197 EUR  Brezplačna 3-delna serija spletnih treningov, za COACHE, SVETOVALCE IN OSTALE ONLINE PODJETNIKE/PODJETNICE, KI PONUJATE SVETOVALNE STORITVE in želite ustvarjati in prodajati (višje-cenovne) digitalne produkte

"Dvignite cene & svoj posel na next level"

Spoznajte kako razvijati svoj posel s pomočjo prodaje VIŠJE CENOVNIH digitalnih produktov, četudi trenutno nimate velikega občinstva in menite, da imate izziv že s prodajo vaših nižjecenovnih coaching programov, tečajev, delavnic itd.

DATUMI GLAVNIH TRENINGOV
7.9., 12.9 in 14.9

SVOJE MESTO REZERVIRAJTE NA SPODNJEM GUMBU 

Spodaj samo nekaj od vsebin, ki jih bomo obdelali:

Ta 3 delna serija brezplačnih spletnih treningov je za vas v kolikor:

In si bolj kot karkoli, želite OPUSTITI MINDSET ZAPOSLENE(-GA) in preobremenjene(-ga) podjetnice/podjetnika, ki menja svoj čas za denar in vstopiti v CEO vlogo vašega podjetja, zato, da svoj posel končno dvignete na višji nivo.

Če ste to vi, potem....

spodaj na rumenem gumbu rezervirajte svoje mesto za

3 -DELNO SERIJO SPLETNIH TRENINGOV

"Dvignite cene & svoj posel na next level"

In to tokrat popolnoma BREZPLAČNO!

TRENUTNO SPREJEMAMO PRIJAVE. 

S klikom na spodnji gumb, boste rezervirali svoje mesto in se uvrstili na

prednostno listo udeležencev.

Se veselim druženja in vaših aha momentov!

Mesta bodo omejena!

Preverite nekaj mnenj preteklih udeležencev dogodka:

Kako bi opisala mojo izkušnjo na dogodku: Uf. 🙂 Noro. Ogromno AHA momentov, novega pogleda na podjetništvo in digitalni marketing, da je potrebno delati z glavo in ne iti z glavo skozi zid, da je potrebno delati pametno in optimizirati vse procese z namenom najboljšega rezultata z najmanjšim vložkom časa, denarja in našega truda. Mojca ima pa tako fajn energijo, da imaš občutek, kot da se že dolgo poznata. 🙂 In res občutiš, da boš pri njenih programih dobil podporo, ki jo rabiš. Všeč mi je bilo, ker iz prve roke slišiš podjetniške izkušnje in ugotoviš, kako je podpora mentorja, ki ve, kaj dela, neprecenljiva.

To so bile resnično koristne informacije, ki pokažejo jasno pot naprej. Posebej navdušena sem bila nad tem, da sem v sklopu teh treningov prepoznala pomen mentorstva na podjetniški poti, da ima nekdo že vse procese optimizirane in jih je pripravljen deliti, kar vsekakor neprimerno skrajša podjetniško pot od začetkov do prvih uspehov. Dogodek bi priporočala vsakomur, ki se odloča za podjetništvo oz. prodajo digitalnih produktov, saj vsebuje ogromno koristnih informacij, ki bi jih moral poznati vsak,ki se na to pot podaja.

Tea Erjavec

Na dogodku Dvigni cene in svoj posel na next level, sem iz stališča procesov in dela na mojem podjetju v tem trenutku, dobila veliko vrednosti. Vprašanja so sovpada z mojimi ostalimi aktivnostmi in jih dodatno podprla. Spirala iz A v B je ena takšnih. Vsa izhodišča, ki so bila predstavljena, so mi zelo všeč. Dogodek bi svetovala podjetnikom, ki so v fazi razvoja in želijo svoje individualne posvete preoblikovati v skupinske, saj je to odlično izhodišče za naprej.

Daša Kreča

Mojco spremljam zelo kratek čas. Ko sem jo zasledila sem hitro prepoznala dobre lastnosti.

Lahko rečem, da mi je vsak trening odpiral nova obzorja. Kaj mi je bilo še posebej všeč in koristno: razlaga, transformacijska spirala, pogled v globino, pa 2 in 3. srečanje, način kako se poglobiti v psihologijo kupca in predstavitev, kako na spreten način v nekaj srečanjih približaš posel zainteresiranim. Dogodek bi  priporočala tudi drugim podjetnikom / podjetnicam, ker je kvaliteten. Tvoj pristop je izredno profesionalen. Da imaš pogum in na takšen način deliš znanje, v tako globino in tako odkrito – takega poguma nima vsak. 

Suzana Ritoša

 

Dogodek bi ocenila z najvišjo oceno. Vse je bilo popolno izdelano , tako da nimam pripomb. Najbolj mi je všeč iskren odnos voditeljice in način podajanja vsebin. Izjemno koristna mi je bila transformativna tabela in ključni elementi visokocenovne ponudbe. Zaradi kvalitetne izvedbe, zelo pripročam udeležbo na naslednji spletni seriji treningov Dvigni cene in svoj posel na next level.

Tea Smonker

Odlična izkušnja. Pomembno je, ko vidiš, da nisi sam, da se tudi drugim dogajajo iste stvari.

Udeležbo na dogodku Dvigni cene in svoj posel na Next Level, bi priporočila drugim podjetnicam/podjetnikom, zaradi tvoje energije, izkušenj, jasne razlage in seveda aha trenutki, jasnosti razmišljanja, ki mi jih je sam dogodek dal. 

P.B.B.

Jaz sem šele na začetku razmišljanja, kaj in kako bi jaz lahko naredila nekaj več iz svojega biznisa!

Za seboj imam tudi izgorelost, od katere se nikoli nisem prav pozdravila in sem bila vesela, da ste tudi izgorelost omenili in da pred njo svarite svoje stranke!

Mogoče ste opazili, da sem na Vasi mailing listi ze dalj casa, všeč ste mi Vi kot oseba in všeč mi je Vaš način dela in ker delate z dušo, tako kakor delam tudi jaz!

Ob Vas sem začela sanjariti. Vi ste te dneve itak vse dali, vse naredili, vse povedali – boljše ne bi moglo bit! 

Hvala, hvala! Jaz pa sem lahko vzela samo idejo, navdušenje in zavedanje, da bi tudi jaz lahko svoj biznis dvignila na višji nivo. 

Mojca pošiljam feebcak za treninge v programu Next level: Treningi so bili v globalu zame odprtje novih vidikov, nove širine, nova perspektiv, energija. Svežina.

Absolutno še ni vse jasno ampak imam nov zagon za nadaljevanje, za kreiranje, za delo.

V času treh treningov se je razjasnil pogled, kot ko se dvigne megla in začutiš tisto svežino in kar naenkrat vidiš dlje. Res je, da sem že prej veliko razmišljala, na kakšen način lahko naredim korak naprej na svoji poslovni poti ampak nekako koraki ki sem jih naredili niso bili tisto kar sem želela.

S treningi si me premaknila, predvsem sem izjemno uživala v energiji in iskrenosti, ki jo pri tebi čutim. Zelo mi je všeč, da deluješ iz prakse, kar pa daleč od tega da ni zakladnice znanja zadaj. Ogrono zakladov znanja in izkušenj in zelo lepo si nam to predajala. Naslednji korak pa je moja odgovornost. Iskrena hvala.

Program priporočam vsem, ki rabijo nove perspektive, ki rabijo novo energijo, ki rabijo da se jim pogled malo razbistri. Iskrena hvala. Zelo se veselim nadaljnjega sodelovanja, učenja. Prijeten dan želim

Romana Čolić, Psihoterapija Pot

Najprej iskrene čestitke za odličen trening. Res mi je zelo všeč vaša energija in seveda vso vaše znanje.

Sama sem se odločila za podjetniško pot s katero sem pričela letos aprila…Zelo si želim uspeti v delu ki ga opravljam, vendar sem se od te želje po uspehu znašla v gooori informacij od katerih se mi že meša in na koncu iz vsega tega ne naredim nič.

Sem premislila in se odločila , da grem počasi …korak za korakom…in vi ste me zelo pritegnila ( vem da ne slučajno 😉 ) in zato se bom posvetila zaenkrat samo vam in vašim nasvetom 🙂

Sandra Rutnik –Svetovalka  za zdrav način življenja /prehranjevanja

"Dvignite cene & svoj posel na next level"