Tole je moj mini Botanični vrt 😁

Moj Botančini vrt

Ena Božična zvezda 🌺( jep, še kar cveti), druga Meta ( ki je videla že boljše dni 😏) in 2 kaktusa 🌵( ki sta vsak dan večja 😃).

Vsaka rastlina s svojimi zahtevami, potrebami po “zunanji” spodbudi: zalivanju, obrezovanju, svetlobi itd…

Si tudi ti na točki, kjer iščeš “ZUNANJO” nego ali spodbudo kako zacveteti v življenju in poslu?

Tako kot različna rastlinska vrsta potrebuje drugačni pristop, tudi vsak od nas potrebuje nekaj drugega.

Nekaj kar deluje zame, ni nujno da bo delovalo zate.

Se strinjaš?

Še kakšni dve leti nazaj, sem bila tudi sama “rožica”, ki je iskala priložnosti, ljudi, ki bodo s čarobno paličico zamahnili in mi iz rokava stresli recept za moj takratni izziv. Po možnosti, da je zraven še brezplačen in da opraviva v cca. 30 minutah.

No, kar kmalu sem ugotovila, da so to nerealna pričakovanja, ki so izhajaja iz moje nemoči.

Bila sem na taki točki, kjer je že vse skoraj da VRELO znotraj mene. Vsaka moja celica je kričala in hrepenela po SPREMEMBI! ( Tukaj si lahko prebereš mojo pot do SVOBODE: https://mojcakorelc.wordpress.com/2018/06/10/my-life-my-way/)

To je zameglilo moj um in iskala sem (instant) rešitve na napačnem kraju – ZUNAJ SEBE!!!

Šele, ko sem se upala vzreti globje, sprejela 100% odgovornost za svoje življenje …mi je postalo JASNO!!! 💡

Se tako dober nasvet, namig ne bo imel pravega učinka, če ne bo sledila AKCIJA! K akciji pa se ne bom spravila, če ne razumem zakaj moram sploh narediti ta korak.

Velikokrat mi kakšna stranka reče:” Ti mi samo daj napotek, how-to seznam ali kak namig v katero smer je prav, da grem…vse ostalo bom že uredila!”

Zakaj to ne deluje na tak način?

Ker ne vem kaj se dogaja ZNOTRAJ tebe…. lahko pa ti s pomočjo tvojega opisa čustev in misli pomagam uvideti kje trenutno si, kam boš s takim razmišljanjem prišel/a in kaj spremeniti, da bodo drugačni zunanji rezultati.

Vse spremembe se začnejo znotraj nas, kar se kaže na zunaj je le posledica tega novega čustvenega stanja!

Za mano je kar nekaj življenskih lekcij in velikokrat me zamika, da bi kar stresla z rokava kaj vse sem jaz naredila, da sem tak izziv rešila.

Včasih tudi sem tako delala.

Veš kakšen je bil rezultat?

Nikakršen!!!

Človek se ni premaknil! Samo dodatno se je čutil obremenjenega, ker je naredil kot sem mu jaz predalgala a to ni bila njegova “prava” rešitev! Morda bi bila odločilna le ena drugačna poteza in popeljala bi ga tja kamor želi. Ker ni poiskal rešitev znotraj sebe, se je odpeljal v drugo smer!

NE KOPIRAJ, MODELIRAJ!!!

In kaj zdaj to pomeni?

Pomeni, da je zelo pomembna okolica, da se obdamo z ljudmi, ki so že prehodili pot na katero želimo mi. Čeprav so samo en korak pred nami. Ključnega pomena pa je to, da ne kopiramo njegovo popotovanje, ampak vzamemo eno ali dve učinkoviti sestavini in si naredimo svojo pustolovščino.

💎Ne išči kako, še predno nisi našla svoj KAJ in ZAKAJ!!!

Ko si boš to razjasnila, bo prišel tudi pravi KAKO.

Ne glede na to, kje se trenutno nahajaš….sem tu, da ti pomagam uvideti pravo pot ali pa samo naravnati kompas v pravo smer.

Bistvo je ponavadi očem skrito!

Zunanji uvid pa velikokrat osvetli ravno tisto kar tako vneto iščemo in nikakor ne najdemo.

Izkoristi moj poletni projekt 🔥HOT SEAT COACHING in preveri, kako ti lahko jaz pomagam uvideti tisto kar že tako dolgo iščeš!

👇30 min BREZPLAČNI klic

https://forms.gle/DbrepDzVYeDagG9K6

Ne, ne bom ti dala instant rešitve, ti pa garaniram, da boš odšla iz pogovora z odgovorom, ki ga v tem trenutku iščeš in potrebuješ!!!

Včasih je tako globok, da ga stranka takoj sploh ne prepozna in ga morda potrebuje še parkrat ozavestiti, da bo spoznala:TOČNO TUKAJ MORAM ZAČETI DELATI!!!

In tukaj se vse začne! S prvim korakom, ki ga je ponavadi najtežje prepoznati, kaj šele narediti!

✍️☎️Če si se našla v zgornjih vrsticah, dobrodošla da se mi javiš na BREZPLAČNI 30 MIN KLIC: mojca@mojcakorelc.com ali pa mi pišeš na zs.

Objem,
Mojca /MojCoaching

P.S.: Na voljo je še 5 dodatnih VROČIH stolov, ker so ostali šli za med in si želim pomagati se večim ljudem !! Bo en tvoj?

Si želite več podobnih vsebin ?

Brezplačno prejemaj novičke, vabila na brezplačne treninge in konkretne nasvete, kako lansirati svoj online posel: MojCoaching e-mesečnik

Spremljaj me na FB : MojCoaching

Če imaš raje individualno podporo, pa mi piši na mojca@mojcakorelc.com

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja