NE SPREGLEJTE, NOV BREZPLAČNI WEBINAR! 

SI TI VODJA SVOJEGA POSLA, ALI POSEL VODI TEBE

Spoznajte v kateri od 3 razvojnih faz se trenutno nahajate s svojim poslom, katero vlogo morate začeti prioritetno igrati in katero miselno strategijo morate (še) vpeljati, da ga premaknete na višji nivo.

Ali igrate TO pomembno vlogo v svojem poslu?

Če ste kot večina samostojnih podjetnikov, verjetno iz dneva v dan delate več, dlje …

dokler ne pridete do limita ur v dnevu in se znajdete ( nevede), z eno nogo na robu izgorelosti in izčrpanosti.

Ujamete se v lastno zanko in postanete ujetnik svojega posla, delate vse sami, a na drugi strani, ni finančnega povračila s katerim bi dejansko lahko živeli tisto obljubljeno in zelo privlačno sliko svobodnega podjetniškega življenja …

…in kar je še huje …

Vaš glas, kljub vsemu trudu, ne dosega željenega vpliva in ljudje potrebni vašega zanja in strokovnosti …

NE VEDO ZA VAS.

 

Čas je, da to spremenimo, se strinjate?

Prihajajoči brezplačni webinar, vas bo premaknil v nov način razmišljanja in upravljanja z vašim poslom, zato da boste:

Na tem online druženju,kjer bom z vami delila katere izzive je meni prinesla vsaka naslednja faza razvoja in katere ključne miselne preskoke sem morala narediti, da sem prešla iz mindseta zaposlene in končno začela delovati kot vodja svojega posla.

V kolikor bi želeli takojšnji dostop do posnetka webinarja, izpolnite spodnji obrazec in si ga oglejte že danes.

VAS PA ČAKA ŠE ENO PRESENEČENJE 🙂

Ob prijavi boste na svoj email dobili poseben priročnik

4 KORAKI DO VEČJE PRODUKTIVNOSTI

KAKO KOT PODJETNICA/PODJETNIK V 4 MIN ORGANIZIRATI SVOJ TEDEN

ZATO….

Obvezno preverite, če ste prejeli potrditveni mail (v svojem email sistemu preverite spam, promocije, razdelek “drugo”) , saj vas bodo v tem mailu čakale tudi vse potrebne informacije glede webinarja. 

Se gledamo kmalu, do takrat pa vas vabim, da me sledite na mojih spletnih omrežjih pod imenom MojCoaching  na Facebooku in na Instagramu + znotraj Facebook skupine za podporo in razvoj ženskega (online) podjetništva Woman2Woman(1,2 K članic).

PRIJAVLJAM SE NA WEBINAR

Preverite nekaj odzvivov preteklih udeležencev webinarja 

Zahvaljujem se vam za dragocen seminar.
Ker se že nekaj časa spogledujem s podjetništvom in mi le to predstavlja nekaj zelo zanimivega in osvežujočega (trenutno sem zaposlena v manjšem podjetju in še nisem podjetnica) sem si ogledala vaš seminar z velikim motivom.
Meni se zdi vaš pristop akcijski, dejansko prizemljen, kljub vsemu pa upoštevate tudi duhovne komponente vsakega posameznika, ki se mi prav tako zdijo ključne pri postavitvi posla (omejujoča prepričanja npr).
Všeč mi je, ko ste se dotaknila tudi rasti in next level.
Tudi to se mi zdi pomemben aspekt, da ne rabim vse sama naštudirati, da poiščem primerne ljudi, kot pomoč.
In zelo se me je dotaknilo tudi, da če želim iti v poslu next level, moram tudi sama toliko zrasti, nekako postati nova oseba.
In nenazadnje je vaša strategija, da nas sprašujete sedaj preko emaila tudi odlična informacija za vas in zame, ko sem še enkrat preletela, kaj se me je najbolj dotaknilo.
Hvala vam še enkrat za izkušnjo in vse dobro še naprej

Barbara
Že naslov webinarja me je zelo pritegnil. Sem na začetku grajenja svojega posla in me je ta vsebina zelo zanimala.
 
Ogled bi priporočala vsakemu, saj mu bo Mojčin pregled njegovega posla in svetovanje, zelo koristilo. Ne glede na fazo kjer se nahaja.
Menim, da bi moral to slišati vsak podjetnik. Preveč podjetnikov je zamenjalo aktivnost in produktivnost.
Evelin 
Ogled webinarja bi priporocila zaradi super strukture.
 
Mihaela
Za sodelovanje v webinarju, sem se odločila zaradi moje osebne situacije, ker pričenjam z vodenjem društva za osebni in poslovni razvoj žensk po 50 tem letu, zato je bila vsebina prava zame. Zagledala sem več svojih slepih peg in sedaj vem kje začeti. Več mesecev sem se zadrževala v tem stanju, ki mi je povzročal velik stres. Zadnji čas je da napšem program društva in prodajno strategijo tudi z visoko cenovno ponudbo, za storitev ki jih bom tržila. Udeležbo na webinarju bi zelo priporočila, ker je strokovno pripravljen in povezan s prakso, aktualna tematika.
 
Tea

Sem v “čudni” fazi življenja in iščem načine, kako bi bolje in lažje spoznala sebe in življenje, ki se dogaja.
S poslom sem še povsem na začetku. Moj zelo velik izziv je postavljanje cene, saj raje podarim kot prodam (sploh, če bi morala prodati pod ceno). Webinar je bil jasen, razumljiv in predstavljen strokovno, pa vendar z jasnim razumevanjem potreb slušateljev. Voditeljica je topla oseba. Čuti se, da ji je mar. Priporočam.

Natalija

Mene je k ogledu webinarja pritegnil že sam naslov. Tekom druženja sem spoznala, da smo bili vsi enkrat na začetni poti, z vsemi mogočimi ovirami in da vztrajnost največ šteje. Najbolj se me je dotaknila tvoja zgodba z vsemi kasnejšimi preboji. Webinar pripročam vsem, predvsem zato, da vidijo, da je vse mogoče, če le vztrajaš in verjameš vase. Hvala Mojca, odlična si!

Natalija

Zame je bil magnet že sam naslov, oseba ki to predava in pridobitev koristnih informacij ter AHA momentov. Priporočam ogled, ker je bilo veliko koristnih informacij in definitivno bi vsak nekaj novega izvedli. Ker ste tudi super oseba in mi je všeč vaša energija, tako da vas rada spremljam. Za mene kot še ne podjetnico sem dobila dobre nasvete, da sem pri sebi že pred začetkom uresničevanja svojega poslanstva seznanjena in da se zavedam svojega delovanja. Vedno mi je simpatično poslušati vaše webinarje, ker izražate to kar ste in ker se čuti vaša učinkovita energija.

Vita