Razmišljate kako prodajati VIŠJE CENOVNE online tečaje, coaching programe, spletna izobraževanja…?

Rabite malce motivacije, drug pogled kako se strateško lotiti grajenja online posla in kakšno brco v ta zadnjo, zato da boste že nehali odlašati, se poslovili od strica perfekcionista, se soočili z lastnimi omejitvami in do konca leta suvereno dosegli svoje (finančne) cilje oz. jih celo presegli?

Potem tega vabila, na PODJETNIŠKI SUMMER BOOST, ne smete zamuditi!

Vsak ponedeljek v AVGUSTU se bomo srečevali ob 09.00 v živo znotraj FB skupine Woman2Woman oz. pridete kasneje v posameznem dnevu na posnetek na moj FB profil MojCoaching.

Prva tema, ki smo jo pokrili je bila: Kaj naj najprej lansiram: webinar, spletno delavnico, naredim več dnevni izziv, sestavim email promocijo …?

Dobrodošli, da si ogledate posnetek.

Drugo srečanje: Razmisljate o nizanju cen, zato, da koncno dobite tisti DA? Tole vam zna zamajati kakšno vaše omejujoče prepričanje glede prodaje in obrniti pogled glede oblikovanja vaših ponudb in cen👇

Nakupne navade potrošnikov so se spremenile. Ste se prilagodili? 👇 Poznavanje in razumevanje nakupnih navad naših potencialnih strank, je ključ do uspeha. V zadnjem času, pa so se le-te močno spremenile. Ja, pandemija, je močno vplivala tudi na to kako sprejemamo odločitve glede nakupa. 🤷‍♀️ Nastali so novi trendi. Morda tudi vi opažate, da tisto kar je prej delovalo v online svetu, danes ne več?

Preverite spodaj kako prepoznati te nove nakupne navade naših kupcev, zato da se boste cim hitreje prilagodili spremembam katerim smo priča.

V kolikor ste se znašli v situaciji, ko veste da morate nekaj narediti, zato da pridete do želenih rezultatov 👉ampak… …se vam nekako vedno nekaj pojavi vmes, sami sebe pregovorite, da tega ne naredite, najdete ogromno izgovorov, da ne speljete plana do konca… ..in ste se začeli na neki točki spraševati, pa kaj naj naredim, da se spravim iz tega začaranega kroga?🤔 Potem vas zna zanimati tudi tema: Kako ugotoviti kaj me blokira, da ne premaknem svoj posel naprej. Dobrodošli k ogledu in seveda, da se mi javite kako vam bo vaja “SELF AWARENESS BOX” v pomoč.

5 ključnih stvari katere moraš narediti, predno daš odpoved in greš na svoje.

Se sprašujete, kako zbrati pogum in dvigniti samozavest, da končno date odpoved in greste FULL IN v svoj posel?

V tokratnem posnetku podelim z vami 5 (no v resnici 6 🙂) pomembnih stvari, na katere morate kot prvo pomisliti in seveda potem tudi narediti, predno se dokončno podate na samostojno pot kot podjetnik.

Govorila sem o nekaj osnovnih poslovnih korakov, katera je treba narediti na samem začetku + čaka vas ena domača naloga 🙂

Vam je dovolj ODLAŠANJA …. potem je ta posnetek A MUST HEAR!

Vesela bom, če mi boste javili, kako vam bo domača naloga v pomoč na mojca@mojcakorelc.com.

V kolikor ste kje v zgornijih posnetkih našli in vas zanima kako  v 90 dneh priti do prve prodaje iz naslova coaching/svetovalnih storitev…zato, da končno pridete do finančne inekcije in dvignete svoj posel na naslednji nivo… pa vabljeni da se nam pridružite še v prihajajoči Boot Camp.

Samo za ta Boot Camp dodajam: 🔥🔥🔥DODATNI WEBINAR na temo CASH FLOWA:💰💰💰 Kjer bomo šli še malce bolj v tiste “scary” številke in vam bom predstavila zelo enostavno CASH FLOW TABELO, ki vam bo pomagala definirati, od kod bo vsak mesec prišel priliv na vaš račun, zato da boste lažje držali fokus na pravih promocijskih kampanijah, bolje organizirali svoj dan, s tem povečali svojo produktivnost in prihodke ter pridobili več časa za vaše bližnje in vas same.

Dobrodošle v našo družbo, cca 50 mest je že oddanih, jih bom pa tudi tokrat omejila, saj si želim zopet ustvariti bolj intimen in zaupen prostor, kjer se lažje odpremo in zaradi tega tudi hitreje napredujemo.

Si želite več podobnih vsebin ?

Brezplačno prejemaj novičke, vabila na brezplačne treninge in konkretne nasvete, kako lansirati svoj online posel: MojCoaching e-mesečnik

Spremljaj me na FB : MojCoaching

Če imaš raje individualno podporo, pa mi piši na mojca@mojcakorelc.com

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja