Biti moraš ti. Verjeti vase in vztrajati in se fokusirati le na eno stvar. Fokus. Brez fokusa žal ne gre. Včasih je že le dovolj, da nas nekdo vsaj malo usmeri in iz srca pomaga. To je bila Mojca. V tem času, ko sem sodelovala z Mojco sem v tem kratkem času (v 2 mesecih) dosegla izjemen rezultat. Sama najprej nisem mogla verjeti, da sem res preskočila tisto mejo in se povzpela naprej. Z tem izjemnim rezultatom se zelo ponosna na sebe, saj sem z programom Niša u Nulo dobila potrditev, da je moja poslovna ideja izvedljiva, da lahko pomagam modnim oblikovalcem in jih naučim digitalni sistem za 3D oblikovanje (modeliranje). Najbolj mi je ostal v spominu program (1.del), kjer sem končno razumela kaj je pomeni niša u nulo, zakaj je pomembna. Od tu naprej mi je postalo jasno. Prav tako mi je še ostal v spominu online skupno srečanje in pogovor o celotnem programu Niša U Nilo, saj smo skupaj se pogovarjali, kje smo, kaj nas še ovira, kaj sedaj narediti, kam se osredotočiti. Skratka cel program je več kot super in vreden sodelovanja.

Rada bi še dodala, da vse kar sem potrebovala sem našla v programu Niša u Nulo. Mislim, da mi bodo vsa spoznanja prinesla večji doseg novih ljudi, ki si želijo drugačnega dela in rešiti težave, ki se dandanes srečujejo (z digitalizacijo – 3D oblikovanjem), prav tako še večjo ustvarjalnost, navdih do dela z ljudmi in tudi prodaje. O sebi sem spoznala, da se vse da. Da sem še bolj vztrajna kot sicer, da zmorem še več kot sem si kdaj mislila. Prav tako sem dobila potrditev, da so tvoje sanje, če verjameš vase, lahko resnične. Tečaj Niša U Nulo bi priporočala vsem, ki ne vedo kako začeti z svojim poslom ali poslovno idejo, kje sploh začeti. Predvsem za tiste, ki nimajo še jasne celotne slike in imajo v svojem glas, da nekoga potrebujejo, da jih usmeri na pravo pot. Hvala Mojca iz srca za vse še enkrat in z veseljem sem sodelovala s teboj in še kdaj. Se veselim novih sodelovanj. Mojca enkratni program in tvoje delo je izjemno res. 

Urška Berden, svetovalka za digitalizacijo v modi in 3D oblikovanju

“Zunanji rezultati se kažejo v tem, da so me ljudje opazili. Projekte, ki jih delam v Afriki, so uspešni in dobrodelni. V Rwandi sem slučajno začela s projektom na področju kmetijstva in poljedelstva, v okviru katerega 400 otrokom iz sirotišnice zagotavljamo preživetje.”

Pred sodelovanjem s teboj sem imela veliko poslovnih idej, katerih nisem znala “zapakirati” v prodajni digitalni produkt. Za sodelovanje s teboj sem se odločila v trenutku, ko sem na Facebooku videla tvojo reklamo za delavnico. Takrat sem te prvič videla in sem si rekla “wauuu”, ker nisem vedela, da takšni coachingi v  Sloveniji obstajajo.

Ključni problem pri meni je bil, da nisem vedela, kako zaslužiti kot coach za ljudi, ki imajo podobne probleme, kot sem jih imela sama. Ko sem začela s tvojim mentorskim programom, sem se peljala s svetlobno hitrostjo in se učila, kako pripraviti NO STREESS center v Afriki.

Dobila sem ogromno novih idej, pozorna sem postala na stvari, o katerih prej sploh nisem razmišljala, a so zelo pomembne. O sebi sem spoznala, da sem sposobna veliko več, kot sem prej verjela. Korake sem začela delati bolj dosledene in kakovostne.

Prepričanje, da sem dovolj dobra, je pravi preboj na poti, ki se mi šele odpira. Delo s tabo mi je prineslo notranje in zunanje rezultate.

Notranji rezultat se kaže tako, da sem začela verjeti, da sem dovolj dobra in sposobna, da lahko pomagam nekomu, ki se je zataknil podobno kot sem se sama. Postala sem notranje bolj srečna in samozavestna. Tvoji coachingi so polni kvalitetnega učenja o tem, kako priti od točke A do točke B. Imela sem in še vedno imam veliko lukenj v znanju. S teboj sem jih pričela krpati s svetlobno hitrostjo in z radostjo, tako da sem svojo energijo sevala vse tja do naslednje galaksije. Zunanji rezultati se kažejo v tem, da so me ljudje opazili.

Projekte, ki delam v Afriki, so uspešni in dobrodelni. V Rwandi sem slučajno začela s projektom na področju kmetijstva in poljedelstva, v okviru katerega 400 otrokom iz sirotišnice zagotavljamo preživetje.
Ta spoznanja mi bodo prinesla večjo prodajo, ker sem se otresla prepričanja, da prodajati ni
mogoče. Rada delam v živo, a postalo mi je všeč tudi delo na internetu. NO STRESS CENTER bo fleksibilen in se bo odzival na potrebe ljudi.

V spominu mi je ostal cel program. V njem sem uživala vsako sekundo in čisto vsaka sekunda je imela svojo vrednost. Tečaj s tabo bi priporočala vsem, ki se želijo podati na svojo poslovno pot in tudi vsem, ki po njej že stopajo.

Tina Budimilic, Vodja NoStress Centra v Afriki

"Nisem si mislila, da mi bo tako spremenilo pogled na življenje in tudi mene. Ogromno sem dobila na samozavesti in spoznala kaj mi v življenju res daje energijo in kako sebe postaviti na prvo mesto."

Včasih v življenju zablokiraš, ne veš kako naprej, kako bi se še razvil, kaj bi še naredil na sebi in ravno to se je zgodilo pri meni in ravno takrat sem zasledila priporočila za coaching z Mojco.

Nisem si mislila, da mi bo tako spremenilo pogled na življenje in tudi mene. Ogromno sem dobila na samozavesti in spoznala kaj mi v življenju res daje energijo in kako sebe postaviti na prvo mesto.

Coaching z Mojco bi priporočila vsem, ker nikoli ni dovolj delanja na osebni rasti, dokler ne probaš ne moreš vedeti koliko lahko zrasteš, ko ti nekdo postavlja prava vprašanja in daje prave napotke.

Ko ti nekdo pomaga zrasti, zraste vse v tvojem življenju, od posla do osebnega življenja. Spoznala sem da sem imela čisto narobe zastavljene vrednote in sem res hvaležna, da sem se odločila za njo.

Moji cilji so sedaj jasni in polna energije grem proti njim.

Kaja Račič, Galvanizacija Račič 

»Njen sistem deluje! Uspešno sem ustvarila spletni program Popolna finančna preobrazba. Ne samo to – obenem sem postavila temelje za številna nadaljnja lansiranja. Imam prodajni lijak, ki je preizkušen, delujoč in mi je že ob prvem lansiranju povrnil investicijo.«

Karolina Jovanoska, Finančna coachinja

premozna.si 

“Ustanovila sem online skupnost Srčni starši, ki vstrajno raste, nas je že skoraj 300. Ustvarila sem prvi online tečaj “Moč komunikacije”, ki sem ga prodala 3 staršem. Gradim email bazo in delam individualne coachinge. “

Nataša Vidovič, Coaching za starše najstnikov

"Program, ki sem ga v času najinega sodelovanja lansirala, je imel fantastične rezultate, kljub temu, da je veliko konkurence na trgu."

Mojca mi je odpirala nova obzorja, kljub temu, da sem v zadnjih 10 letih marsikaj probala. Med najinim delom sem ugotovila, da zelo dobro delam, ampak da tega ne znam dobro predstavit na trgu. Skozi njen sistem sem se veliko novega naučila in ko sem vse implementirala v svoj biznis, še bolje spoznala različne segmente mojih strank. Program, ki sem ga v času najinega sodelovanja lansirala, je imel fantasične rezultate, kljub temu, da je veliko konkurence na trgu. To da sva zoožale nišo je zelo obrodilo sadove. Našla sem drugačen fokus v že dosedanjem delu in ga nadgradila, predvsem pa mi je pomembno to, da nisem več toliko obremenjena od vsega tega objavljanja.

Zdaj imam fokus, da z lahkoto delam in da imam zaradi tega tudi finančne rezultate. Sodelovanje z Mojco priporočam ne samo začetnicam, ampak tudi tistim, ki ste že dlje časa v poslu, pa mogoče niste zadovoljni z rezultati in bi želeli en nivo višje. Ker Mojca obvlada! Pritisne nas iz tistega zornega kota, kot nas vidijo stranke, da damo še več od sebe in se drugače predstavimo in je zato tudi rezultat fantastičen. Jaz grem s tem sistemom naprej, Mojca hvala ti in vesela sem da sva skupaj delali.

Simone Godina, Hormone Coach
 
simonegodina.com
“Delo s tabo mi je prineslo veliko rezultatov. Oblikovala sem program KNJIŽNI KLUB, ki je pritegnil veliko potencialnih strank in izboljšala sem svojo prodajno strategijo. Trenutno sem na poti do večje prepoznavnosti in večjega dosega ljudi v svoji niši.”

Preden sem začela sodelovati s tabo, sem se na poslovni ravni soočala s težavami pri definiranju svoje niše. Bila sem zmedena in nisem vedela, kako naj usmerim svoje podjetje in pritegnem ciljno občinstvo. Odločila sem se za sodelovanje s tabo, ker sem slišala veliko pozitivnih priporočil in sem videla, da imaš izjemno znanje in izkušnje na tem področju.

Ključni moment, ko sem vedela, da potrebujem pomoč pri definiranju niše, je bil, ko sem se zavedela, da nisem dosegla želenega napredka in sem bila v začaranem krogu. Zavedala sem se, da je za uspeh in rast mojega podjetja ključnega pomena jasno določena niša, vendar mi ni uspelo priti do tega.

Na tej poti sem spoznala veliko o sebi in svojih poslovnih ciljih. Ugotovila sem, da sem sposobna premagati izzive in da lahko svoje podjetje vodim bolj uspešno, kot sem si kdajkoli predstavljala. Naredila sem velike preboje v svoji samozavesti in se naučila bolj učinkovito komunicirati s svojim občinstvom.

Delo s tabo mi je prineslo veliko rezultatov. Oblikovala sem program KNJIŽNI KLUB, ki je pritegnil veliko potencialnih strank in izboljšala sem svojo prodajno strategijo. Trenutno sem na poti do večje prepoznavnosti in večjega dosega ljudi v svoji niši.

Prepričana sem, da mi bodo ta spoznanja in dosežki pomagali še bolj razvijati svoje podjetje, povečati prodajo in doseči več ljudi v svoji ciljni skupini. Zdaj imam jasno vizijo in strategijo, kako napredovati.
Najbolj me je navdušilo delo v okviru programa “NIŠE U NULO”. Naučila sem se, kako identificirati svojo nišo in kako jo učinkovito tržiti. To znanje mi je pomagalo preoblikovati svoj posel in doseči boljše rezultate.

Ta tečaj bi priporočila vsem podjetnikom in podjetnicam, ki se soočajo s težavami pri definiranju niše in usmerjanju svojega podjetja. Tvoje znanje je neprecenljivo, in to je investicija, ki se bo zagotovo obrestovala.

Tanja Čajevec, NLP praktik, mojster praktik in coach, TA praktik, direktorica in vodja R&R

"V 3 mesecih skupnega dela sem dobila fokus za oblikovanje spletnega psihoterapevtskega programa "Mala šola preživljanja v dvoje" , za tiste pare, ki si želijo zgraditi boljši odnos in ga prodala še predno sem ga skreirala."

Moj posel je bil preden sem začela delati s tabo precej zmeden. Nisem vedela kje izgubljam moči. Strah me je bilo. Počutila sem se milo rečeno v začaranem krogu. Spustila sem se na neznano področje javnosti. In morala sem, no še vedno moram, komunicirati z mediji.

Mene hitro preplavijo čustva in takrat sledi občutek nujnosti. Imam občutek, da moram strankam takoj pomagati, s tem pa prezrem resnične potrebe pri meni in pri drugih. Vmes, opažam, da izgubim celoten načrt, ki ga je potrebno postaviti za vsako vrsto težave in vsakega človeka posebej. Kako to narediti ni preprosto.

Draga Mojca, “prisilila” si me v neudobje in s tem sem kar dolgo časa visela nekje v zraku. Ja, potrebovala sem kar nekaj časa, da sem se znova odpravila na pot poslušanja sebe. In spet sem dobila pogum, da sem nadaljevala v smeri graditve svoje niše, pa potem še dalje.

Moji konkretni rezultati so res v tem, da lahko končno pogledam na svoje delo kot na proces rasti. In sicer v delovnem in tudi v strokovnem smislu:

 1. V 3 mesecih skupnega dela sem dobila fokus za oblikovanje spletnega psihoterapevtskega programa za pare, ki si želijo zgraditi boljši odnos “Mala šola preživljanja v dvoje” in ga prodala še predno sem ga skreirala.
 2. Poleg tega sem v svoje delo prinesla strukturo. Sedaj imam jasnost katere so moje storitve in produkti.  Zato lažje in več prodam, saj imam fokus kam usmerjati potencialne stranke.
 3.  S tem, ko sem svoje delo prenesla v online obliko, sem zoptimizirala svoje procese in tako prihranila ogromno časa, kar mi omogoča možnost, da na svoje delo pogledam tudi iz drugega zornega kota. Ker si vzamem čas za ta pogled, sem tako bolj razumljiva in dosegljiva tudi za svoje stranke. Poleg tega si lažje vzamem čas za študij in izpopolnjevanje.
 4. Skreirala sem brezplačni priročnik: 6 ključnih ovir, ki uničujejo partnerski odnos in kako ga rešiti, ter zanj tehnično postavila spletni lijak, odprla email bazo in jo začela polniti.  
 5. Prestrukturirala sem svojo fb skupnost Mala šola za preživljanje v dvoje, začela ustvarjati vsebino in se povezovati s pravimi ljudmi.Skupina šteje 787 članov in še raste.

Draga Mojca, mislim da sem odkrila s pomočjo tebe usmeritve in res tiste ključne zadeve, kje mi pri mojem delu uhajajo moči, kot ti rečeš pri lijaku, “da curlja”.

Ja, morala sem preko individualnega programa, da sem lahko izrekla vse ali vsaj bistvene nezavedne strahove in odpore. Šele tedaj sem lahko sprejela tvoje misli, napotke.

To pomeni, da sem dobila napotke, da se bom lahko lažje vedno ali vsaj pogosto postavila v svojo kožo in svojo vlogo. Tako sedaj vem na kakšen način to početi. Opažam pa tudi, da napredujem na področju stroke, kar je čudovito. Torej skušam konkretneje in hitreje najti poti pomoči. To je zelo pomirjujoče in mi daje upanje, da ne bom pri svojem delu več tako zelo izčrpana, hkrati pa bolj efektivna. 

Priporočila bi te ljudem, ženskam, ki so v svojem delu res srčne, hkrati pa jih mede tisoč obveznosti, dolgov in krivde. In jim jemlje focus, moči, da resnično počnejo nekaj dobrega zase in za druge.

Mojca hvala ti in se toplo priporočam!

Štefanija Jaksetič, psihoterapevtka/zakonska in družinska terapevtka

stefanija.si 

"Izkušnja z launchom, ki mi najprej ni uspel, je bila odlična primerjava s tem, kar smo potem dejansko delali v programu. Precej sem naredila na strukturi vsebine, kar je zame kot predavateljici v živo kar v izziv. Poleg tega sem naredila 2 brezplačnika, ki sta odlično vplivala na to, da sem imela veliko vpisa v mojo brezplačno delavnico in na koncu, je privedlo tudi do prodaje mojega tečaja."

Simona Šturm, Mentorica za lahotno nastopanje pred publiko

"Konkretno mi je delo z Mojco in program Launch Lab prinesel to, da sem skreirala trimesečni terapevtski online program "Izstopi iz izgorelosti", katerega sem tudi uspešno prodala in se skozi njega že prebijajo prve udeleženke."

Pred odločitvijo, da začnem delati z Mojco v programu Launch Lab sem bila na njenih brezplačnih treningih, kjer me je nagovorila njena energija in začutila sem jo kot osebo, ki je morala na svoji poslovni poti čez kar nekaj izzivov in ovir. Torej začutila sem jo kot osebo, ki mi bo znala dati to kar sem potrebovala.

Kaj sem potrebovala – podporo, osebo, ki vem kaj dela in ve kam me bo vodila. In v sodelovanju z Mojco sem to in še več tudi dobila.

Pred vstopom v program, sem bila na točki gradnje mojega posla, na točki kjer me je čakalo veliko dela, saj sem ravno v tistem letu 100% začela delati na svojem. Prej sem bila še redno zaposlena in sem svoje psihoterapevtsko delo opravljala kot popoldansko dejavnost. V času pred srečanjem z Mojco sem spoznala, da moram narediti veliko sprememb in Mojca mi je tukaj pomagala. 

Ključen in prvi korak je bil ožanje niše – to je bil velik izziv. Z Mojčino strokovnostjo je bila ta odločitev kam se usmeriti, kaj izbrati veliko lažja. In danes s 100% gotovostjo potrjujem, da je bila odločitev, da sem izbrala delo z izgorelostjo prava odločitev.

Kaj sem na tej poti spoznala o sebi? Veliko je bilo nekih osebnih spoznanj, ki so mi pomagale osebnostno zrasti hkrati sem skozi proces in delo prejela feedbacke, kateri so mi potrdil neke moje kvalitete in sposobnosti. Celoten proces pa je bila učna izkušnja tako na poslovnem kot osebnem nivoju.

Program Launch Lab bi priporočala vsem, ki želijo svoj posel dvigniti na next level in so za to pripravljeni tudi malo tvegati, kajti ne bo vedno lahko. Vendar se izplača. In Mojca je tista, ki vedno najde prave besede in ti bo dala smerokaz, pokazala ti bo kam moraš še pogledati, kaj moraš še dograditi in kje še imaš rezerve. Poleg tega ti sam program, ki ga je Mojca zasnovala, omogoča podporo znotraj zaprte Fb skupine, ki je neprecenljiva in pa strokovno pripravljena gradiva, ki so TOOP. Res vse pripravljeno, da stopiš korak dlje v svojem poslu, če si pripravljena tudi ti.

Meni je v spominu najbolj ostal individualni pogovor z Mojco na začetku programa, kjer sem z njeno pomočjo našla odločitev kaj želim v programu početi, na katerem področju in zakaj ravno to. (niša). Absolutno ostajajo v spominu skupinska srečanja in povezovanje z ostalimi članicami v programu. Poleg na novo pridobljenega znanja mi je program dal, novo energijo, nov fokus za gradnjo mojega posla. Konkretno mi je delo z Mojco in program Launch Lab prinesel to, da sem skreirala svoj 3 dnevni brezplačni dogodek in trimesečni terapevtski online program “Izstopi iz izgorelosti”. Katerega sem tudi uspešno prodala in se skozi njega že prebijajo prve udeleženke. V času dela z Mojco sem si ustvarila email bazo in ustanovila FB podporno skupino za posameznike, ki so napoti v izgorelost ali so že izgoreli »Življenje brez izgorelosti«. Pridobila sem nove sledilce.

Vse to je zahtevalo precej energije in fokusa a sem na koncu pridobila novo izkušnjo, znanje in seveda tudi neko novo samozavest ter nov način poslovanja če lahko temu tako rečem, kar mi je prineslo in verjamem, da mi bo v prihodnje prineslo še več svobode in prostora za kreiranje. 

Romana Čolić, psihoterapevtka 

psihoterapijapot.si 

"V program Launch Lab sem prišla, ko sem imela samo eno dobro idejo, za katero nisem vedela kako jo spraviti v življenje. Danes se lahko pohvalim s FB skupino, ki ima že več kot 200 članov, opravljeno promocijo in uspešno prodajo 2 programov. Nekaj, kar si pred nekaj meseci nisem mogla niti predstavljati."

Nina Golob,  Skrivnost otrokovega potenciala 

"V času programa sem naredila več objav kot prej v celem letu. Začela graditi svojo email bazo, izvedla brezplačni dogodek, odprla svojo podporno fb skupino in dobila prijavo na moj tečaj."

Simona Smuk, tolmačica slovenskega znakovnega jezika in coach za gluhe in naglušne

"Odprla sem FB skupino Ženska po dizajnu, pripravila niz delavnic, razpisala in organizirala 5. zaporedni tečaj in pridobila 6 strank za individualno svetovanje."

Predno sva začeli z Mojco sodelovati, mi je največji izziv predstavljal izbor ciljne skupine, s katero sem želela v tistem času sodelovati. Že celo življenje se ukvarjam z vzgojo, otroki, družinami, starši predšolskih otrok. Naenkrat pa sem začutila, da bi svojo energijo rada usmerila v podporo ženskam, ki niso osredinjene zgolj na materinstvo, ampak si želijo od življenja polnost, prepoznavanje osebnega jedra, ki nima zveze z vlogo, ki jo trenutno igrajo.

Mojco sem spremljala na družbenih omrežjih, zaznala energijo in entuziazem, tudi predanost coachingu ter verjela, da je vložila kar nekaj časa in truda v svoj razvoj, da lahko zdaj suvereno pomaga ostalim nadebudnim “malim podjetnicam”.

Delo z Mojco mi je prineslo naslednje rezultate:

 • jasen izbor ciljne skupine,
 • postavitev konkretnih in dosegljivih ciljev,
 • izbor prvega produkta za prodajo,
 • urjenje v pisanju dobrih ponudb,
 • zbiranje svoje ciljne skupine (v e-mail bazi, fb skupini), ki je bila prej razpršena,
 • povečanje odprtosti v smislu komunikacije, predstavitve sebe in svojega dela.
 • odprla sem FB skupino Ženska po dizajnu
 • pripravila niz delavnic za ženske:  Human design in starševstvo, Ženska po dizajnu, Human design in partnerstvo
 • pridobila 6 strank za individualno svetovanje »Življenje tvojega dizajna«

Poleg vsega tega, sem na tej poti spoznala, da se lahko v sicer zame”resno” zastavljenih zadevah, projektih bolj zabavam in manj kompliciram.

Kar se me je še dotaknilo v tem sodelovanju je spoznanje, da človek potrebuje drugega človeka, da ga usmerja, koregira ali mu je zgolj priča v tako notranjih procesih osebnostnega preoblikovanja kot tudi z dodajanjem svojega znanja, ki obrodi konkretne rezultate. V sodelovanju je resnično velika moč.

Delo z Mojco bi priporočila vsakemu, ki se ima namen predati svojemu novemu projektu, pa ni ravno domač v t.i. “pakiranju – oblikovanju svoje ponudbe” in “prodaji – podelitvi” svojega znanja, vedenja, spretnosti, talentov. Da za to izbere ravno Mojco pa zato, ker je osredotočena, odločna, prijazna in predana
svojemu delu. Vse, kar je po mojem mnenju spoštovanja in zaupanja vredno.

Simona Iglič,
Univ.dipl.sociologinja, direktorica Zavoda SU
facebook.com/simona.iglic

"V času, kar delam z Mojco, sem uspela najti svojo zgodbo, podvojiti število članic Facebook skupine, izvesti 15-dnevni izziv in prodati štiridnevno delavnico."

Alenka Štrukelj, Story Coach

literarnalekarna.com

"Prodala sem 2 individualna coachinga in dobila manjšo skupino udeležencev za plačljivo delavnico. Imam pa tudi več kot 70 »zagretih« sledilcev.« Zdaj imam strategijo za launch in jo bom lahko uporabila še velikokrat v prihodnosti za različne programe."
Saška Klemenčič

Za coaching z Mojco sem se odločila, ker sem delala v glavnem offline (izobraževanja za podjetja), nisem pa še bila toliko prisotna online (razen delavnice in coachingi preko Zooma). Pravzaprav zadnji 2 leti nisem skoraj nič objavljala na socialnih omrežjih.

Bila sem v precepu, ali se mi sploh splača investirati toliko časa in energije v to, da naredim nek rezultat. Tudi dvomila sem, da lahko preko FB sploh kaj prodam, ker nisem imela zvestih sledilcev. Nisem pa želela delati zaman.

Postavila sem si tudi spletno akademijo, na kateri imam kar precej online tečajev, ki pa sem jih prodajala le v pogovorih 1 na 1.

Želela sem, da me Mojca vodi skozi proces launcha in me opozarja na tiste bistvene malenkosti, ki jih veš, ko narediš nekaj krogov v praksi. To sem vsekakor dobila. Sama nikoli ne bi poslala toliko mailov, kot sem jih na podlagi njenih nasvetov. Verjetno tudi ne bi zajela toliko potencialnih udeleženk kot sem jih. O tolikih bonusih pa še tudi nisem razmišljala. Glede tega sem šla preko svojih omejitev in se poslužila malo bolj intenzivne prodaje. Tudi cene sem nekoliko zvišala.

Tako sem v mesecu in pol (pa še novo leto je bilo vmes) dobila 70 novih kontaktov in prav toliko udeleženk v mojem 3-dnevnem brezplačnem dogodku Skrivnosti zaupanja vase.

Na podlagi tega dogodka sem prodala 2 individualna coachinga in dobila manjšo skupino udeležencev za plačljivo delavnico. S tem sem zaslužila več kot sem investirala v coaching z Mojco. Imam pa tudi več kot 70 »zagretih« sledilcev.

Na podlagi te izkušnje verjamem, da se splača delati na socialnih omrežjih. Zdaj imam strategijo za launch in jo bom lahko uporabila še velikokrat v prihodnosti za različne programe.

Mojco bi priporočila predvsem tistim, ki želite postaviti svojo strategijo za marketing in trženje svojih produktov in ki želite hitro in učinkovito do rezultatov na spletu. Naučila vas bo tudi, kako upravljati s svojimi strankami, da jih boste učinkovito obveščali in držali stik z njimi. Več o meni in mojih programih na saskaklemencic.com.

Saška Klemenčič, pedagoginja, mag. andragogike, certificirana mindset in NLP coachinja

"Takoj, ko sva začeli delati, sem začela objavljati na FB in IG. Dobila sem nove sledilce. Na podlagi objav dobila cca. 10 zanimanj, 6 strank, od tega 3 prodane pakete."
Urška Perhavec

Konec lanskega leta sem veliko razmišljala kako začeti s poslom, bolj strukturirano,
kontinuirano, bolj dejavno, z jasnimi cilji, z marketinško podpro, z večjo prepoznavnostjo
na spletu,…
Že na uvodnem pogovoru sem intuitivno začutila, da verjameš vame in da mi boš s svojim
znanjem in moralno podporo pomagala, da se postavim v čevlje podjetnice.
Takoj, ko sva začeli delati, sem začela objavljati na FB in IG. Dobila sem nove sledilce. Na
podlagi objav dobila cca. 10 zanimanj, 6 strank, od tega 3 prodane pakete.

Definirala sem ciljno publiko in dodelala framework programov. Izdelala sem 2 programa in porajajo se že nove ideje, za nove programe.

Definirala sem svojo nišo. Znam pisat objave in uporabljat story-je na IG. Nastavljeno imam email bazo. Sedaj vem kako moram delo načrtovati, kako pisati objave, kako vzpostaviti prvi stik s stranko, kako kreirati programe.

V času najinega sodelovanja sem spoznala nekaj svojih omejujočih prepričanj, na katerih moram še delati, da bo posel lažje stekel. Spoznala sem, da lahko premagam strah pred neznanim, pred zavrnitvijo, da če je dovolj močna volja, se vedno najde tudi pot do rešitve problema. Da sem si uspela vzeti čas zase in za svoj novi posel, kljub naporni redni službi in drugim družinskim obveznostim. Včasih sem bila še sama nad sabo presenečena, da
sem zmogla.

Vedno sem čutila, da me podpiraš, da verjameš vame, da bom uspela, da si bila ponosna na moje premike in se z mano veselila vsake male zmage. Če sem imela kdaj kakšno vprašanje, si mi takoj podala konstruktiven nasvet. Vedno si mi bila v oporo in spodbudo, kar mi je dajalo zagon za delo.

Delo z Mojco zato priporočam vsakemu, ki je na začetku svoje poslovne poti in ne ve kje začeti ali tistemu, ki se je na neki točki ustavil in potrebuje podporo, spodbudo za naprej, da najde novo, svežo pot, ki ga bo vodila do novih zmag.

Mojca, in še enkrat, hvala za odlično vodenje, podporo, spodbude, ideje, namige in lepe želje

Urška Perhavec, terapevtka Medicinske Hipnoze
medicinskahipnozaup.weebly.com

"Pridobila sem nove stranke na višjih nivojih in sama zrasla skozi proces učenja."
Anna Paynich - skrivnosti uspešnih coachinj

Z Mojco sem si želela delat že od kar sem jo spoznala na poslovni konferenci pred 3 leti. Potem sem jo spremljala še v njeni FB skupini Woman2woman. V nekem momentu sem začutila, da rabim napredek glede svojih objav in tekstov ter novih strank. Mojca se mi je zdela kongruentna in energična, uspešna ženska, zato sem se vključila v njen program Skrivnosti uspešnih coachinj. Všeč mi je njeno podajanje znanja in strukturirano zaporedje modulov ter znanja. Ogromno sem se naučila in dala v prakso pri tekstih in prodajnih objavah. Pridobila sem tudi nove stranke na višjih nivojih in sama zrasla skozi proces učenja.

Hvaležna sem ti Mojca za vse in se veselim nadaljnjega znanja v tehničnem smislu, kjer še rabim 100% podporo. 

Anna Paynich, life & bussiness coach

 

"Na podlagi tečaja »Skrivnosti uspešnih coachinj« sem oblikovala mojo ponudbo in v sodelovanju s poslovno partnerko pripravila super on - line program za poslovne ženske, ki štarta 8.3."
Maruška Likar (1)

Kot redno zaposlena sem se tečaja udeležila predvsem zato, da si pridobim določene informacije in znanja, kako se sploh lotiti svoje samostojne kariere in on – line businessa.

V sodelovanje s tabo me je prepričalo tvoja strokovnost in večletne izkušnje s področja
prodaje, marketina in on – line businessa. Všeč mi je bil tudi tvoj način delovanja. Sistemski pristop in jasni cilji.

Delo s tabo mi je prineslo jasnost kako sploh priti do svoje tržne niše. Odgovor na vprašanje kdo so moje stranke (niša v nulo in avatar – fenomenalne vaje). Vsak/a, ki se podaja na podjetniško pot mora obvezno najprej razčistiti komu bo storitev ali produkt namenjen iz tega ven potem sledi vsa poslovna strategija.

Na podlagi tečaja sem oblikovala mojo ponudbo in v sodelovanju s poslovno partnerko pripravila super on – line program za poslovne ženske, ki štarta 8.3.

Odkrila sem, da imam v sebi veliko kreativnosti in idej, ki jih bom lahko udejanila (kar v korporativnem okolju seveda ni povsem mogoče), naučila sem se, da je pot do podjetništva proces in ne skok na glavo v prazno.

Vsebino modulov bom vsekakor še ponovila. Menim, da so to “everegreen” vsebine, ki pridejo prav v različnih obdobjih: na začetku, ko že dobiš stranke, ko želiš širiti ponudbo, itd.

Mislim, da je tečaj s svojimi tematikami nekaj osnovnega, kar bi moral dati čez vsak, ki se podaja na samostojno podjetniško pot. Vsakič znova lahko grem čez module in odkrijem še kaj novega, dobim še kakšno novo idejo in zamisel.

Z opravljenim tečajem sem pridobila nova znanja o podjetništvu in samozavest, da sem dobro opremljena za spremembo v moji karieri.

Tvoj tečaj je “padalo” s katerim bom varno zajadrala na mojo novo poslovno pot.

Maruška Likar, poslovni coach in strokovnjakinja za razvoj kadrov

maruskalikar.com

 
"Potrebno je poznati hakljce, postopke in besede, da marketinški tekst ljudi tudi prepriča."
TAdeja Šiberl

Sama znam napisat nek tekst, ni problem, napisat marketinski tekst pa je neka povsem druga raven. In kako boš nagovarjal nišo, če pač napišeš tekst, ki je sicer ok, ne znaš ga pa zapakirat tako, da bodo ljudje rekli, da to pa rabijo. Res je potrebno poznati hakljce, postopke in besede, da marketinški tekst potem tudi ljudi prepriča.  Tečaj Magnetni CopyWritting je take narave, da vedno slišiš kaj novega, ne glede na to, kolikokrat ga poslušaš. Res vsebuje polno koristnih informacij. Vesela sem, da mi ostane za vedno.

Moja izkušnja s postavljanjem posla in odločanjem za samostojno pot je ta, da je investicija v dobrega coacha, ki ti pomaga razvijati posel, zlata vredna. Čeprav se zdi drago, vendar se na dolgi rok izkaže, da je to pravo. Če bi še enkrat prvič odprla s.p. in začela iz nule, s to pametjo in izkušnjami kot jih imam sedaj, bi naredila tako, da bi investirala v dobrega coach.  Tako da, vsem bodočim podjetnicam pripročam dve stvari, ki sta nujni na začetku: res dober poslovni coach in pa seveda ideja, kaj bi rad delal.

Tadeja Šiberl, refleksoterapevtka

 

"Sodelovanje v tečaju mi je v manj kot 3 mesecih, prineslo postavitev posla v živo in online!"
Simona Smuk

Predno sem se odločila, da stopim v online tečaj Skrivnosti uspešnih coachinj, sem zgolj razmišljala o odprtju samostojne dejavnosti. Sodelovanje v tečaju pa mi je v manj kot 3 mesecih, prineslo postavitev posla v živo in online. Ustanovila sem svoj s.p., se odprla za nova poznanstva, dobila priložnost za sodelovanje ter prodala tečaj Slovenskega znakovnega jezika za še višjo ceno, kot sem v štartu mislila. Sam tečaj Skrivnosti uspešnih coachinj je profesionalno speljan. Tedenski moduli so mi dali dovolj časa in prostora, da sem se poglobila vase in raziskovala, kje sem in kaj želim. Zelo dragoceno je bilo tudi javljanje v živo Q&A(za naša vprašanja in odgovore). Mojca, dajala si mi občutek, da si z mano, da me razumeš in mi nudila popolno podporo. Najbolj dragocen pa mi je bil modul KAKO DEFINIRATI NIŠO. Hvala za vse informacije, predvsem pa za podporo in nasvete. Tečaj priporočam vsem, ki se odločajo za samostojno pot kot coach, pa ne vedo, kje začeti.

Simona Smuk, tolmačica slovenskega znakovnega jezika in coach za gluhe in naglušne

 

"Soočanje in fokusiranje na niše mi je pomagalo rešiti dilemo, kako naj prvič predstavim na trgu dve povsem različni vrsti storitve oz izdelkov."

Tečaj NIŠA U NULO mi je pomagal, da sem se postavila na realna tla. Največji pečat, pa mi je pustil pristop Mojce. Po opravljenem tečaju je sledilo on-line srečanje. V vsakega od udeležencev se je Mojca poglobila in nas obravnavala osebno. Nekaj, kar je bilo skupinsko on-line srečanje, se je nadaljevalo v neko obliko mentorstva oz. coachinga. Prav to je bila “Pika na i”, saj smo dobili res prave in za posameznika relevantne nasvete ter usmeritve.

Soočanje in fokusiranje na niše mi je pomagalo rešiti dilemo, kako naj prvič predstavim na trgu dve povsem različni vrsti storitve oz izdelkov. Tečaj dvojček bi priporočala vsem, ki si želijo, da bi ali predstavili sebe, morda skozi blog ali pa zgradili svoj posel. Pri tem se ne bi omejevala ali je ta ponudba nudenje coaching storitev. Namreč moja ponudba se vsaj zdaj ne navezuje na to vrsto storitev, pa mi je tečaj DVOJČEK dal veliko uporabnega.

Sodelovanje z Mojco mi je prineslo motivacijo in občutek, da se vse da, če verjamemo v to in se tega lotimo zavzeto in s srcem 🙂

V današnjem času ni pogosto, da v poslovnem odnosu naletiš na osebo, kjer čutiš, da se ta osebno angažira prav na tvoje znanje in potrebe. Ko čutiš, da ji ni vseeno in, da si res želi, da bi ti omogočila napredovanje. Pri tem pa tudi upošteva, da smo si različni in imamo različne podlage ter plane za naprej. Mojca, jaz sem pri tebi vse to dobila.

Diana Južnič, Di.ART

diart.si

"Lansiranje brezplačnega dogodka, se je zaključilo s prodajo 4 programov, kar je preseglo moje postavljene cilje!"

Preden sem vstopila v tečaj Skrivnost uspešnih coachinj, sem šele dobro začela s svojim poslom. Imela sem svojo spletno stran in Facebook skupino ter tudi že nekaj strank, s katerimi sem sodelovala. Imela sem tudi že pripravljen svoj program, za katerega pa nekako nisem vedela, kako naj ga ponudim in predvsem, kako naj ga prodam.

Vedela sem, da je prodaja moja šibka točka in, da mi manjka temeljno znanje glede online poslovanja, zato sem se odločila za Mojčin tečaj Skrivnosti uspešnih coachinj.
Mojco sem spoznala že prej znotraj njenega tečaja Dvojček, ki se mi je zdel zelo kvaliteten in praktičen. Mojca pa me je že takoj pritegnila s svojo iskrenostjo, energičnostjo, znanjem in načinom podpore, saj me je znala srečati tam, kjer sem bila in me podpreti tam, kjer sem to najbolj potrebovala in nekako sem čutila, da je ravno ta tečaj tisto, kar potrebujem.

Skozi tečaj sem v resnici šele spoznala, katere temelje je potrebno postaviti, če želimo v online poslu uspeti. Predvsem pa mi je bilo všeč, ker je tečaj praktično naravnan in te popelje skozi korake, ki jih lahko takoj izvedeš in tako dobiš tudi takojšnje rezultate. Sama sem ob Mojčini spodbudi kar hitro stopila v akcijo. Nato sem se po navodilih v tečaju in ob stalni Mojčini podpori, lotila svojega velikega izziva – priprave brezplačnika.

Sama sem ob Mojčini spodbudi kar hitro stopila v akcijo. Nato sem se po navodilih v tečaju in ob stalni Mojčini podpori, lotila svojega velikega izziva – priprave brezplačnika. Pri tem sem seveda naletela tudi na kar nekaj ovir in težav, toda Mojca mi je vedno hitro priskočila na pomoč in mi pokazala pot iz zagate. 3-dnevni brezplačni dogodek je tako odlično uspel in dobila sem ogromno pohval in zahval za prejeto znanje. Predvsem pa se je sam dogodek zaključil tudi s prodajo štirih programov, kar je preseglo moje postavljene cilje! 

Vedno znova se vračam v program in obnavljam tista področja, kjer vidim, da mi še manjka ter tako delam zanesljive korake naprej. Mislim, da so temelji, ki jih ta program prinaša, resnično ključni na poti grajenja online posla, saj sedaj točno vem, kaj narediti, ko se mi kje zatakne. Ta tečaj bi priporočala vsakomur, ki gradi (ali želi postaviti) online posel in ne ve točno, kako sestaviti ponudbo, poiskati prave stranke, kako jih nagovoriti ter kako se lotiti prodaje. Vsakomur, ki je šele na čistem začetku ali pa nekomu, ki že ima svoj online posel, vendar ne dosega svojih prodajnih ciljev.

Ob res kvalitetni vsebini tečaja, je zelo dragocena podpora znotraj Facebook skupine, kjer dobiš odgovore na svoja vprašanja in podporo, ko jo potrebuješ. Mojca res skrbi prav za vsako od tečajnic in jo osebno spodbuja na njeni poti in tako nimaš nikoli občutka, da si sama, da tvoja pot ni prava ali, da so tvoje težave nerešljive. Predvsem pa me zdaj v poslu ves čas spremlja misel, da če nekaj ne uspe tako kot sem si želela oz. zamislila, to ni neuspeh, je samo priložnost za učenje.

Tamara Teršič, certificirana coachinja zavestnega starševstva

odsev.si

"Osvojila sem principe prodaje!"

Predno sem se odločila vstopiti v tečaj Skrivnosti uspešnih coachinj, sem bila v fazi da postanem coach, torej na prelomnici pridobivanja novega poklica. Vedela sem tudi, da si ne želim zaposlitve, temveč želim stopiti na samostojno poslovno pot.

V tečaju so mi bile najbolj všeč zlasti praktične naloge, kjer sem se morala poglobiti vase in izluščiti bistvo. Ni mi bilo vedno lahko, a je bilo vredno.
Spoznanja do katerih sem prišla, mi bodo omogočila pravo pozicioniranje, uveljavitev na trgu kovčinga in seveda delo s pravimi strankami, tistimi s
katerimi si res želim!

Tečaj bi priporočala coachinjam, ki bi rade našle sebe v poslovnem smislu, ali pa tiste, ki bi rabile booster, da dajo samozavestno in z vsem žarom na trg točno tisto, kar je njihovo poslanstvo. Lahko rečem, da jaz res nisem imela pojma o marketingu in samopromociji ter prodaji. Po naravi nisem prodajnica in na začetku me je to zelo frustriralo. Postopoma sem sprejela tudi ta del sebe in ne pričakujem od sebe nemogočega. Sem pa osvojila principe prodaje in mi pridejo prav. Če tudi tebi manjka znanja ali izkušenj na teh področjih, go for it in se vpiši v tečaj! To je res osnovna šola in pospešeni program!

Mojca, veliko sem se naučila ob tebi. Hvala, za tvojo prisotnost, vztrajnost , podporo in tvoje iskreno veselje ob mojih, še najbolj neznatnih ali večjih
uspehih! Hvala, ker me še vedno spremljaš in podpiraš. Čutim, da si resnično na moji strani.

Nina Gregorič Ožura

vitalni-coaching.si

"Ne morem verjeti, da sem do jasnosti glede niše prišla v 15 min!"

Predno sem se prijavila v tečaj Niša u Nulo, sem bila na začetku kreacije moje (prve) poslovne ideje. Odločila sem se za udeležbo, ker si enostavno najboljša v tem kar delaš in jaz si privoščim le najboljše.

Ne morem verjeti, da sem do jasnosti glede niše prišla na spletni delavnici v borih 15 min! Sedaj vem kako pomemben je fokus. Želela sem si jasnost …in zdaj sem do tega tudi prišla in iz tega lahko razvijem celo zgodbo. Joj Mojca ti boš še slišala o men!

Ta tečaj bi priporočala vsem ženskam, ki želijo delati tisto “nekaj” kar se že dolgo nahaja v njih, pa ne znajo spraviti to ven na jasen način. Ti Mojca “prevajaš” dejansko kar se v osebi nahaja in to izvlečeš ven v obliki posla/ideje. Brez nepotrebnega nakladanja! Po KISS tehniki (keep it short and simple).

Nataša Progar, vodja izobraževanj pri Top Študent

"Največjo vrednost mi je dala spletna delavnica, kjer sem dejansko imela vso pozornost. Takrat mi je v enem samem trenutku postala jasna moja ožja niša."

Predno sem se odločila, da se pridružim tečaju Niša u Nulo, sem se vrtela v krogu glede določanja niše. Sicer sem jo že izbrala, vendar ne čisto u nulo.

Največjo vrednost mi je dala spletna delavnica, kjer sem dejansko imela vso pozornost. Takrat mi je v enem samem trenutku postala jasna moja ožja niša.

Hvala Mojca, da si mi pomagala to ozavestiti. To mi je prineslo osredotočenost na eno ožje področje, večji fokus na mojo stranko in posledično vem, da bom s tem pritegnila več strank.

Tečaj Niša u Nulo priporočam podjetnicam, ki glede svojega posla potrebujejo jasnost in premik naprej. V tečaju Niša u nulo dobiš konkretne vsebine, ki jih lahko preneseš od razmišljanja k zapisu na papir in v prakso. Od Mojce dobiš dodatno spodbudo in podporo, ki te res “prisili” k delovanju.

 Predelala pa sem tudi tečaj magnetni copywritting, ki je nadgradnja tečaja Niša u nulo in dobila veliko novih znanj glede pisanja besedil, ki pritegnejo potencialne stranke. Pri vsakem skupinskem pogovoru s tabo ali pa pri tvojem javljanju v živo, sem imela občutek kot bi nagovarjala direktno samo mene in ta občutek me je še spodbudil, da sem se prestavila v gibanje in
akcijo.

Simona Smuk, tolmačica slovenskega znakovnega jezika, Coach za gluhe in naglušne

"Tečaj Dvojček mi je prinesel predvsem jasnost in učinkovitost pri svojem delu, kako to, kar želim predati "svetu" tudi ponesti vanj."

Predno sem se odločila za Tečaj Dvojček, sem imela veliko informacij, znanj, ki pa jih še vedno nisem
znala prenesti v prakso. Manjkalo mi je jasnosti, strukture v glavi.

Najbolj se me je dotaknil uvid, ki sem ga skozi tečaj in hot seat dobila, da sem še vedno ujeta v
določene notranje omejitve in strahove in sedaj sem odločena, da tudi to postopoma (še bolj)
presežem.

Zdaj gledam na nišo in copy writting kot na del celote – pisanje brez niše je neučinkovito in niša brez
ustreznega pisanja ne more biti dosežena.
Niša mi daje jasnost in jasno strukturo v glavi, kako graditi svojo dejavnost naprej.
Daje pa tudi globlje razumevanje na kateri točki si se zataknil in prejmeš fokus za naprej, kaj sploh
pisati in na kakšen način.

Poleg omenjenega, mi je program prinesel tudi razumevanje odgovornosti – kje se delo / odgovornost mentorja konča in kje se odgovornost mentoriranca prične. Tečaj Dvojček mi je prinesel predvsem jasnost in učinkovitost pri svojem delu, kako to, kar želim predati
“svetu” tudi ponesti vanj.

Zelo všeč mi je struktura programa, “formule” in verjamem, da bom sedaj dejansko znala prenesti stvari v prakso.

Priporočam ga vsem, ki obvladajo svoje delo, so strokovnjaki na svojem področju in lahko s tem ogromno doprinesejo svetu / ljudem, a nimajo ustreznih znanj / veščin, kako dejansko ljudi doseči, jim torej manjka konkretnih poslovnih znanj, da bi ljudem dejansko lahko predali svojo vrednost in so s tem
doprinos v kvaliteti življenja ljudi.

Andreja Pančar, lotos-svetovanje.si

"S pomočjo tečaja Niša v nulo sem pridobila jasnost kje sploh začeti, komu želim pomagati in kako dati sebe ven na trg."

Zakaj sem se odločila sodelovati z Mojco in se pridružila tečaju Niša v nulo?  Ker želim ustvariti svoj online posel in s tem doseči čimveč čudovitih dušic, ki jim lahko predam svoje znanje in jim pomagam pri postavljanju ciljev, prepoznati njihov potencial, da zaživijo življenje izven okvirjev družbe in najti pot nazaj k sebi.
S pomočjo tečaja Niša v nulo sem pridobila jasnost kje sploh začeti, komu želim pomagati, izgubila sem strah pred tem, da se ozko usmerim in spoznala kako pomembno je, da imam fokus in kako dati sebe ven na trg.
Potrebovala sem nekoga, ki bi mi znal postaviti prava vprašanja in me vodil, da najdem odgovore znotraj sebe. In točno ta oseba je Mojca. Iskrena, direktna, kar je meni osebno zelo pomembno. Tako bo sedaj moja pot do uresničitve cilja mnogo lažja.

Tečaj bi priporočala vsem, ki se podajate na svojo pot in nimate jasnosti kje začeti ali pa imate strah pred tem, da bi se ožje usmerili v svoji niši. In pa seveda vsem, ki vam je dovolj stanja na mestu in si želite čimprej predajati
svoje znanje naprej svojim strankam.

Nina Gruden

"Struktura - 24 primerov, ki jih zdaj poznam, mi bodo v pomoč, ko bom želela napisati marketinški tekst."

Znotraj spletne delavnice CopyWritting Makeover, mi je bil najbolj dragocen prav strukturiran pristop s tvoje strani, kjer si primer za primerom predstavila, kako naj bi marketinški tekst izgledal. Napotki in praktični primeri, katere besede uporabiti, katere ne…

Predvsem mi je bilo pomembno, da si poudarila, kako ključnega pomena je, da poznamo svoje stranke. Bolj specificirano kot imamo nišo, bolj konkretni smo lahko z naslavljanjem naših strank. 

Povprečen, splošen tekst ne vžge. Saj je logično, katera od strank pa bi bila rada tretirana splošno in povprečno?

Struktura – 24 primerov, ki jih zdaj poznam, mi bodo v pomoč, ko bom želela napisati marketinški tekst. Gradivo, ki smo ga predelali na delavnici, mi bo zagotovo služilo kot “guidebook” oziroma priročnik, kamor lahko kadarkoli pogledam za dodatne usmeritve.

Delavnico bi priporočala vsem, ki imajo pred pisanjem tekstov zadržke, češ da niso vešči v pisanju ali ne znajo z besedami. Tudi tistim, ki jim manjka dodatna podpora marketinškega strokovnjaka, ki iz prve rokeve, kaj deluje in kaj ne.

Odlično zastavljen sistem in struktura 24 primerov zagotovo pomaga na poti do uspešnega copywritinga.

Maruška Likar, poslovni coach in strokovnjakinja za razvoj kadrov

maruskalikar.com

"Spoznala sem, da mi ful manjka struktura in to si ti dala tukaj v tem tečaju."

Sem šla enkrat čez tečaj Niša u nulo in se mi zdi, da so bila spoznanja čisto nekaj drugega.

Šla sem tudi čez tvoj proces za pisanje magnetnega copy writinga in mi je ful všeč formula za pisanje naslovov, podnaslovov, hook objave itd. 
Pisanje mi načeloma ne dela težav, velik izziv mi je pa kako zaobjeti tisto glavno sporočilo. Da se vleče skozi celoten tekst in da držim fokus. Spoznala sem, da mi ful manjka struktura in to si ti dala tukaj v tem tečaju.

Nataša Progar, vodja izobraževanj pri Top Študent

"Naloge, ki so sledile, so mi dale odgovor na vprašanje kje sem, kaj hočem in kaj me ustavlja."

Preden sem spoznala Mojco sem se ukvarjala predvsem s sabo in željo, da nekaj spremenim na svoji karierni poti. Imela sem nešteto idej, določene že izoblikovane,
vendar nisem niti približno vedela kako jih spraviti v življenje.
Nato je prišla Mojca in začel se je proces, v katerem sem morala ponovno redefinirati svoje ideje, jih ovrednotiti iz različnih zornih kotov in se zavestno podati v proces, brez izgovorov sami sebi. Mojca mi je dala pomemben fokus in vstopnico na vlak, brez vmesnih postaj s končno destinacijo – lastnim pozicioniranjem na trgu.

Poseben vtis name so ustvarili ogledi posnetkov drugih udeleženk, saj sem nehote dobila občutek, da nisem sama na tej poti, sama s svojimi strahovi in negotovimi koraki. Naloge, ki so sledile zaključku spletnega programa, so me soočile z mano samo. Dale so mi odgovor na vprašanje kje sem, kaj hočem, kaj me ustavlja. Znanja, pridobljena tekom tečaja Niša u Nulo, so večni know how. Brez pravih nastavkov in prave niše ne more biti pravih rezultatov.

Tečaj priporočam vsem, ki v sebi čutijo, da imajo potencial, želje, strast in jih ne znajo pravilno definirati in predstaviti trgu. Tečaj ni le nabor znanj, ki jih pridobiš, ampak je več kot to. Je pomemben mejnik in prvi voden vstop na področje, na katerem se začnejo uresničevati posameznikove sanje.

Naj iskreno povem, da ne vem ali sem že kdaj sodelovala na tako tehnično dovršenem tečaju, ki mu je v enaki meri sledila tudi vsebina. Mojca, tvoj nastop je tehnično in vsebinsko dovršen. Dobila sem to, kar sem potrebovala.

Nina Kogelnik

"»Všeč mi je bil iskren, direkten, odločen in podporen coaching, ki ga ja izvajala Mojca in me soočala z mojimi omejujočimi prepričanji, strahovi in me soočila z dejstvom, da se bom morala za mojo nišo na koncu odločiti sama."

Zadnjih 10 let izvajam zvočne gong kopeli, sem tudi NLP master coach in supervizor na področju socialnega varstva. Ker se vedno bolj nagibam k izvedbi online izobraževanj, za krepitev potenciala za izboljšanje kvalitete življenja, sem se odločila, da se bom pričela intenzivneje ukvarjati z online coachingom in tudi organizirati seminarje in delavnice.

V zadnjem letu sem se udeležila veliko spletnih seminarjev in v tem času ugotovila,
da se bom lahko veliko bolj fokusirala in organizirala svoje delo, ko bom imela svojo
nišo.

Od prvega trenutka ko sem se pričela seznanjati z vsebino tečaja in spletne delavnice
Niša u nulo, se je pričel v meni odvijat proces, iskanja moje niše. 

Utapljala sem se v razmišljanju da imam široka znanja in da lahko delam za moške in ženske v starosti od 30 do 65 let, s coachingom in online izobraževanji na področju osebnostne rasti in samorazvoja. Hkrati so se mi vklopili strahovi, kaj pa če nimam dovolj znanj s področja coachinga, sem prestara itd.

Bistven premik v mojem umu je bil narejen na vročem stolu, ko je Mojca vztrajno z vprašanji členila moj cilj za iskanje niše.

Spodbudila me je, da naj poslušam svojo intuicijo in srce, da sem prešla iz uma v ustvarjalnejše razmišljanje. Všeč mi je bil iskren, direkten, odločen in podporen coaching, ki ga ja izvajala Mojca in me soočala z mojimi omejujočimi prepričanji, strahovi in me soočila z dejstvom, da se bom morala za mojo nišo na koncu odločiti sama.

Sama struktura delavnice in tečaja je pregledna, konkretna, enostavna in te učinkovito vodi po korakih v dejansko iskanje niše u nulo. Všeč mi je možnost trajnega dostopa do delavnice, ker je to proces in se tudi niša lahko spremeni.

Z veseljem zaključujem svoje vtise s prispodobo, da je tudi zame posijalo sonce izza oblakov, saj se bom lahko bolj konkretno lotila svojega načrtovanja coachinga in izobraževanja online.

Mojca hvala iz srca, da si mi podala roko na moji novi karierni poti. Veselim se sodelovanja s teboj tudi v prihodnje.

Tea Smonker, Šakti vibra

"Želela sem najti sebe in svojo nišo."

Odločitev, da se pridružim k tečaju Niša u Nulo sem sprejela, ker sem spoznala, da sem v svojem poslanstvu preveč razpršena. Želim pomagati vsakomur. Vendar sama sebi s tovrstnim načinom dela ne koristim. Obratno – drvim v izgorelost. Želela sem najti sebe in svojo nišo, zato sem se odločila za program Niša v nulo.

Najbolj se mi je vtisnilo v spomin, da moram delati iz srca, da moram prisluhnit potrebam ljudi, da se s tem, ko se osredotočim na eno nišo, ne omejim… Še vedno grem in ponovno pregledujem videe, jih notranje gradim. In ko naredim to, grem na naslednji korak.

Ta tečaj priporočam vsem podjetnikom, ki si želijo res preudarno splanirati posel in pri tem ne izgoreti. Nimate kaj odlašati. S tečajom sem zelo zadovoljna, vse je bilo zelo na nivoju. Hvala.

Mojca Kumprej, profesorica slovenščine, pedagoginja montessori 6-12 v izobraževanju

"Pomagala si mi pogledati na življenje še iz drugega zornega kota."

Mojca bila si moja prva coachinja na programu ACTP. Že takrat si me presenetila s svojo zrelostjo in toplino in mi pomagala pogledati na življenje še z drugega zornega kota.

Prav to delaš tudi s svojim odličnim programom Skrivnosti uspešnih coachinj, s katerim coachinjam pa tudi drugim podjetnicam pomagaš, da nase in na svoj posel pogledamo še z drugega aspekta, kot smo ga navajene, kar se pogosto pokaže kot izhodišče za nov zagon. Hkrati pa spodbujaš prodajno miselnost in akcijo ter predstaviš konkretne rešitve za sodoben marketinški pristop.

S tem programom si pokazala, da imaš res veliko znanja in izkušenj.  Hvala, ker si jih pripravljena deliti z nami za naš napredek.

Mateja Svetelšek, podjetnica

"Nikoli niše ne bi definirala tako ozko. Zdaj razumem, da si s tem bolj kredibilen in lažje dobiš zaupanje strank."

Za tečaj Dvojček sem se odločila, ker sem poslovno povsem na začetku, brez znanj. Skozi prve kontate s tabo, sem ti zaupala! Tvojo kredibilnost je zaznati v vsakem stavku, pogledu in drži.

Mix teh tečajev mi je prineslo veliko aha momentov. Sama verjamem, da je dober temelj pogoj vsemu česar se lotimo, zato sem hvaležna za ta pomembna razsvetljenja :). Nikoli sicer niše ne bi definirala tako ozko… Zdaj razumem, da si s tem bolj kredibilen in lažje dobiš zaupanje strank. Po mojem je tudi lažje začeti.

Ko enkrat definiraš nišo, je eden izmed pomembnih korakov tudi pisanje tekstov, kako pa boš sicer dal vedeti kaj lahko doprineseš nekomu.

Tečaj Dvojček priporočam, vsakemu, ki imajo idejo, je na začetku poslovne poti ali pa se mu je zataknilo. Skozi tečaj dobiš jasno sliko in orodja za postavitev temeljev.

Če ne bi bila deležna tvoje pozitivne energije in vseh zelo pomembnih informacij, bi verjetno vse ostalo le pri sanjarjenju.

Nataša Kramar

Skupinski coaching

"Najbolj prelomen je bil trenutek, ko sem ugotovila, da nimam toliko težav z razporejanjem časa, kolikor imam težave zaradi pomanjkanja fokusa."

V mastermind sem se vključila, ker sem se srečevala z izzivi na področju razporejanja lastnega časa. Želela sem si poenostaviti vsakdan, saj se mi je zdelo vse skupaj izjemno zakomplicirano. Imela sem občutek, da nimam nobene rutine, kar me je spravljalo v stres. Drugi izziv je bil, da si nisem znala postaviti prioritet, zato mi je konstantno primanjkovalo časa, hkrati stvari niso bile nikoli dokončno rešene. Ob tem pa se je vedno znova pojavljal občutek, da je preveč vsega v mojem življenju, da včasih niti ne vem, kje naj se lotim nalog. Moj cilj je bil, da se naučim organizirati svoj čas in ugotoviti, ali si mogoče nalagam preveč vsega.

Prepričana sem, da mi je mastermind pomagal pri soočanju z mojimi izzivi. Skozi srečanja sem okrila način, ki mi trenutno ustreza in ga vsakodnevno uporabljam. Razvila sem način planiranja, ugotovila, kaj meni pomeni uporaba planerja in investirala v takega, ki ga z veseljem uporabljam. 

Izluščila sem naloge, ki se mi ponavljajo in jih uvrstila v urnik kot rutine, ki mi olajšajo planiranje drugih (neponavljajočih) nalog. Naučila sem se prioritiziranja.

Izluščila sem naloge, ki se mi ponavljajo in jih uvrstila v urnik kot rutine, ki mi olajšajo planiranje drugih (neponavljajočih) nalog. Naučila sem se prioritiziranja. Hkrati sem se soočila z nekaterimi vzorci, ki so mi jemali energijo in čas. Te vzorce se trudim preoblikovati, čeprav sem se sprijaznila, da je to proces in se pohvalim tudi že ob manjših korakih. Eno pomembnejših spoznanj je bilo, da si resnično nalagam preveč, hkrati pa imam do sebe zelo visoka pričakovanja. Skozi srečanja sem se učila oceniti razpoložljivi čas in se tudi sprijaznila, da je potrebno enim stvarem enostavno reči ne (kljub temu da so mikavne in zanimive), zato da lahko grem v smeri lastne vizije.

Redno reflektiram svoje dneve in na ta način predelam dnevne dogodke, lastne izzive sproti ozavestim in se že usmerim v iskanje učinkovitejših načinov spoprijemanja z njimi. Najbolj prelomen je bil trenutek, ko sem ugotovila, da nimam toliko težav z razporejanjem časa, kolikor imam težave zaradi pomanjkanja fokusa. To je postalo ključno spoznanje masterminda. Mojci pa sem hvaležna še za eno stvar, do katere me je vodila: da sem ugotovila, da je pomembno ustvariti v urniku tudi prazne prostorčke, čas za počitek in čas za nedelo.

Naša online srečanja so bila vedno znova opomnik in “brca v rit”, saj so me držala v aktivnem stanju. Čutila sem se odgovorno, da nekaj pokažem, ko se naslednjič virtualno srečamo. Dnevniki, ki jih je pisala Mojca pa so bili tudi dober pripomoček, da sem lahko po srečanju šla še enkrat skozi dogajanje.

Pet stvari, ki sem se jih naučila v času sodelovanja z Mojco: 1. Vizija mi pomaga, kadar sem v dvomih, čemu posvetiti svoj čas in energijo. 2. Čas za počitek in nedelo je enako pomemben, kot čas za delo. 3. Svoj fokus lahko ohranjam, če se odločim, da bom delala eno stvar naenkrat. 4. Večkrat dnevno se vrnem k dnevnemu planu in preverim, kako mi gre. 5. Ni potrebno prebrati vsake knjige, se udeležiti vsakega izziva in sodelovati v vsaki skupini.

Naloga, ki je bila zame ključna, mi je bila dodeljena že na prvem srečanju: oblikovati sem morala svoj idealni teden. To je bila iztočnica za moje nadaljnje ugotovitve in celotni proces.

Sedaj imam dovolj vere vase, da bom pridobljeno znanje uporabila. Se pa zavedam lastnih vzorcev, ki me občasno spet odnesejo stran, a se znam sedaj prej ustaviti in se nastaviti na tisto pravo linijo, kateri želim slediti.

Moje glavne zmage v programu so bile, da sedaj znam potegniti ločnico med časom za delo in prostim časom. Ob večerih in ob jutrih ne uporabljam telefona, ampak ta čas izkoristim za stvari, za katere je prej primanjkovalo časa. Našla sem način, kako si spraznim glavo, ko preveč premleva. Omejila sem stvari, katerim sem sledila na socialnih omrežjih in se tako razbremenila. Uvedla sem redno gibanje. Dosegla sem, da so vikendi vedno bolj dela prosti in zato bolj brezskrbni.

W2W matermind bi vsekakor priporočala tudi drugim. Mojca te zna na zelo prijazen način potiskati v smeri, ki si jo sicer sama izbereš, a najdeš zanjo vedno znova izgovore, ali pa ne vidiš načinov, kako iti po začrtani poti. Hkrati je meni ogromno pomenilo, ko mi je pomagala, da sem opazila tisto, kar pa že delam dobro. Dala mi je tudi določena orodja, ki so mi prišla prav v mojem procesu.

PETRA KOLARIČ, pedagoginja montessori in vodja centra Bodidobro na Ptuju

"Sedaj imam končno več jasnosti glede idealne stranke in ponudbe storitev."

Predno sem začela sodelovati z Mojco je bil moj poslovni izziv, da nisem imela dovolj jasne predstave, komu lahko pomagam s svojimi storitvami. Na drugi strani pa nisem imela predstave, kako bi svoje znanje zapakirala v neko ponudbo, ki bi se dovolj razlikovala od drugih ponudnikov v moji panogi.

Menim, da sem dosegla napredek pri svojih izzivih, največjega zanimivo pri svoji ponudbi. Uspelo mi jo je zapakirati v unikatno kombinacijo, ki je ne ponuja noben ponudnik v moji branži. To se je zgodilo kot aha-efekt po končanem programu.

V spominu so mi ostali vsa srečanja, ker je bila to dovolj majhna in hkrati zelo raznolika skupinica podjetnic. Preko izzivov ostalih kolegic sem lahko dobila inspiracije za svoje izzive oz. ugotovila, da jih imam, pa jih prej nisem opazila. Vsaka je lahko prispevala tudi konstruktivna opažanja oz. predloge.
Najbolj pa me je izrinila iz cone udobje, sestava programa tečaja in oblikovanje ponudbe storitev (tečajev) v neko zaključeno celoto.

Sedaj imam končno več jasnosti glede idealne stranke in ponudbe storitev.

Najino sodelovanje je zelo produktivno in dejansko delam premike na poslovnem področju zaradi dragocenih namigov. Všeč mi je tudi, kako je vse dorečeno in definirano.

Sodelovanje z Mojco bi priporočila tudi ostalim podjetnicam, ker je prisotna edinstvena kombinacija individualne podpore mentorice in ostalih kolegic podjetnic, ki ti prinese uvide na marsikaterem področju.

MARJETKA MARKO, ekspertinja za (online) tečaje nemščine in slovenščine kot TJ

"Z Mojčino pomočjo sem na štiri dnevnem seminarju ter osebnim mentorstvom spoznala, kje je moj največji manjko."

Mojca me je pritegnila s svojo iskrenostjo in direktnostjo. Razrešila je težave, ki so podobne mojim, zato sem menila, da bo primerna mentorica, ki me lahko usmeri. Sama sem iskala rešitve in se vedno znova vrtela v krogu. Z Mojčino pomočjo sem na štiri dnevnem seminarju ter osebnim mentorstvom spoznala, kje je moj največji manjko. To je fokus in sicer na eno stvar naenkrat. Včasih sem delala veliko stvari naenkrat, sesula sem se fizično in psihično in Mojca mi je odprla oči, da to še vedno počnem. Kakšno presenečenje. Rezultat njenega vodenja je, da sem se osredotočila na eno stvar, ki mi najbolj šepa. Všeč mi je, da jo razumem, da zna res direktno, jasno, jedrnato in odločno ter vljudno povedati bistvo. Iskreno odgovori na vprašanja in hkrati dovoli, da lahko delujem, kot sama želim in je moja pot. Z Mojco bom zagotovo sodelovala še naprej. Spremembe so že vidne, kdaj in kako se bodo zgodila do uspešnosti, pa je gotovo odvisno zgolj do mene. Dobra mentorica pa seveda pospeši proces in ga tudi olajša. Najlepše pa je to, da vse, kar se naučim od Mojce lahko prenesem na mlade generacije študentov, ki jih mentoriram v društvu.

SILVA POŽLEP, magistra managementa trajnostnega razvoja, oblikovalka in inženirka multimedije, predsednica Izobraževalnega društva za medije Radovljica

"Mojca provides an open space to share ideas, most importantly she shares her learnings and strategies to take the business to next level."

I joined Mojka’s mastermind program in March and since then I have found a friend who has guided me gently and honestly. She has created a safe place where each member can share fears, and victories with equal ease. I am an author and a coach, mostly working from home. Sometimes I used to feel lonely and confused. I needed someone to brainstorm my ideas. Mojca provides an open space to share ideas, most importantly she shares her learnings and strategies to take the business to next level. She creates a positive, fun-filled environment to discuss even serious issues. I am glad that I found Mojca and a mastermind she provides for women entrepreneurs.

VANDANA SEHGAL, author and Holistic Wellness Coach

"Mojca always holds us accountable for our goals and continues to push us to go farther than what we thought we could do."

I have had the privilege to work with Mojca in a Mastermind Group for 3 months now. Being a fertility coach who uses sound healing and helps clients write songs, I am combining things in a new way, so it is taking me longer to market myself. Learning from others in a group setting has been valuable to get ideas and learn that we are not alone. I enjoy the warmth and positivity that Mojca exudes when she is coaching. She is direct and to the point with suggestions, without creating overwhelm. She always holds us accountable for our goals and continues to push us to go farther than what we thought we could do. She also helped to encourage me when I was struggling with setbacks. During our time together, I reflected on my first workshop, been interviewed for 2 podcasts and 2 facebook groups and have hosted one guest (with plans for more) on my facebook group. I continued to be visible on social media, but also started to make more connections locally. I ran no ads during these three months, but through networking and podcasts increased my social following and booked my first high end package for coaching. 

Being a solo entrepreneur can be a challenge at times mentally and having the mastermind keeps me on track and also excited as I see my income increasing in my business along with that of the other participants. Join one of her groups and be prepared for your business to grow!

LEAH IRBY, sound Healer, Women’s Holistic Coach, Music Lessons – Empower Your Voice, Birth your Song

"Razjasnila sem si področje, na katerem sem močna in lahko največ z njim dam."

Pred vstopom v W2W Mastermind sem bila tik pred začetkom svoje nove poslovne poti (svojega podjetja) in s tem v strahu, dvomih, kako se naj celotne zadeve lotim. Sploh na področju coachinga, kjer nimam primerne izobrazbe, nimam certifikatov itd.

S pomočjo W2W mastermind skupine sem začela delati manjše in večje dejanske korake, ki me vsak dan peljejo bližje k želenemu. Začela sem se bolj izpostavljati, puščati sled (pisati zapise, ustanovila zaprto FB skupino) in odprla svoj s.p. !!!!!

Največ sem odnesla in mi je ostalo v spominu konstantna spodbuda k Refleksiji preteklega, osvetlitev znane stvari na drugačen način, podpora skupine in izven-skupinska podpora Mojce.

Izpostavila bi 5 glavnih točk, ki so bile ključne za mojo rast v času naših druženj :

 • Ne odlašaj. Tudi če je strah, kar zareži vanj.
 • Razjasnila sem si področje, na katerem sem močna in lahko največ z njim dam.
 • Ugotovila sem, da sem bolj pogumna, kot se sama sebi zdim.
 • Prišla sem do zaključka, da je pomembno, da se nenehno premikam naprej, četudi je to čisto majhen košček sestavljanke.
  Moja največja zmaga je bila, da sem premagala občutek, da moram narediti vse in še več, da se sploh kam premaknem. Ugotovila sem, da mi stvari, ki na prvi pogled delujejo kot da jemljejo energijo – v bistvu dajejo veliko možnost za rast.

Sam program W2W Mastermind bi priporočala vsem tistim, ki v sebi čutite, da ste zataknjene, da se zabijate v isti zid – rabite Mojco, ki vam bo tankočutno pokazala, kako izjemne ste in kako naprej.

JELENA UMBREHT, marketing Strategist & Coach

"Absolutno sem z Mojčinim coachingom stopila na naslednjo stopničko osebne rasti, saj sem prejela veliko zelo uporabnih orodij, katere bom lahko uporabljala vsakič, ko se bom soočila z situacijo, ki mi bo predstavljala nov izziv."

Pred programom W2W Mastermind sem se soočala z veliko nezaupanja do lastnih sposobnosti, bila pa sem ravno v iskanju nove zaposlitve. Mojca mi je ogromno pomagala in pripomogla k temu, da sem začela zaupati vase in se zaradi tega tudi zelo dobro odrezala na samem razgovoru za novo službo, v katero sem bila nato tudi sprejeta.

Absolutno sem z Mojčinim coachingom stopila na naslednjo stopničko osebne rasti, saj sem prejela veliko zelo uporabnih orodij, katere bom lahko uporabljala vsakič, ko se bom soočila z situacijo, ki mi bo predstavljala nov izziv.

Največ sem odnesla od izpolnjevanja tedenskih ciljev, saj sem v preteklosti vedno odlašala z opravljanjem nalog. Ker smo bile tukaj v skupini, sem nekako čutila dolžnost do sebe in do drugih, da opravim naloge, ki so mi bile zadane, saj ravno s tem presegam svoje šibkosti in jih pretvarjam v moje moči. Zelo mi je bilo všeč tudi, da smo si na vsakem sestanku povedale svoje strahove in dvome, katere smo potem predebatirale. Vsaka v skupini je povedala svoje stališče in nato se je na podlagi tega našel odgovor oz. rešitev.

Moje glavne zmage v programu W2W so bile, da sem začela bolj zaupati vase in da sem samozavestno nastopila na preizkusu za mojo novo službo in jo tudi dobila.

Absolutno bi Mojčin coaching priporočila tistim ženskam, ki se na poti osebne in poslovne poti še iščejo in rabijo podporo ter usmeritev. Z Mojčinim coachingom boste pridobile ogromno orodij za osebno in poslovno rast in imele več elana in samozavesti za izpolnjevanje izzivov na vaši poti.

PETRA PESJAK, wellness Body&Soul terapevtske masaže

"Spoznala in ponotranjila sem zavedanje, da je ok iti počasi in da uspeh ne pride čez noč."

Preden sem se vključila v skupino Woman2Woman Mastermind sem bila pred odprtjem s.p.-ja. Soočala sem se s strahovi z zvezi s poslovnim neuspehom, nezaupanjem vase, odlašanjem in hkrati sem bila preveč v sanjah in premalo v realnosti.

Razlogov, zakaj sem se odločila za tovrstno sodelovanje, je več. Prvi je ta, ker menim, da se moramo ženske povezovati, ker takrat nastane magija. Sem človek, ki rad na glas premleva zadeve, ker lažje pridem do uvidov.

V času naših druženj sem definitivno dosegla rast. Uresničila sem par stvari, ki sem si jih zadala. Skupina mi je pomagala, da sem se držala obljub in opravila naloge, ki sem si jih zadala. Hkrati sem spoznala in ponotranjila zavedanje, da je ok iti počasi in da uspeh ne pride čez noč.

Skupinski sestanki so bili super 🙂 vedno sem z veseljem poslušala o uspehih drugih. Vesela sem, da sem lahko delila svoje poglede in predloge in jim na ta način pomagala. Coaching 1na1 pa mi je pomagal pri premagovanju konkretnih težav in strahov. Sama običajno ne zaprosim za pomoč, čeprav jo potrebujem. Individualni coaching pa mi je pokazal, da so problemi manjši kot sem sprva mislila in da jih je v dvoje lažje rešiti 🙂

Moje glavne zmage, ki sem jih odnesla od w2w programa je uresničitev cilja, da se predstavim na stojnici. Konkretno sem zvišala cene portretov in za njimi tudi stojim. Ugotovila sem, da imam talent za tehnične zadeve in da lahko to obrnem v zaslužek.

Ženske smo navajene, da podpiramo ljudi okoli sebe in jim nudimo ljubezen, podporo in pomoč. Prevečkrat pa pozabimo, da tudi same potrebujemo isto. W2W skupina je ravno to: skupina žensk, ki podpirajo druga drugo pri rasti. Gre za varen prostor, kjer lahko izraziš tako svoje želje kot strahove in veš, da boš dobila podporo.

SANJA DOMINKOVIČ,  umetnica pri realistični portreti “SANJAČKA”

"Glavno kar sem odnesla od W2W programa je, da sem se odprla in pokazala ljudem kdo sem , da si upam planirati moj posel tudi izven okvirjev, ki sem si jih nastavila pred tem programom, da zaupam v svoja znanja in sposobnosti."

Pred vključitvijo v program Woman2Woman sem bila na samem začetku svoje poslovne poti kjer sem imela polno izzivov s postavitvijo svojega podjetja, tako s pravnega in tehničnega vidika, kot z vidika postavljanja temeljev in smeri, v katero se želim razvijat. Za skupino sem se odločila, ker sem vedela, da se ti v skupini odpre svet, da sam ne vidiš vsega.

V času naših srečanj sem uredila pravno – formalne zadeve in sedaj vem kam se obrniti ob morebitnih težavah. Našla sem tudi svojo smer razvoja, čemu bom dajala več pozornosti v naslednjih mesecih.

Meni je bil najbolj všeč ta osebni stik, kljub temu da sem oddaljena od Lj 1h., brainstorming, pogledi ostalih punc na isto zadevo ti resnično razširi obzorja in vidiš da se stvari lahko izpeljejo tudi na drugačen način.

Konkretna naloga, ki mi je predstavljala izziv in me izrinila iz cone udobja je bilo pisanje ponudb za stranke. Da sploh ubesedim vse kar ponujam in vidim kje dejansko sem, da ni vse samo v zraku. Ker stranke ne vedo s čim se ukvarjam in jim moram svoje storitve tudi ustrezno predstaviti.

Glavno kar sem odnesla od W2W programa je, da sem se odprla in pokazala ljudem kdo sem , da si upam planirati moj posel tudi izven okvirjev, ki sem si jih nastavila pred tem programom, da zaupam v svoja znanja in sposobnosti.

Toplo priporočam za mlade podjetnice in tiste, ki ste trenutno na razpotjih, da poiščete podporo znotraj skupinice žensk, kjer boste poiskale in okrepile svoj notranji glas in z odločnimi koraki stopale naprej po poti uspeha.

MELITA RUPNIK, certificirana svetovalka tradicionalnega kitajskega zdravilstva ( dietetika) 1.stopnje, svetovalka za zdravje in vitalnost notranjih organov po taoističnih metodah

melitarupnik.si

"Mojca ima izredno intuicijo in zna dobro voditi skupino in posameznika k hitrejši dosegi svojih ciljev na čudovit, spodbuden način."

Vrednost, ki jo ta skupina da, je neprecenljiva. Ustvarjajo se zelo lepi odnosi, vidim povezanost med nami, in to je samo začetek, dobivam podporo od ostalih, lažje mi je, ker gremo vse čez iste procese in si potem pomagamo in dvigujemo skupaj, neprecenljiva vrednost skupnosti, čutim da mi pomagajo vsi ti proces, da lahko jaz pomagam drugim, da se širi videnje kaj jaz počnem, ful mi je všeč ženska energija, sposobne smo z zavezništvom veliko več kreirati kot same mislimo, smo čisto na drugih nivojih. Čutim varno zavetje, da lahko pridem ven z predlogi, vprašanji, dale ste mi zelo veliko, občutek da imam vse narejeno,se čutim opolnomočeno, da je res vse že pripravljeno, in sedaj verjamem, da je to tudi res. Pripravljena sem na akcijo .

Pred programom W2W sem se soočala z izzivom pridobivanja strank za Coaching.

Sedaj imam jasen cilj.

W2W Mastermind je super za vse poslovne ženske, ki si želijo ustvarjati. Moč skupine je tista, ki prinaša večje in hitrejše rezultate. Mojca ima izredno intuicijo in zna dobro voditi skupino in posameznika k hitrejši dosegi svojih ciljev na čudovit, spodbuden način. Izredno pozdravljam pridružitev skupini, ki resnično samo bogati. V spominu mi je najbolj ostal pozitiven pristop, povezovanje, spodbuda skupine in odlično vodenje Mojce.

MAJA KURE, LIFE & SOUL Coach, direktor in lastnica podjetja Plan8

"Ne samo, da sem dosegla rast in da sem prišla stopničko ali dve višje, jaz sem preskočila celo nadstropje."

V skupino Woman2Woman sem prišla po instinktu, vem da imam dobro idejo ampak nisem bila sigurna vase, nekaj mi je manjkalo, da sem spravila misli v akcijo. Čeprav sem bila na zasebni stopnji vedno zelo samozavestna, sem vedela, da mi prav to manjka na poslovni poti. In s tem izzivom, da premagam to nesigurnost v svoje izdelke in v to kar ponujam, sem tudi prišla na program W2W.

Kaj mi je skupina dala ? Končno sem prišla med ženske, ki imajo iste težave kot jaz in čutila sem, da tudi ostale rabijo moje znanje in izkušnje. Če si sam za vse, pade motivacija in energija. Rabila sem PUSH. Dobila sem vse to in še več, ker sem prišla do zaključka- nisem sploh vedela, da lahko pridem do takega konkretnega rezultata. Ne samo da znam postaviti ceno, spoznala sem tudi kdo je moja idealna stranka. Spoznala sem, da so moji izdelki kvalitetni in zato vredni svoje cene !

Ne samo, da sem dosegla rast in da sem prišla stopničko ali dve višje, jaz sem preskočila celo nadstropje. To samozavest in prepričanje, da delam odlično in da so moji izdelki vrhunski mi je dala skupina s svojimi komentarji, nasveti in predvsem podporo v tem kar delam.

Najbolj mi je ostalo v spominu določanje tedenskih ciljev in pogovor o tem zakaj nisem tega dosegla oziroma kaj bi morala še narediti. Vse to me je tudi spodbudilo, da sem pričela sama o tem premišljevati.

Sedaj imam dovolj zaupanja, vsekakor pa je ključno tudi to, da imaš krog isto-mislečih in krog ljudi, ki verjamejo vate in ti pomagajo na tvoji poti do uresničitev ciljev.

V kolikor ne veš kje si trenutno, ne veš kaj je tvoj življenjski, osebni ali poslovni cilj, če nimaš jasne slike in vizije, se priključi Mojci in Mojčinemu Coachingu.

Mojca je zlata – TOP! Mojca zna držati skupino fokusirano, zna speljati sestanek, brez da zaidemo s teme. Zna zbrati skupaj pravo skupino deklet, ki so kompatibilne tako na osebni kot na profesionalni ravni. Mojca je topla oseba, ki te zna z lepo in pozitivno besedo in na profesionalen način popeljati na drugo raven razmišljanja.

ALENKA CEBRON KULAUZOVIĆ, direktorica in lastnica podjetja Doces ( hrana in pijača iz Brazilije in Južne Amerike)

"Super energija, stalen poziv k akciji, lepa ženska energija in srčnost je glavno vodilo w2w skupine."

Za skupino W2W sem se odločila zato, ker se mi je počasi začelo odpirati na poslovnem področju, vendar sem za vse bila sama in zato čutila breme, iskala sem nekaj srčnega, da nisem spet sama, da se lahko nekomu odprem, zaupam svoje težave, da se povezujem, imam odprte oči, gre hitreje če smo v skupini.

Predno sem se vključila v skupino W2W sem bila v pripravah na odprtje sp-ja. Imela strah oz nesigurnost pred snemanjem videov, ne jasno definirano ponudbo in paketni program.

S pomočjo skupine W2W sem lažje opisno dodelala svoj koncept. Ob tem, ko sem v skupinici spregovorila o svojih idejah in terapijah, sem začela pripravljati material za FB stran in za zloženko o ponudbi . Spoznala super punce. Spoznala super oblikovalko..in si našla pomoč pri tehničnih zadevah, zato da je meni ostalo več energije za ostale priprave. Skreirali sva tudi vizitko, darilni bon in verjetno še kaj pride. In nastale so nove možnosti za skupno kreiranje in sodelovanje..

Spoznala sem kako fajn je sodelovanje in povezovanje. Kako luštno je kreirati, se razvijati in si nuditi oporo v ženski energiji. Ugotovila, da je fajn iti kar v akcijo in ne samo razmišljati in predolgo tehtati možnosti. Super energija, stalen poziv k akciji, lepa ženska energija in srčnost je glavno vodilo w2w skupine.

SANJA DIMIĆ, refleksoterapevtka, Facilitatorica Access Bars Center za zdravje, lepoto in radost življenja ” ČAROBNA MOČ DOTIKA ”

"Ko veš in čutiš, da te nekaj vleče naprej, čutiš, da nekaj moraš narediti, je čas, da se povežeš z najboljšo osebo, ki bo v tebi zbudila tvojo vrednost in ti pomagala narediti ta korak. Mojca imaš pravo čarobno palčko."

Predno sem se odločila vstopiti v 3 mesečni program Woman2Woman Mastermind sem se soočala z izzivom spoznavanja sebe in strahovi na celi črti. Ravno zato so mi bile izjemno dragocene vaje za poistovetenje s svojim notranjim jazom in kako mu slediti. Moje spoznanje, ki me je popeljalo iz zone udobja in sem začela osebnostno rasti je, da sem točno takšna kot moram biti, pravico imam biti, misliti, to kar sem. Da so vsi strahovi del poti, ki jih je treba objeti. Da je treba gledati naprej, odprto in optimistično, z vero vase. Vse naučeno mi daje dovolj zaupanja vase in vere vase, da bom lahko to uporabila tudi za poslovno rast. Od same izkušnje skupinskega coachinga, mi je ostalo najbolj v spominu tudi povezanost in prostor za svobodno razmišljanje. W2W Mastermind bi priporočila vsem podjetnicam, ki si želijo skočiti na naslednjo stopnjičko in dodala tole: Ko veš in čutiš, da te nekaj vleče naprej, čutiš, da nekaj moraš narediti, je čas, da se povežeš z najboljšo osebo, ki bo v tebi zbudila tvojo vrednost in ti pomagala narediti ta korak. Mojca imaš pravo čarobno palčko.

SUZANA JAGARINEC, vzgojiteljica predšoljskih otrok pri Portal Mavrica

"W2W priporočam vsem, ki se zavedajo, da jim manjka samo ena brca v rit, da se premaknejo z mesta."

Za skupino W2W sem se odločila, ker sem bila že predolgo »stuck«, stagnirala z milijon idejami, s preveč znanja, z ogromno izkušnjami….ki so samo bile in niso nikomur pomagale. Bila sem v borbi s stricem Perfekcionistom. Imela sem občutek, da nekaj manjka, po drugi strani pa vedela, da že vse imam. Drugi razlog je bil, ker sem upala, da bom našla žensko, s katero bi lahko sodelovala, ker se sama nisem upala izpostaviti.

Kaj sem dobila?

Ugotovila sem, da ne »rabim« nekoga za sodelovanje, ampak da si tega želim in da ni to edini način. Da zmorem sama, ampak da je v dvoje ali v skupini večji žur.

Dobila sem…samozavest. Ker ste me sprejele tako kot sem, ker se mi ni bilo treba pretvarjati, ni mi treba cenzurirati, kaj povem in česa ne. Čutila sem vašo podporo, tudi ko sem govorila o stvareh, s katerimi se še niste srečale. Nazaj dobila sposobnosti, ki so se izgubile, ker jih nisem uporabljala.
Prijateljice. Pa če vam je všeč al pa ne 🙂

Moje glavne zmage v programu W2W so bile, da sem nehala govorit in začela aktivno delat za svoj biznis. W2W priporočam vsem, ki se zavedajo, da jim manjka samo ena brca v rit, da se premaknejo z mesta.

ANITA ILIĆ, Light Coaching & Meditacija

Individualni coaching

“Zdaj imam ogromno novih idej in načinov, kako približat moje izdelke ljudem, ker jaz ne grem v masovno proizvodnjo, samo da se kupi, ampak da se ljudje navadijo na trajnostni nakup. Dobila sem nazaj tisti pravi zagon in razjasnitev, da je prava ponudba na prvem mestu. “

Udeležila sem se delavnice “Black Friday” , kjer sva z Mojco šli skozi mojo ponudbo. Mojca hvala ti, ker mi je šele iz te delavnice postalo jasno zakaj poudarjaš toliko, da je pomembna prava ponudba, jaz sem se iz tega veliko naučila.

Bila sem na točki, kjer enostavno nisem bila več zmožna razmišljati, kako zdaj ponujati končni izdelek in konc koncev tudi neko zgodbo. Moram reči, odkar sem šla skozi to delavnico, sem tisto neko stopnjičko šla naprej in se spomnila kaj je pomembno. Da s svojo vsebino ponujaš neko zgodbo. Prej sem bila na tem, da sem na Instagramu samo objavila svojo fotko nakita, opis, ceno in sem vedela na to ni to.

Zdaj imam ogromno novih idej in načinov, kako približat moje izdelke ljudem, ker jaz ne grem v masovno proizvodnjo, samo da se kupi, ampak da se ljudje navadijo na trajnostni nakup. Dobila sem nazaj tisti pravi zagon in razjasnitev, da je prava ponudba na prvem mestu.

Urška Berden, 3D
“Ta odločitev, da investiram v coaching, je bila ena najboljših kar sem jih kadarkoli sprejela. Prej sem se znašla v začaranem krogu dnevnega stresa, zdaj s tedenskim urnikom lažje sledim svojim obveznostim in končno lahko rečem, da sem zadovoljna s svojim delom.”

Mojca mi je pomagala preoznati notranje ovire in da sem se osredotočila na lastne potrebe in želje. Prej sem se znašla v začaranem krogu dnevnega stresa, zdaj s tedenskim urnikom lažje sledim svojim obveznostim in končno lahko rečem, da sem zadovoljna s svojim delom. Mentorstvo pri Mojci priporočam vsem, ki se borijo z organizacijo časa, odnosi z drugimi in najpomembnejše, odnosom s seboj. Kot podjetnica v družinskem podjetju Okvir V, sem se spopadala z službenimi obveznostimi in družinskimi zadevami. Velik izziv je bila medsebojna komunikacija. Po koncu tega programa, se zdaj spet aktivno pogovarjamo in rešujemo težave skupaj. Mentorstvo pri Mojci je resnično spremenil moj pogled na življenje in delo.

Nataša Tešar, Okvirji V d.o.o.
“ V kratkem casu sem postavila temelje svojega biznisa, ucinkovit sistem, ki ga sama ne bi nikoli odkrila.”

Mojca mi je pomagala razčistiti osnovne koncepte, nujne za postavitev kakršnegakoli biznisa: komu pomagam, kaj ponujam, na kakšen način, na kaj naj se osredotočim in kaj lahko mirno pozabim. Brez tega bi zmedeno tavala med neštetimi opcijami in izgubljala čas.

Z njeno pomočjo sem v kratkem času postavila temelje svojega biznisa: učinkovit sistem, ki ga sama ne bi nikoli odkrila. Rezultati so se pokazali takoj po tem, ko sem začela upoštevati njene usmeritve in sicer v obliki večje konverzije, kar pa je cilj vsakega podjetnika.

Obenem mi je všeč, da me je Mojca odkrito opozorila, kje imam še prostor za rast, kje so izzivi zame, ki jih je treba premagat, če hočem stopničko višje. Brez tega bi se vrtela v coni udobja, ne bi pa naredila tistega, česar me je sicer strah, prinaša pa rezultate.

Mojca je super – obvlada vsebine, o katerih govori, njen odnos je topel in profesionalen, predvsem pa mi predstavlja zgled uspešne in napredne podjetnice.

KAROLINA JOVANOSKA, finančna coachinja in ustanoviteljica blagovne znamke

www.premozna.si

"Fokus je tista beseda, ki se pojavlja v paru z Mojco. Odkrito mi je sporočala, da ni tlakovanih poti, temveč je potrebno premagovati različne ovire. Začutila sem, da mi lahko pomaga na moji poti ter prihrani marsikatero bolečo izkušnjo."

Sodelovanje z Mojco mi je predstavljajo neprecenljivo podporo na začetku moje podjetniške poti. Odlikuje jo zavzetost za stranko, sistematična podpora, realni optimizem, poznavanje različnih veščin in orodij, s katerimi se približa željam in potrebam stranke in jo usmerja k samostojnosti.

Stranki pomaga jasno oblikovati poslovno idejo, temelje poslovanja, pridobivanje strank, predstavljanje na trgu, vrednotenje izdelka ali storitve in podobno.

Čeprav moraš sam vložiti ogromno truda, ti je z Mojco ob strani, prihranjen marsikateri zaplet ali neroden poizkus.

Fokus je tista beseda, ki se pojavlja v paru z Mojco. Odkrito mi je sporočala, da ni tlakovanih poti, temveč je potrebno premagovati različne ovire. Začutila sem, da mi lahko pomaga na moji poti ter prihrani marsikatero bolečo izkušnjo.

Še pred prvim srečanjem me je prijetno presenetila s sistematičnim in temeljitim pristopom. To je bilo močno v skladu z mojim odnosom do učinkovitosti in racionalne rabe časa. Uživala sem, ko je bila dosledna in je vztrajala, da sem izluščila bistvo, ga ubesedila in postavljala jasne temelje.

V nadaljevanju me je spodbujala k drznosti, podpirala v željah, izzvala v prepričanjih, pomagala videti prst pred nosom kot tudi širšo sliko. Neprestano me je sezuvala in mi natikala čevlje mojih strank.

Želim, da se ljudje na vodstvenih položajih ne počutijo same. Želim, da razvijejo (za)upanje vase, v svoje sposobnosti pri sprejemanju odločitev in doseganju ciljev. Želim, da se okrepijo v zavedanju, da jih nekdo razume, jih brezpogojno podpira in ne obsoja, temveč jim prisluhne, ko to potrebujejo.
Želim jih navdihovati na njihovih poteh skozi džunglo vodenja, na podoben način kot je Mojca pomagala meni v goščavi podjetništva.

Mojca je s svojo spodbudno, povezovalno in optimistično podjetniško etiko močan vzor ne le podjetnicam, temveč tudi moškim kolegom.

JANJA ZUPANČIČ, mentorica bodočim vodjem in vodjem začetnikom

"Ozavestila sem sebe, začutila sem sebe, točno vem kaj si želim."

Znotraj tega coaching procesa si mi dala vse, postavila si me na točko, da se sama odločim, da se zbudim.

Od najinega sodelovanja se vse skupaj premika samo navzgor. Ozavestila sem sebe, začutila sem sebe, točno vem kaj si želim. Potegnile sva ven tiste točke, ki so mene bremenile in zdaj grem lahko naprej. Marsikomu zgleda to kot nek pogovor, da neki čvekava, ampak to so tako skrite stvari v nas, ki jih coach potegne ven…dej prosim še več govori o coachingu, premalo se obračamo na to. Ne poznamo tega procesa na tak način. Ključna so
naša omejujoča prepričanja in skozi njih te mora voditi strokovna roka.

NATALIJA BOLDIN

"Mojca zna postaviti prava vprašanja, da si sama odgovoriš na tisto kar te muči. Pove ti realno kaj te čaka in ne olepšava stvari v smislu, da samo pozitivne misli naredijo svoje. Ne, potrebna je akcija."

Ko začenjaš samostojno poslovno pot ali pa si že na njej in ne veš kako dalje, bi najraje, da te nekdo prime za roko in ti pove kako, kaj, kam, kdaj. In to je ena taka priložnost. Ne direktna, ker saj veste, bolje je naučiti loviti ribe, kot pa uloviti ribo.

Mojca zna postaviti prava vprašanja, da si sama odgovoriš na tisto kar te muči. Pove ti realno kaj te čaka in ne olepšava stvari v smislu, da samo pozitivne misli naredijo svoje. Ne, potrebna je akcija. Spodbudi te k akciji in določita tudi konkretne datume kdaj se bo ta akcija izvršila.

Ne, ne gre samo še za en pogovor z veliko motivacijskega govora in potem si prepuščena sama sebi. Mene je ravno ta konkretizacija spravila k akciji. Čeprav končata pogovor, se v resnici tukaj ne konča. Mojci je »treba« poročati kaj se dogaja z zadanim ciljem, kako se ob tem počutiš in kako dalje.

Če se le da, izkoristite tako priliko sodelovanja z Mojco, ker je zlata vredno. Začetki samostojne poti so težki, tako psihično, fizično, kot finančno. In že iz »samo« pol ure, lahko ogromno odnesete, pa ne samo nasvetov, ampak tudi konkretna dejanja. Izkušnje iz prve roke.

MOJCA HAVLIČEK, Rea masaže

"Preden sem začela individualne coachinge z Mojco, sem imela željo. Po vseh najinih srečanjih pa je postala cilj."

Že kar nekaj časa je od kar sem dosegla naziv NLP Coach in od takrat sem imela močno željo vso to znanje in izkušnje, ponuditi svetu.  Da temu ni bilo tako, je malo botrovalo pomanjkanje časa, malo strah ali sem dovolj dobra, pa tudi tehnični vidiki izvedbe – obremenjevala sem se s prostorom, najemom,…

Vedno sem imela željo, da stopim na samostojno pot. Samo moj notranji občutek, da nisem še dovolj dobra, da še nekaj manjka, predno začnem, me je zaustavljal. Spoznala sem, da moram najprej jaz preriti fazo učenja, notranje rasti, da lahko dam svetu.

In potem … sem odkrila Mojco Korelc. Že v prvem najinem pogovoru po telefonu sem zaznala, da je Mojca oseba, s katero si želim delat in v trenutku sem rekla DA najinemu sodelovanju. O, ja … In potem se je začelo …, delo. Prvi izziv, ki mi ga je predočila, je bil FOKUS. Začela sem pisat, urejat, strukturirat …in tako sem izluščila tisto bistvo.

Ko sem se znašla pred zaprtim oknom naslednjega koraka, mi ga je Mojca pomagala odpreti s pomočjo vprašanj, s pomočjo njenih izkušenj, z motivacijo. S pomočjo njenih primerov, sem lažje strukturirala in oblikovala svoje vsebine. Bolj in bolj sem dobivala občutek, kaj pomeni fokusirati se.

Najdragocenejši moment najinih pogovorov pa so bile spodbude. Delo z Mojco je kot želja, da bi nekoč osvojil goro! Preden sem začela individualne coachinge z Mojco, sem imela željo. Po vseh najinih srečanjih pa je postala cilj.

Po treh mesecih sodelovanja, sem vzela tudi njen online tečaj Skrivnost uspešnih Coachinj. S tem tečajem grem lahko po korakih čez vse, kar sva že delali individualno in še mnogo več.

Moj nasvet: Če še nisi čisto prepričana, kaj bi rada in še rabiš raziskat in ugotovit Fokus – izberi Mojco.

Če že točno veš, kaj bi rada, pa še ne veš kako – izberi Mojco.

Če želiš čisto na novo začet posel ali če ga želiš širit, reorganizirat – izberi Mojco.

Če želiš uskladiti družinsko življenje s službo ali poslom – izberi Mojco.

Če želiš postati, biti prepoznaven na spletu, je bil že včeraj čas, da – izbereš Mojco.

Če bi se to zgodilo včeraj, potem danes ne bi več okleval. Ker zazna individualne potrebe, možnosti, sposobnosti, (tudi skrite)…z njeno motivacijo 100% dosežeš vrh.

Zato se tudi jaz veselim nadaljnjega sodelovanja z Mojco. In hvala za vsako minuto s tabo!

AGATA PRAČEK, NLP Coach, Learning, Odkrij čudovit spekter svojega življenja Coach, 

" Skozi delo z njo sem zelo hitro ugotovila kje se mi zatika, njena vprašanja so vedno znova našla plodna tla. S svojim zgledom je name prenesla odgovornost in uvid, da bom življenju napredovala samo, če se bom znala postaviti na pravo oz.prvo mesto."

Mojco sem spoznala na njeni delavnici “Proaktivna kavarna”. Osebno je nisem poznala, prijavila sem se iz radovednosti, ker tudi sama vodim podobno skupino in me je zanimalo kako se skupinskega reševanja izzivov lotevajo drugi. Ker sem se izpostavila s s svojim izzivom na katerem sem intenzivno delala že nekaj časa, je bila ta izkušnja zelo dobrodošla in dragocena. Z Mojco sem ohranila stik in začela spremljati njeno delo. Ko je ponudila priložnost za Hot seat coaching in mi s tem približala izkušnjo dela s coachem, sem se odločila, da poskusim. Sledila sem intuiciji in se prepustila njenemu vodenju. Prepričala me je Mojčina odzivnost, prisotnost, predvsem pa njena izjemna predanost svojemu poslanstvu, da pomaga ženskam podjetnicam na njihovi poti. Skozi delo z njo sem zelo hitro ugotovila kje se mi zatika, njena vprašanja so vedno znova našla plodna tla. S svojim zgledom je name prenesla odgovornost in uvid, da bom življenju napredovala samo, če se bom znala postaviti na pravo oz.prvo mesto. S to izkušnjo sem dokončno spoznala, da sem tudi sama rojen coach in da so me pred tem spoznanjem zelo omejevala prepričanja in predstave kaj coach sploh je. Mojca vnaša v svoje delo zelo močno energijo “odločitve”, ki me vedno znova aktivira in opogumi za premike naprej v željeno smer. Ravno zato so rezultati zelo hitro vidni. Čeprav svoje delo jemlje resno pa zna biti tudi zabavna in sproščena, predvsem pa zelo dostopna in prizemljena. Hvaležna sem za njen doprinos pri aktivaciji Zlate brce in veselim se nadaljnjega sodelovanja z njo.

ALENKA HUDALES, 0blikovalka, ustvarjalka vsebine, vodja Free Ideas Centra, skupine za reševanje poslovnih izzivov z uporabo ustvarjalnih tehnik razmišljanja in ustanoviteljica Zlate brce, mentorstvo in coaching za vizionarje

"Z njeno pomočjo sem presegla nezaupanje vase."

Z gotovostjo lahko rečem, da je Mojčin coaching odličen, saj mi je s svojim svetovanjem pomagala pri iskanju nove zaposlitve. Z njeno pomočjo sem presegla nezaupanje vase ter na razgovoru in kasneje preizkusu nastopila samozavestno in odločno, ter prepričala mojega novega delodajalca . Tako da še enkrat od srca hvala.

PETRA PESJAK, Wellness Body&Soul terapevtske masaže

"Sama sem z njeno pomočjo začela verjeti v pomembnost in čarobnost pravega coacha, iskrenega podpornega in spodbudnega okolja, sploh, ko imaš občutek, da se ti majejo tla pod nogami in da si izgubil kompas."

Mojci je kristalno jasno, kam je namenjena in komu na tej poti želi služiti. Z energičnim delom svoje narave te izziva z naslednjimi koraki, ki te peljejo bližje k tvojemu cilju in te drži za odgovornega, da jih dejansko izpolnjuješ. S pomirjenim, povezanim delom svoje osebnosti pa te umiri, prizemlji in pripravi do ohranitve fokusa pri tvojem poslanstvu. Sama sem z njeno pomočjo začela verjeti v pomembnost in čarobnost pravega coacha, iskrenega podpornega in spodbudnega okolja, sploh, ko imaš občutek, da se ti majejo tla pod nogami in da si izgubil kompas.Mojčina unikatnost je ravno v njeni zgodbi, v njenih izkušnjah, ki jih spretno vnaša v coaching in prepleta z vedno novim pridobljenim znanjem, katerega vpija kot goba. Njen najbolj glasen coaching je njen lasten zgled. Hvala ti, Mojca, neizmerno sem vesela, da nama je življenje namenilo to skupno pot.

JELENA UMBREHT, Marketing Strategist & Coach

"Hvaležna iz Srca."

Mojca je zelo topla oseba, ki sem jo začutila na drugi strani telefona, ko se je odvijal najin pogovor…bila je pripravljena poslušati in držala mi je podporo pri mojem izražanju glede strahov glede poslovnega sveta kot sem ga poznala do sedaj in dala mi je odprto Srce z Vedenjem, da je današnji drugačen…sočasno sem stransformirala stvari pri sebi, se soočila in se podala v točno ta strah, ki je v resnici Moj Novi Izziv in se ga Veselim. Hvala Draga za Tvojo Srčno Pripravljenost in Jasnost…kako zelo pomembno je, da se srečamo z ljudmi s katerimi si predajamo Uvide…Hvaležna iz Srca.

GABRIELLA BECCELLI, Hiša Harmonije

"Pogovor mi je dal dovolj zaupanja vase saj sem namreč že izpeljala prvi korak in jutri bom že naslednjega."

Na Hot Seat Coaching sem prišla, ker sem se spraševala, kako pripeljati potencialne stranke do tega, da se odločijo in plačajo za moje storitve, konkretno danes na bars delavnico.

Pred tem korakom sem imela za ta izziv različne izgovore, med najinim razgovorom, pa si mi pokazala, da je to samo moj strah. In tu sem zelo veliko pridobila. Pogovor mi je dal dovolj zaupanja vase saj sem namreč že izpeljala prvi korak in jutri bom že naslednjega. V bistvu vem, da bom vse korake s tem vedenjem izpeljala veliko lažje.

Hvala ti Mojca za učinkovit uvid, kaj me je oviralo prav pri konkretni situaciji.

Mojco priporočam vsem podjetnicam, ki ste svojo podjetniško pot šele začele in ne veste, kako in kakšne korake narediti, da boste lažje in hitreje dosegle cilj. Meni so vse Mojčine storitve, oz sodelovanja dala veliko ozaveščanje, kje se sama omejujem, kaj so moji strahovi. Pokazala pa mi je tudi konkretne korake, ki jih moram narediti. Predvsem pa sem jih hvaležna za energijo, da sem naredila naslednji korak. Mojca je res prav mojstrica pri tem.

NADA PLUT,  Access bars facilitatorka

"V dobrem tednu sem dobila konkretna navodila kako rešiti moj izziv."

Tako dostopna, nežna, nesebično pomaga… hvala vesolje, da si me pripeljalo do Mojce🙏 v dobrem tednu sem dobila konkretna navodila kako rešiti moj izziv, a prej 8 let težkih, bolečih in včasih tudi neznosnih dolgih let. Nežnost ki jo potrebujemo ko smo sami na tleh je pri Mojci začutiš takoj.

J.K.

"Mojca zelo dobro posluša in odlično povzame, kar sliši, kar da mnogokrat močan uvid za kreirati in narediti naslednji korak v poslu."

Za Hot Seat Coaching z Mojco sem se odločila, ker sem se soočala z izzivom, kako do naročnikov za moja predavanja. Vedela sem, da mi bo razrešitev tega izziva prineslo več dinamike v poslu, večjo prepoznavnost in zapolnitev dopoldanskih ur za delo. Med pogovorom sem ugotovila, da sem že ugotovila kako naj bom drugačna le da nisem ozavestila in je sedaj pravi čas, da to izpeljem. Mojca zelo dobro posluša in odlično povzame, kar sliši, kar da mnogokrat močan uvid za kreirati in narediti naslednji korak v poslu. Priporočam.

ANJA KURENT, pshioterapevtka

"Pomaga mi držati fokus in njene besede spodbude mi pomagajo odganjati notranje gremline, ki v meni zbujajo dvom."

Mojca je oseba, ki zna poslušati in vedno ve, kaj je tisto, kar si ti želiš, četudi sam tega ne znaš ubesediti.

Meni je pomagala na večih področjih: skristalizirati, kaj je tisto, kar si želim; pomaga mi držati fokus in njene besede spodbude mi pomagajo odganjati notranje gremline, ki v meni zbujajo dvom.

Mojca je oseba, ki jo lahko pokličem tako takrat, ko želim deliti svoj uspeh kot takrat, ko ne gre vse po planu in vem, da bom dobila prave besede, ki me bodo gnale še naprej, k novim ciljem.

SANJA DOMINKOVIČ, ilustratorka pri realistični portreti “SANJAČKA”