Dogodek Woman2Woman - V ŽIVO

Ker rada organiziram dogodke, ki ostanejo v spominu, nosijo vrednost in hkrati povezujejo podjetnice, bo v letu 2020 še več priložnosti za srečanja v živo.

S spodnjo prijavo se lahko vpišete na prednostno čakalno listo, kar pomeni, da boste o novem dogodku obveščeni med prvimi in tako dobili možnost, da še pravi čas rezervirate svoj sedež.

Dogodki so povezovalne in izobraževalne narave, kar pomeni, da ima vsak dogodek svoj koncept. Dotikamo se tematik, ki so povezane z osebno in poslovno rastjo ter hkrati odpiram prostor za iskanje potencialnih sodelovanj ter sklepanje novih poslov.

Mnenja udeleženk

Na dogodku mi je bilo všeč kako smo se povezale, podelile svoje izkušnje in se spoznale med seboj. Najbolj mi je ostalo v spominu PITCH. Sicer svojega nisem dobro predstavil, ampak sem pa dobila navodila, kaj naj naslednjič izboljšam in to mi je bilo vrhunsko. Dogodek bi priporočila tudi ostalim podjetnicam, ker si tudi jaz želim, da bi se med seboj več pogovarjale in družile. Ker le tako lahko med seboj podelimo skozi vse gremo kot samostojne podjetnice. Tak event je tudi odličen za povezovanje in navezovanje stikov. Druženje v živo je nekaj posebnega. Na dogodku sem prejela nekaj novih poznanstev in potencialno sodelovanje. Mojca čudovit dogodek je bil v živo. Jaz stopam iz cone udobja in to je bil konkreten korak, ki sem ga naredila, ker sem bolj introvertiran tip in težko vzpostavljam small talk-e. Ampak sem videla, da smo vse na istem. Jaz sem se na tem dogodku naučila ogromno. Podpora drugih je zelo pomembna in izmenjava mnenj in izkušenj. Hvala, da si organizirala tako delavnico.
Neja Dragar
Celotni dogodek bi ocenila z10! Najbolj mi je ostala v spominu domačnost, sproščenost in pogovori iz prakse, ki so me spomnili kakšne vrednote imam in, da se jih moram držati in celo priklicati nazaj. Namreč na nekatere stvari sem popolnoma pozabila in sem dobila aha moment, da to moram pa zopet privleči na plano. Bi priporočila tudi drugim podjetnicam, Moje sporočilo bi bilo: ne zmoreš vsega sama, včasih rabiš le družbo in prijeten klepet in lahko prideš do svojega aha momenta, poleg tega je povezovanje tisto, ki je nujno in koristno. Na dogodku sem se zavedla nekaterih stvari na katere sem že pozabila, da bi bilo dobro, da jih ponovno vklopim. Spoznala sem, da nisem sama in da imam dovolj znanj, ki bi jih lahko delila in, ki jih tudi bom. Prepogosto si mislim, da je vse samoumevno, da to pa itak vsak zna, ampak to ni res. Ljudje imamo različne interese in različne poglede, zato je povsod možnost podati znanje tistim, ki le-tega nimajo. Tudi zamisli in že malce tipanja z novimi sodelovanji je bilo.
Mateja Grabner
W2W dogodek v ŽIVO priporočam tudi drugim podjetnicam, ker je dober način, da spoznaš, s čim se ubadajo one. Ugotoviš, da nisi osamljena v določenih izzivih. Všeč mi je bilo, da nas ni bilo preveč. Ocenila bi ga z 10 in najbolj mi je ostalo v spominu, da si nam s številkami pomagala pri mreženju. Meni je bilo najbolj pomembno, da sem začutila tvojo naklonjenost in tvoje prizadevanje za vključevanje vsake posameznice, da smo se počutile sprejete v ta krog.
Petra Kolarič
Všeč so mi bile predstavitve, to, da nisi nobenega silila, da mora podati svoj odgovor, list s cilji + dobra hrana. Dogodek bi priporočila vsem podjetnicam, ki si želijo prejeti oz podeliti novo znanje in splesti nova sodelovanja je to prava skupina.
Eva Žurbi
fotografinja dogodka Woman2woman