GOAL SETTING VODIČ 2022

Znotraj tega Goal Setting vodiča, vam zaupam 15 močnih self-coaching vprašanj, zato da ne bodo vaši cilji ostali samo na papirju in boste leto 2022 označili kot eno najbolj uspešnih in profitabilnih let vašega življenja in posla.

Kaj boste spoznali:

  • katera je tista glavna »začimba«, ki odloča ali boste svoj cilj dosegli ali ne
  • katera je tista glavna napaka, zaradi katere veliko podjetnikov ne uspe realizirati svojih ciljev in jih loči od uspešnih posameznikov, ki leto za letom beležijo rast in razvoj lastnega posla
  • drug pogled na doseganje vaših ciljev
  • 2 BONUS nalogi, za motivacijo in hitrejšo implementacijo v prakso .

Ste torej pripravljeni na kvantni preskok v leto, ki je pred nami?

* indicates required

MojCoaching FB stran in podjetje Mojca Korelc s.p. bo uporabilo informacije, ki jih boste navedli na tem obrazcu za stik z vami, za zagotavljanje posodobitev podatkov ter za namene neposrednega trženja. S klikom v okvirček " Email" potrjujete, da se strinjate, da vas po e-pošti kontaktiramo za namene neposrednega trženja ter vas obveščamo o vsebinah in dogodkih s področja coachinga, osebne in poslovne rasti. Novice vam bomo pošiljali največ 1x tedensko:

Prejemanje e-obvestil je brezplačno in brez obveznosti. Njihovo prejemanje pa lahko kadarkoli in brez navajanja razloga prekličete, tako da kliknete na povezavo za odjavo v nogi vsakega e-sporočila ali pa nas direktno kontaktirate na naslov: korelc.mojca@gmail.com . Vaša pravica je, da kadarkoli in brez navajanja razloga zahtevate vpogled, omejitev obdelave, prenos, popravek ali popolni izbris podatkov, ki ste jih vnesli ob registraciji. Prav tako lahko kadarkoli prekličete to soglasje.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.