Če vi ne veste za kaj točno ste strokovnjak, kako naj to vedo drugi?

MINI TEČAJ + SPLETNA DELAVNICA V ŽIVO 

NIŠA U NULO

Definirajte profitabilno nišo za vaš online posel in odidite iz spletne delavnice s popolno jasnostjo, kdo so vaše stranke, kako jih nagovarjati in kateri bo vaš prvi (online) program.

Niša u nulo za samo 297 eur !

Možnost plačila na obroke

Preverite, zakaj se online podjetniki, navdušujejo glede tega tečaja in spletne delavnice.

Nataša Progar

Vodja izobraževanj pri Top Študent

"Ne morem verjeti, da sem do jasnosti glede niše prišla v borih 15 min!"

Predno sem se prijavila v tečaj Niša u Nulo, sem bila na začetku kreacije moje (prve) poslovne ideje. Odločila sem se za udeležbo, ker si enostavno najboljša v tem kar delaš in jaz si privoščim le najboljše. Ne morem verjeti, da sem do jasnosti glede niše prišla na spletni delavnici v borih 15 min! Sedaj vem kako pomemben je fokus. Želela sem si jasnost, zdaj sem do tega tudi prišla in končno lahko začnem razvijati celo zgodbo. Ta tečaj bi priporočala vsem, ki želijo delati tisto “nekaj” kar se že dolgo nahaja v njih, pa ne znajo spraviti to ven na jasen način. Ti Mojca “prevajaš” dejansko kar se v osebi nahaja in to izvlečeš ven v obliki posla/ideje. Brez nepotrebnega nakladanja! Po KISS tehniki (keep it short and simple).

Se tudi vi trudite pritegniti pozornost na spletu, zgraditi ciljno skupino navdušenih idealnih strank in jim prodati svoje online coaching/izobraževalne programe?

Glavni razlog, da vam to ne uspeva tako kot bi si to želeli je zato, ker iščete rešitve na napačnem koncu.

Dokler ne boste jasno definirali komu pomagate in kateri specifični problem rešujete, ne boste prišli do fokusa, katero ponudbo kreirati.

Z nišo je namreč zelo tesno povezana vaša ponudba in pa tudi marketinške aktivnosti – torej kako potem to ponudbo zapakirati, da pije vodo na trgu.

Če se želite čim prej diferencirati od konkurence, postati bolj prepoznavni, kredibilni in posledično pritegniti k sebi več potencialnih kupcev, boste to veliko hitreje dosegli, če se boste osredotočili najprej na eno nišo in postali tu prepoznavni.

Velikokrat slišim »Mah, saj jaz vem kdo je moja niša«, potem pa mi v drugem stavku postavijo vprašanja kot so:

RESNICA JE SLEDEČA....

Če se po vsem izobraževanju in nabiranju različnih informacij iz področja online marketinga in prodaje še vedno postavljate zgornja vprašanja, potem je tu nekaj osnovnih vprašanj, na katere si še vedno niste dovolj jasno odgovorili:

1. Koga v resnici hočem nagovarjati.

2. Kateri specifični in urgentni problem jim znam rešiti.

3. Kako moja stranka razmišlja in deluje.

Zelo verjetno je, da si niste vzeli dovolj časa, da razmislite o teh vprašanjih poglobljeno, mogoče ste prišli do toliko odgovorov, da imate že cel kup zvezkov popisanih in zdaj ne veste kako iz tega izluščiti bistvo in uporabiti vsa ta dragocena spoznanja v marketingu in prodaji.
Mogoče pa se vam vse skupaj zdi tako samoumevno, da ne vidite, kako bi vam bilo lahko še bolj jasno kaj je vaša niša in se posledično tukaj ne zadržujete predolgo, saj se vam mudi kreirati ponudbo in začeti prodajati.

Če ne boste definirali svoje niše u nulo in našli svoje specializacije...boste še naprej ostali v SENCI KONKURENCE!

IN TO VAS BO NA DOLGI ROK STALO POSLA!

Pokažite mi samo enega uspešnega online podjetnika, ki ni znan po nečem SPECIFIČNEM – da nagovarja eno specifično grupo ljudi. 

GA NI! 

No, vsaj jaz ga ne poznam! 

In to je zato, ker vedo nekaj, kar morda vi še niste spoznali: 

VARNOST, je za človeka ena izmed najpomembnejših potreb in iz tega razloga najbolj zaupamo tistim, ki vedo največ o določenem področju.

Ob njih se počutimo varno. 

Ko imamo ljudje določen problem, vedno iščemo specialista in ne generalista. 

In nihče ne more biti najboljši v vsem (niti jaz, niti vi!). 

Lahko pa smo na drugi strani, vsi ODLIČNI v eni stvari - DA, tudi VI!

Če se za to le odločite! 

V kolikor ste ugotovili, da želite in hočete postati coach, svetovalec, mentor, trener – potem že to pomeni, da imate znotraj sebe VSE kar potrebujete – da tudi stopite v to vlogo! 

Ker sem, v preteklih letih, pri definiranju ožje niše in nastavitvi FOKUSA, učinkovito pomagala že ogromnemu številu podjetnic, želim enako sedaj narediti tudi za vas! 

TOPLO VABLJENI DA SE NAM PRIDRUŽITE V

MINI SPLETNI TEČAJ + DELAVNICO V ŽIVO

NIŠA U NULO

IN SPOZNAJTE PREVERJENO METODO, KI VAM BO KONČNO POMAGALA DEFINIRATI PROFITABILNO NIŠO, PRAVO CILJNO PUBLIKO IN NAJTI VAŠO SPECIALIZACIJO V ONLINE SVETU!

Še posebej zaradi situacije v kateri smo se znašli, je ključno, da se čim hitreje prilagodite razmeram na trgu. Kar so vaše stranke potrebovale včeraj, je danes, lahko da, že v pozabi. Trg se spreminja, spreminjajo se tudi nakupne navade.

Vprašanje na tem mestu pa je, kako dobro in hitro se boste VI tem spremembam tudi uspeli prilagoditi?

Definiranje niše je proces. Sama sem bila v njem 2 leti, moj mentor 5 let, njegov mentor še nekaj let več… zato je vso znanje, ki vam ga bom predala znotraj tega tečaja podlaga več letnih napak, slabih odločitev in tudi preverjenih boljših načinov, kako priti do jasnosti v poslu in posledično večjega uspeha.

Tečaj sem pripravila tako, da ste časovno neodvisni in ga lahko predelate takoj ali v času, ki bo vam najbolj ustrezen in se seveda k njemu vračate kadarkoli boste potrebovali še kaj razjasniti/se spomniti. Ta vsebinski del boste predelovali sami in je vaš za vedno!

V kolikor se bodo porodila vprašanja in si boste želeli konkreten feedback iz moje strani, vas bom povabila na

SPLETNO DELAVNICO,

srečali se bomo 19.07.2022 ob 12.00preko zooma.

Tako boste imeli priložnost postaviti konkretno vprašanje vezano na tematiko tečaja, ki se vam bo pojavilo tekom samostojne predelave učnega materiala in vam bom tako lahko dala še moj konkreten feedback oz. dodatno usmeritev v kolikor bo potrebno. Na voljo bo posnetek, v kolikor se nam ne uspete pridružiti. Vprašanja mi lahko pošljete tudi v naprej in jih odgovorim v delavnici.

Vam pa zelo priporočam, da se nam pridružite v živo, saj je dodana vrednost tega srečanja, da boste v družbi ostalih podjetnikov/podjetnic s podobnim izzivom in boste tako dobili še več dodatnih vpogledov na vašo predstavitev niše in ne bo prvič, če se bo zgodila tudi že kakšna prodaja na licu mesta.

Simona Smuk

Tolmačica slovenskega znakovnega jezika/ Coach za gluhe in naglušne
"Največjo vrednost mi je dala spletna delavnica, kjer sem dejansko imela vso pozornost. Takrat mi je v enem samem trenutku postala jasna moja ožja niša."

Predno sem se odločila, da se pridružim tečaju Niša u Nulo, sem se vrtela v krogu glede določanja niše.

Največjo vrednost mi je dala spletna delavnica, kjer sem dejansko imela vso pozornost. Takrat mi je v enem samem trenutku postala jasna moja ožja niša.

To mi je prineslo osredotočenost na eno ožje področje, večji fokus na mojo stranko in posledično vem, da bom s tem pritegnila več strank.

V tečaju Niša u nulo dobiš konkretne vsebine, ki jih lahko preneseš od razmišljanja k zapisu na papir in v prakso. Od Mojce dobiš dodatno spodbudo in podporo, ki te res “prisili” k delovanju.

Predelala pa sem tudi tečaj magnetni copywritting, ki je nadgradnja tečaja Niša u nulo in dobila veliko novih znanj glede pisanja besedil, ki pritegnejo potencialne stranke.

Tečaj Niša u Nulo priporočam podjetnicam, ki glede svojega posla potrebujejo jasnost in premik naprej.

Andreja Pančar

lotos-svetovanje.si

"Tečaj Dvojček mi je prinesel predvsem jasnost in učinkovitost pri svojem delu, kako to, kar želim predati "svetu" tudi ponesti vanj."

Predno sem se odločila za Tečaj Dvojček, sem imela veliko informacij, znanj, ki pa jih še vedno nisem
znala prenesti v prakso. Manjkalo mi je jasnosti, strukture v glavi.

Najbolj se me je dotaknil uvid, ki sem ga skozi tečaj in hot seat dobila, da sem še vedno ujeta v
določene notranje omejitve in strahove in sedaj sem odločena, da tudi to postopoma (še bolj)
presežem.

Zdaj gledam na nišo in copy writting kot na del celote – pisanje brez niše je neučinkovito in niša brez
ustreznega pisanja ne more biti dosežena.
Niša mi daje jasnost in jasno strukturo v glavi, kako graditi svojo dejavnost naprej.
Daje pa tudi globlje razumevanje na kateri točki si se zataknil in prejmeš fokus za naprej, kaj sploh
pisati in na kakšen način. Poleg omenjenega, mi je program prinesel tudi razumevanje odgovornosti –
kje se delo / odgovornost mentorja konča in kje se odgovornost mentoriranca prične.
Tečaj Dvojček mi je prinesel predvsem jasnost in učinkovitost pri svojem delu, kako to, kar želim predati
“svetu” tudi ponesti vanj. Zelo všeč mi je struktura programa, “formule” in verjamem, da bom sedaj dejansko znala prenesti stvari v prakso.
Priporočam ga vsem, ki obvladajo svoje delo, so strokovnjaki na svojem področju in lahko s tem
ogromno doprinesejo svetu / ljudem, a nimajo ustreznih znanj / veščin, kako dejansko ljudi doseči, jim
torej manjka konkretnih poslovnih znanj, da bi ljudem dejansko lahko predali svojo vrednost in so s tem
doprinos v kvaliteti življenja ljudi.

Nina Gruden

"S pomočjo tečaja Niša v nulo sem pridobila jasnost kje sploh začeti, komu želim pomagati in kako dati sebe ven na trg."

Zakaj sem se odločila sodelovati z Mojco in se pridružila tečaju Niša v nulo? Ker želim ustvariti svoj online posel in s tem doseči čimveč čudovitih dušic, ki jim lahko predam svoje znanje in jim pomagam pri postavljanju ciljev, prepoznati njihov potencial, da zaživijo življenje izven okvirjev družbe in najti
pot nazaj k sebi.

S pomočjo tečaja Niša v nulo sem pridobila jasnost kje sploh začeti, komu želim pomagati, izgubila sem strah pred tem, da se ozko usmerim in spoznala kako pomembno je, da imam fokus in kako dati sebe ven na trg.
Potrebovala sem nekoga, ki bi mi znal postaviti prava vprašanja in me vodil, da najdem odgovore znotraj sebe. In točno ta oseba je Mojca. Iskrena, direktna, kar je meni osebno zelo pomembno. Tako bo sedaj moja pot do uresničitve cilja mnogo lažja.

Tečaj bi priporočala vsem, ki se podajate na svojo pot in nimate jasnosti kje začeti ali pa imate strah pred tem, da bi se ožje usmerili v svoji niši. In pa seveda vsem, ki vam je dovolj stanja na mestu in si želite čimprej predajati svoje znanje naprej svojim strankam.

KAKŠNA JE STRUKTURA TEČAJA?

Struktura tečaja »NIŠA U NULO« je razdeljena v sledeče sklope:

1. Definirajte za KOGA specifično je vaša storitev namenjena, zato da se ne izgubite v poplavi podobnih ponudnikov.

2. Spoznajte kako najti urgentne in drage probleme vaših strank in začnite kreirati ponudbo, za katero bo vaša stranka pripravljena plačati več, kot ste si kdajkoli mislili.

3.Ljudje vedno plačujemo za rezultat! Prepoznajte KAKO točno vi peljete svoje stranke do rezultata.

4. Končno uvidite svojo unikatnost in začnite uporabljati besede, ki na pravi način pozicionirajo “ZAKAJ VI iZAKAJ ravno vaša ponudba”.

Po implementaciji vseh teh kratkih in enostavnih korakov, vam garantiram, da boste odšli iz tečaja in spletne delavnice, s popolno jasnostjo, komu točno želite pomagati in kateri specifični problem jim rešujete ….

ali pa boste lahko vnovčili 100 % GARANCIJO....

V kolikor vas skrbi, da vam po tečaju NIŠA U NULO in spletni delavnici, še vedno ne bo jasno v katero ožjo nišo se usmeriti…

…naj vam najprej povem, da vas popolnoma razumem, tudi jaz sem bila kdaj v dvomih preden sem investirala vase.

Ker pa 100% stojim za kvaliteto tega tečaja in mojega dela na splošno, vam dajem tudi garancijo na zadovoljstvo…

Definirana Niša u Nulo je nujno potrebna zato, da lahko kreiramo prave ponudbe in pišemo magnetne tekste in ravno zato je…

NIŠA U NULO 100% »RISK FREE« tečaj!

Moj cilj je, pomagati vam definirati ožjo nišo za vaš online posel, zato da boste hitreje prišli do jasnosti, katero magnetno ponudbo lansirati na trg! 

V kolikor boste ugotovili, da po predelanem tečaju in končani spletni delavnici Niša u Nulo, še vedno ne boste vedeli katero nišo izbrati, vas bom povabila še na en individualni coaching klic, kjer bova toliko časa, dokler ne prideva do tega fokusa, ki ga iščete.

Enostavno mi boste takoj (še isti dan),po končani spletni delavnici pisali na mojca@mojcakorelc.com, kjer mi boste poslali dokazila, da ste naredili vse naloge znotraj tečaja in oglasim se vam s konkretnim terminom za individualni spletni posvet.

S tem prevzemam celoten rizik nase in tudi z veseljem to naredim, ker v mojem delu vedno in povsod stremim k visoki KVALITETI!

ZAKAJ VKLJUČUJE TA TEČAJ, TOLIKO PODPORE, DODATNE GARANCIJE IN VSE TO PO TAKO UGODNI INVESTICJI?

V preteklih letih sem spoznala izjemno veliko talentiranih podjetnic in podjetnikov, ki imajo ogromno željo, da pomagajo ljudem okoli sebe, imajo izjemne izkušnje, veščine in znanja, pa to vse skupaj ne znajo vnovčiti na trgu. Pomankanje fokusa, glede niše, jih drži na mestu in zato svojih idej ne spravijo dlje od misli v svojih glavah. 

Dolgo časa sem se lovila v svojih mislih tudi sama… 

Dokler nisem zbrala pogum, investirala v svojega mentorja in se podala na to pot raziskovanja mojih temeljev. Ugotovila sem, da dejansko moja takratna niša ni bila profitabilna. 

Več letno razdajanje in podcenjevanje mojih storitev, me je pripeljalo do točke obupa in skoraj, da izgorelosti. Na vsak način, sem si želela pomagati tem osebam, a na drugi strani ni bilo enake zavzetosti.

Ker sem bila tako vpeta v svoje procese, nikakor nisem videla, da obstaja znotraj te niše, še ožja niša, ki deluje na povsem drugačen način.

Moje trenutne stranke, se zavedajo pomena investiranja vase in v svoj posel na konsistentni bazi.

Ko pridejo k meni, pravijo, da v 10 letih niso naredile takšnih rezultatov in miselnih preskokov! 
Udeležujejo se mojih online tečajev, v vrednosti 1500 eur+ ali pa se odločijo za individualna mentorstva / done for you storitve, ki se gibljejo od 3000 – 5000 eur. 

Višje cenovni programi jim omogočajo izjemne transformacije, meni pa, prinašajo več časa, več konsistentnega priliva za razvoj posla, širjenje ekipe, več energije za nove projekte in izjemno zadovoljstvo, saj moje sporočilo dosega in pomaga vedno večjemu številu ljudi!  

Zelo verjetno je, da ne boste kmalu videli tako cenovno ugodne ponudbo, kot je ta ravnokar pred vami. 

In zakaj ravno zdaj? 

Zato, ker v kolikor ne določite vaše niše u nulo, ne boste mogli kreirati pravih ponudb, to pomeni, da ne bo priliva, posledično ne boste mogli re-investirati vase in svoj posel…kar pomeni, da verjetno nikoli ne bomo imeli možnost sodelovati v prihodnje in ustvariti še večje ideje!  

Želim si, da ta program doseže čim več podjetnikov in podjetnic, da je dosegliv tudi za vas in da vam 
lahko čim hitreje pomagam razširiti glas…

Zato, da lahko skupaj spremenimo ta svet na bolje …

ZA NAS IN NAŠE OTROKE! 

Predstavljajte si, koliko enih priložnosti se vam lahko odpre, ko razjasnete svojo specializacijo, ne samo iz vidika večjega števila strank, temveč tudi iz vidika sodelovanja z drugimi eksperti!

Če bi si želeli mojo pomoč in vodenje na tej poti, vas vabim, da se mi pridružite v tečaju NIŠA U NULO že danes.

VAŠA INVESTICIJA V TA PROGRAM JE 297 EUR.

in ne pozabite! 

V kolikor po predelanem tečaju in spletni delavnici, še vedno ne boste vedeli katero nišo izbrati, boste lahko prišli še na individualni posvet z mano, kjer bova toliko časa, dokler ne prideva do tega fokusa, ki ga iščete. 

Kaj menite… 
je po vsem tem izgubljenem času, energiji in neuspelih poskusih z lansiranjem različnih ponudb, identificiranje vaše niše u nulo, vredno 297 eur?

Jaz upam, da ja! 

Če ste torej pripravljeni zavihati rokave, končno definirati svojo profitabilno nišo in razvijati svoj posel naprej, se prijavite na spodnjem gumbu in se vidiva na drugi strani! 

Možnost plačila na obroke

Da bo vse skupaj še slajše, pa imam še nekaj ekstra BONUSOV ZA VAS!!

Ko se nam pridružite v tečaj NIŠA u NULO…

dobite še 3 BONUS tematike, za hitro implementacijo vsega naučenega v prakso:

Ozavestite glavne NAPAKE, ki jih podjetniki delajo pri definiranju profitabilne niše in raje kot, da puščate denar na tleh, napolnite svoj račun.

Vpeljite zmagovalni MINDSET, ki je potreben v tem procesu podjetniške rasti, saj se bodo zbudila vaša najgloblja omejujoča prepričanja in strahovi (garantirano!)

Spoznajte zvit način za kreiranje transformativnega PITCH-a – oz. Vašega kratkega in udarnega stavka, ki pove bistvo vašega biznisa in v istem momentu sproži pri nasprotni osebi zanimanje za vaše storitve.

V spletni učilnici vas bodo pričakali tudi posnetki preteklih skupinskih srečanj, kjer boste ob poslušanju izzivov in vprašanj drugih, ogromno odnesli tudi zase. Ta “BACK-STAGE” vpogled v posel drugih podjetnikov je neprecenljiv, saj nas vodi v drugačno razmišljanje in daje drugo perspektivo na situacijo v kateri se trenutno nahajamo sami.

Če ste torej na točki, kjer vam je dovolj ciklanja znotraj lastnih idej in spraševanja kako povečati pritok idealnih strank, v kateri tečaj/delavnico/program dati fokus, da se bo prodajal(a) in kako stopiti korak stran od konkurence, da zažari vaša unikatnosti…
Potem vas je ta priložnost doletela pravi čas, saj dobite v tej posebni ponudbi, še mojo personalizirano podporo znotraj skupinske delavnice, ki bo 19.07.2022 ob 12.00.

 

Možnost plačila na obroke

"Preveč sem bila razpršena, zato sem želela najti sebe in svojo nišo!"

Odločitev, da se pridružim k tečaju Niša u Nulo sem sprejela, ker sem spoznala, da sem v svojem poslanstvu preveč razpršena. Želim pomagati vsakomur. Vendar sama sebi s tovrstnim načinom dela ne koristim. Obratno - drvim v izgorelost. Želela sem najti sebe in svojo nišo, zato sem se odločila za program Niša v nulo. Najbolj se mi je vtisnilo v spomin, da moram delati iz srca, da moram prisluhnit potrebam ljudi, da se s tem, ko se osredotočim na eno nišo, ne omejim... Še vedno grem in ponovno pregledujem videe, jih notranje gradim. In ko naredim to, grem na naslednji korak. Ta tečaj priporočam vsem podjetnikom, ki si želijo res preudarno splanirati posel in pri tem ne izgoreti. Nimate kaj odlašati. S tečajom sem zelo zadovoljna, vse je bilo zelo na nivoju. Hvala 🙏🙏❤️❤️
Mojca Kumprej
Profesorica slovenščine pedagoginja montessori 6-12 v izobraževanju

Vendar to še ni vse kar imam pripravljeno za vas....

Ko imamo enkrat jasnost katero ponudbo bomo dali na trg in koga bomo z njo targetirali…

Je naslednji obvezni korak, če želimo seveda prihraniti v času in denarju, da pred lansiranjem ponudbe, nujno preverimo ali za to našo rešitev obstaja potreba na trgu.

S tem namenom, si moramo pred dokončno izdelavo naše ponudbe, nadeti marketinški klobuk in preveriti ali naše stranke resnično potrebujejo to rešitev in ali so za njo pripravljene tudi plačati.

Online tečaji in storitve se ne prodajajo sami od sebe - velik del za vas opravlja (ja, tudi ko vi spite) ravno Copywritting.

Brez skrbi!

Tudi za ta problem imam pripravljeno rešitev 🙂

Znotraj drugega mini online tečaja »MAGNETNI COPY WRITTING« , ki je kot podaljšek procesu definiranja niše, vam bom zaupala preverjeno formulo KAKO pisati magnetne marketinške objave, landing page, emaile, naslove za knjige, brezplačnike, prodajna pisma…brez da bi rabili ob sebi copy writting strokovnjaka! 

Mini tečaj “MAGNETNI COPY WRITTING” je namenjen točno vam, če ne veste kako oblikovati marketinške vsebine, ki visoko konvertirajo. To pomeni, da vašega sledilca potegnejo naprej kot magnet v vaš prodajni proces, vse do nakupa.

"Mojca - ampak jaz res nisem vešč/a v pisanju, manjka mi struktura in fokus! Mislim, da se jaz tega ne morem naučiti!"

Ravno zato vam, na mojih primerih objav pokažem in natančno razložim, zakaj pišem to kar pišem v posameznih objavah in vam podam formulo, kako to naredite za sebe. 

Torej gre za vnaprej pripravljene stavke, kjer vi vstavljate tekst npr: za naslov vašega emaila, programa, blog zapisa itd. 

S tem vam pomagam, da razumete psihologijo, ki je v resnici zadaj in boste zato z razumevanjem širše slike, postali tudi sami mojster marketinga. 

Znotraj tega procesa, boste našli tudi strukturo, ne samo za pisanje marketinških tekstov, ampak bo hkrati tudi generator novih idej za magnetne ponudbe, brezplačnike, pisanje mailov, kreiranje landing pagov…

Kako zgleda ta proces?

Razdelila sem ga na kratke video lekcije, ki vas bodo korak za korakom usmerjali, da dosežete glavni cilj tega tečaja – se pravi, da se spoznate z načinom, kako pisati magnetne marketinške vsebine, zato da boste začeli privlačiti prave stranke v svojo bazo in jih hkrati znali navdušiti za vaše plačljive programe.

IN TO BREZ DA BI za to MORALI NON STOP VISETI NA SOCIALNIH OMREŽJIH in kar naprej nekaj objavljati.

Struktura, ki vam jo zaupam znotraj tečaja, je enostavna za slediti, ker je razdeljena na manjše korake …

…in ravno to vam pomaga, da vmes ne skrenete iz osrednje teme, se začnete spraševati “kaj sploh hočem povedati” ali pa ugotovite, da ste se začeli ponavljati in na koncu iz tega nastane dolga nezanimiva “jara kača”, ki je nihče sploh ne prebere.

Vsebino tečaja sem zelo poenostavila in vključila samo bistvene elemente, ki jih morate poznati za pisanje magnetnih tekstov. 

Skozi kratke in jedernate lekcije, boste spoznali:

  • Majhne a pomembne skrivnosti, kako postati mojster v pisanju copywrittinga, ki katapultira vašo kredibilnost in pritegne več strank. 
  • Najpogostejše in drage napake, ki vas vodijo v pisanje predolgih, nezanimivih in brez “repa in glave” tekstov, ki NE  konvertirajo!
  • Formulo za pisanje magnetnih naslovov in objav, s katerimi boste povečali svojo prepoznavnost, bazo kontaktov in vaš poslovni račun, brez, da bi za to morali non stop viseti na socialnih omrežjih 
  • Različne primere objav, za generiranje novih sledilcev, marketinško raziskavo, prodajo online storitev itd.  

PREVERJENE STRATEGIJE. REAL-LIFE REZULTATI!

"Spoznala sem, da mi ful manjka struktura in to si ti dala tukaj v tem tečaju."
Sem šla še enkrat čez tečaj Niša u nulo in se mi zdi, da so bila spoznanja čisto nekaj drugega. Šla sem tudi čez tvoj proces za pisanje Magnetnega copy writinga in mi je ful všeč formula za pisanje naslovov, podnaslovov, hook objave itd. Pri pisanju mi velik izziv predstavlja, kako zaobjeti tisto glavno sporočilo. Da se vleče skozi celoten tekst in da držim fokus. Spoznala sem, da mi ful manjka struktura in to si ti dala tukaj v tem tečaju.
Nataša Progar

PREVERJENA IN ENOSTAVNA FORMULA ZA PISANJE MAGNETNEGA COPY WRITINGA - sedaj na voljo tudi VAM!

NAJLEPŠE OD VSEGA PA JE TO...

Da bo tudi ta tečaj vaš za vedno!

Torej kadarkoli boste lahko prišli nazaj na vsebino in jo uporabili pri pisanju prodajnih pisem, brez-plačnikov, v social media objavah itd.

Moj namen je, da vam podam učinkovita orodja, ki vam bodo v pomoč pri pisanju magnetnega copy writting-a saj je to osnovna veščina, ki bi jo vsak (online) podjetnik moral obvladati.

PA ŠE NEKAJ....

Ko boste tečaj predelali, boste imeli tudi priložnost poslati na moj mail, vaš konkreten marketinški tekst, kjer vam bom potem v roku 3 dneh poslala nazaj moj feedback / priporočilo za izboljšavo.  Ta bonus je vnovčljiv do vključno 31.12.2022 

Tega ponavadi ne počnem, ker spada pod DONE for you storitev in zato ta personaliziran vpogled izvajam le za stranke, ki plačujejo za moje mentorstvo od 3000 eur dalje.

NE SPREGLEJTE!!!!

MINI TEČAJ MAGNETNI COPY WRITTING  JE TRENUTNO NA VOLJO
SAMO OB NAKUPU TEČAJA NIŠA U NULO! 

IN KAKŠNA JE VAŠA INVESTICIJA, ČE ŽELITE OBA?

V kolikor se odločite in vzamete oba tečaja, se pravi, NIŠA U NULO in MAGNETNI COPY WRITTING, sem za vas pripravila poseben paket, ki sem ga poimenovala ….

TEČAJ DVOJČEK

in vključuje: 

Vrednost, ki jo dobite znotraj tečaja Dvojček, presega 900 eur… vi pa lahko vse to dobite danes za samo 397 eur! 

"A no brainer ponudba", kot bi rekli Američani in je zato tudi zelo omejena.

 

Možnost plačila na obroke

Preberite kakšne rezultate dosegajo udeleženci obeh tečajev, da boste videli kaj je lahko dosegljivo tudi za vas.

Tamara Teršič

Certificirana coachinja zavestnega starševstva,
Pristno in prisotno starševstvo

"Sedaj imam boljšo predstavo o tem, kdo sploh so moje stranke. Kam točno naj se usmerim, Koga naj nagovarjam. Katere rešitve ponujam."

Za Tečaj Dvojček sem se odločila, ker sem na začetku svoje poslovne poti in sem se želela naučiti pisanja magnetnih objav, da bi pritegnila k sebi več pravih ljudi. Skozi tečaj Magnetni Copy Writting in Niša u Nulo, sem ugotovila, da težko napišeš magnetno objavo, brez da res dobro poznaš svojo nišo. Sedaj imam precej bolj jasno sliko glede svoje niše, hkrati pa razumem, kaj je pomembno pri pisanju marketinških besedil. Najbolj sem se vračala k dvema osnovnima vprašanjema pri definiranju niše, v spominu pa mi je najbolj ostala tudi formula za pisanje podnaslovov in magnetnih objav. Predvsem se je bilo dragoceno srečati online in dobiti konkretne napotke in feedback. Vsa spoznanja mi bodo v pomoč za večanje prepoznavnosti in zaupanje mojih sledilcev, posledično pa seveda tudi prodajo. Sedaj imam namreč boljšo predstavo o tem, kdo sploh so moje stranke. Kam točno naj se usmerim, Koga naj nagovarjam. Katere rešitve ponujam. Tečaj Dvojček priporočam vsakemu, ki se odpravlja na samostojno poslovno pot (coaching, svetovanje in podobno) in ne ve, kako bi se vsega skupaj sploh lotil. Vsem, ki so že na neki poslovni poti, vendar nimajo potrebnega znanja o niši in so preveč razpršeni ter vsem, ki svojo nišo že imajo, jim pa manjka znanje o tem, kako napisati magnetno objav. Tečaj je res kvaliteten in včasih je potrebno poiskati pomoč in investirati vase, če želimo, da se stvari premaknejo. Zame je bila zelo pozitivna izkušnja. Vse zelo kvalitetno in korektno izpeljano. Osebno sem zelo zadovoljna tudi z načinom, kako se Mojca poglobi v izzive svojih strank, je zelo iskrena in poda tudi konkretne predloge in nasvete. Meni je bilo zelo dragoceno, da sem dobila še en drug pogled/drugo perspektivo na stvari, ki jih počnem in kako se lahko stvari povejo/napišejo še drugače.

Diana Južnič

Di.ART
#KoHobiPostaneNekajVeč

Soočanje in fokusiranje na niše mi je pomagalo rešiti dilemo, kako naj prvič predstavim na trgu dve povsem različni vrsti storitve oz izdelkov.

Mojca, ko sem vam začela slediti, sta me prepričala tvoja osebnost in način promocije sebe in svojega znanja. Prepoznala sem te kot osebo, ki mi bo lahko pomagala premagati moje blokade in strah. Kot tudi postaviti fokus na tiste aktivnosti, ki mi bodo omogočile, da končno začnem s promocijo. Prav tečaj NIŠA U NULO mi je pomagal, da sem se postavila na realna tla. Pomagal mi je, da sem vse svoje številne neusklajene aktivnosti zamrznila in začela razmišljati kako in kje je potrebno v resnici začeti. Tečaj te enostavno postavi v situacijo, ko začneš končno planirat sam sebe in si postavljati prioritete, da bi tako lahko postavil fokus pravim stvarem. Največji pečat, pa mi je pustil pristop Mojce. Po opravljenem tečaju je sledilo on-line srečanje. V vsakega od udeležencev se je Mojca poglobila in nas obravnavala osebno. Nekaj, kar je bilo skupinsko on-line srečanje, se je nadaljevalo v neko obliko mentorstva oz. coachinga. Prav to je bila “pika na i”, saj smo dobili res prave in za posameznika relevantne nasvete ter usmeritve. Soočanje in fokusiranje na niše mi je pomagalo rešiti dilemo, kako naj prvič predstavim na trgu dve povsem različni vrsti storitve oz izdelkov. In ne samo to, s tem bom v resnici bolj nadzorovala, kdo bo v resnici prejel mojo promocijo. Po končanem tečaju in predvsem po končanem on-line srečanju sem dobila končno občutek, da bom lahko svoje objave bolj planirala. Ko sem začela javnosti predstavljati svoje izdelke mi je bilo pomembno, da pridobim široko množico, katera “všečka”; in komentira moje objave. V tem sem bila dokaj uspešna, vendar so mi izkušnje pokazale, da na ta način ne prodajam svojih izdelkov. Da tako ne bom zgradila posel. Ugotovila sem, da moram dobiti znanja, s pomočjo katerih bom znala posamezno ozko niši pravilno nagovoriti. Da vsaka od niš potrebuje drugačen nagovor. Da bom le tako lahko pritegnila pravo publiko in jo premaknila v akcijo (nakup). Zaveš se, da je eno pritegniti publiko, da ti sledi, povsem druge veščine pristopa pa so potrebne, da jih vzpodbudiš, da od tebe kupujejo. Tečaj dvojček bi priporočala vsem, ki si želijo, da bi ali predstavili sebe, morda skozi blog ali pa zgradili svoj posel. Pri tem se nebi omejevala ali je ta ponudba nudenje coaching storitev. Namreč moja ponudba se vsaj zdaj ne navezuje na to vrsto storitev, pa mi je tečaj DVOJČEK dal veliko uporabnega. Sodelovanje z Mojco mi je prineslo motivacijo in občutek, da se vse da, če verjamemo v to in se tega lotimo zavzeto in s srcem 🙂 Kako že pravijo – Ni naklučij – no, tudi to, da sem v vsej tej ponudbi na spletu izbrala prav njo. V današnjem času ni pogosto, da v poslovnem odnosu naletiš na osebo, kjer čutiš, da se ta osebno angažira prav na tvoje znanje in potrebe. Ko čutiš, da ji ni vseeno in, da si res želi, da bi ti omogočila napredovanje. Pri tem pa tudi upošteva, da smo si različni in imamo različne podlage ter plane za naprej. Mojca, jaz sem pri tebi vse to dobila.

TAKO...

ZDAJ STE NA VRSTI VI, DA SPREJMETE ENO OD SPODNJIH ODLOČITEV...

Lahko še naprej odlašate z izzivom definiranja profitabilne niše in poskušate sami ugotoviti kako kreirati ponudbe, ki se prodajajajo ali pa sprejmete odločitev, vpeljete preverjene strategije v vaš prodajni proces in začnete prodajati vaše storitve ZDAJ! 

Če ste se odločili za slednje… potem je čas, da naredite naslednji korak! 

Na voljo imate 2 možnosti:

1. Kliknete spodaj in že danes dostopate do mini tečaja NIŠA U NULO + se nam pridružite na spletni delavnici 19.07.2022 ob 12.00 in končno definirajte kdo so vaše stranke, kako jih nagovarjati in dobite FOKUS kateri bo vaš prvi (online) program.

ali

2. Kliknete spodaj in se prijavite v tečaj DVOJČEK, kjer poleg definirane niše, ŽE DANES spoznate, formulo za pisanje marketinških vsebin, ki vam bodo pomagale večati vašo email bazo in preveriti ali vaš (online) produkt pije vodo na trgu, še predno vložite ogromno časa, energije in denarja v samo izdelavo.

Ne glede na to, za kateri tečaj ste se odločili… 

Čaka vas ogromno BONUSOV v obliki personalizirane podpore…

zato

in končno definirajte svojo ožjo nišo ter začnite pritegovati nase prave stranke ...kot so to že naredile pretekle udeleženke tečaja Dvojček ...

"Naloge, ki so sledile, so mi dale odgovor na vprašanje kje sem, kaj hočem in kaj me ustavlja."

Preden sem spoznala Mojco sem se ukvarjala predvsem s sabo in željo, da nekaj spremenim na svoji karierni poti. Imela sem nešteto idej, določene že izoblikovane,
vendar nisem niti približno vedela kako jih spraviti v življenje.
Nato je prišla Mojca in začel se je proces, v katerem sem morala ponovno redefinirati svoje ideje, jih ovrednotiti iz različnih zornih kotov in se zavestno podati v proces, brez izgovorov sami sebi. Mojca mi je dala pomemben fokus in vstopnico na vlak, brez vmesnih postaj s končno destinacijo – lastnim pozicioniranjem na trgu.

Poseben vtis name so ustvarili ogledi posnetkov drugih udeleženk, saj sem nehote dobila občutek, da nisem sama na tej poti, sama s svojimi strahovi in negotovimi koraki. Naloge, ki so sledile zaključku spletnega programa, so me soočile z mano samo. Dale so mi odgovor na vprašanje kje sem, kaj hočem, kaj me ustavlja. Znanja, pridobljena tekom tečaja Niša u Nulo, so večni know how. Brez pravih nastavkov in prave niše ne more biti pravih rezultatov.

Tečaj priporočam vsem, ki v sebi čutijo, da imajo potencial, želje, strast in jih ne znajo pravilno definirati in predstaviti trgu. Tečaj ni le nabor znanj, ki jih pridobiš, ampak je več kot to. Je pomemben mejnik in prvi voden vstop na področje, na katerem se začnejo uresničevati posameznikove sanje.

Naj iskreno povem, da ne vem ali sem že kdaj sodelovala na tako tehnično dovršenem tečaju, ki mu je v enaki meri sledila tudi vsebina. Mojca, tvoj nastop je tehnično in vsebinsko dovršen. Dobila sem to, kar sem potrebovala.

Nina Kogelnik

"Všeč mi je bil iskren, direkten, odločen in podporen coaching, ki ga ja izvajala Mojca in me soočala z mojimi omejujočimi prepričanji, strahovi in me soočila z dejstvom, da se bom morala za mojo nišo na koncu odločiti sama."

Zadnjih 10 let izvajam zvočne gong kopeli, sem tudi NLP master coach in supervizor na področju socialnega varstva. Ker se vedno bolj nagibam k izvedbi online izobraževanj, za krepitev potenciala za izboljšanje kvalitete življenja, sem se odločila, da se bom pričela intenzivneje ukvarjati z online coachingom in tudi organizirati seminarje in delavnice.

V zadnjem letu sem se udeležila veliko spletnih seminarjev in v tem času ugotovila, da se bom lahko veliko bolj fokusirala in organizirala svoje delo, ko bom imela svojo
nišo.

Od prvega trenutka ko sem se pričela seznanjati z vsebino tečaja in spletne delavnice Niša u nulo, se je pričel v meni odvijat proces, iskanja moje niše.

Utapljala sem se v razmišljanju da imam široka znanja in da lahko delam za moške in ženske v starosti od 30 do 65 let, s coachingom in online izobraževanji na področju osebnostne rasti in samorazvoja. Hkrati so se mi vklopili strahovi, kaj pa če nimam dovolj znanj s področja coachinga, sem prestara itd.

Bistven premik v mojem umu je bil narejen na vročem stolu, ko je Mojca vztrajno z vprašanji členila moj cilj za iskanje niše.

Spodbudila me je, da naj poslušam svojo intuicijo in srce, da sem prešla iz uma v ustvarjalnejše razmišljanje. Všeč mi je bil iskren, direkten, odločen in podporen coaching, ki ga ja izvajala Mojca in me soočala z mojimi omejujočimi prepričanji, strahovi in me soočila z dejstvom, da se bom morala za mojo nišo na koncu odločiti sama.

Sama struktura delavnice in tečaja je pregledna, konkretna, enostavna in te učinkovito vodi po korakih v dejansko iskanje niše u nulo. Všeč mi je možnost trajnega dostopa do delavnice, ker je to proces in se tudi niša lahko spremeni.

Z veseljem zaključujem svoje vtise s prispodobo, da je tudi zame posijalo sonce izza oblakov, saj se bom lahko bolj konkretno lotila svojega načrtovanja coachinga in izobraževanja online.

Mojca hvala iz srca, da si mi podala roko na moji novi karierni poti. Veselim se sodelovanja s teboj tudi v prihodnje.

Tea Smonker, Šakti vibra

"Nikoli niše ne bi definirala tako ozko. Zdaj razumem, da si s tem bolj kredibilen in lažje dobiš zaupanje strank."

Za tečaj Dvojček sem se odločila, ker sem poslovno povsem na začetku, brez znanj. Skozi prve kontate s tabo, sem ti zaupala! Tvojo kredibilnost je zaznati v vsakem stavku, pogledu in drži.

Mix teh tečajev mi je prineslo veliko aha momentov. Sama verjamem, da je dober temelj pogoj vsemu česar se lotimo, zato sem hvaležna za ta pomembna razsvetljenja :). Nikoli sicer niše ne bi definirala tako ozko… Zdaj razumem, da si s tem bolj kredibilen in lažje dobiš zaupanje strank. Po mojem je tudi lažje začeti.

Ko enkrat definiraš nišo, je eden izmed pomembnih korakov tudi pisanje tekstov, kako pa boš sicer dal vedeti kaj lahko doprineseš nekomu.

Tečaj Dvojček priporočam, vsakemu, ki imajo idejo, je na začetku poslovne poti ali pa se mu je zataknilo. Skozi tečaj dobiš jasno sliko in orodja za postavitev temeljev.

Če ne bi bila deležna tvoje pozitivne energije in vseh zelo pomembnih informacij, bi verjetno vse ostalo le pri sanjarjenju.

Nataša Kramar

No kaj porečete na vse skupaj?

Izjemna priložnost, da vaš posel premaknete naprej, kajne?!!!!


Kliknite spodaj in vas že danes pričakam na drugi strani!  

Tečaj + spletna delavnica

Niša u Nulo + spletna delavnica + Magnetni Copywritting + feedback na marketinški tekst

pngfind.com-yankee-hat-png-3352809 (1)

Možnost plačila na obroke

In ker mi je res pomembno,
da predno pridete v tečaj Niša u nulo ali Tečaj Dvojček…

…resnično razumete, kaj vse vam nudita…

spodaj še najpogostejša vprašanja, ki sem jih dobila vezano na oba programa. 

Če imate še kakšno dodatno vprašanje, dobrodošli da me kontaktirate na mojca@mojcakorelc.com in z veseljem se vam osebno oglasim v najkrajšem možnem času.

Tečaj NIŠA U NULO – je primeren za vas, v kolikor se še “ciklate” v svoji glavi, razmišljate o različnih idejah, ki bi jih lahko realizirali in nimate fokusa za koga bi lahko bila vaša ponudba oz. kaj sploh točno želite ponuditi. Se sprašujete kako stopiti stran od konkurence, se diferencirati od tega kar že obstaja na trgu, povečati svojo prepoznavnost, kredibilnost in posledično tudi dvigniti svoje cene.

Ta tečaj je definitivno za vas, v kolikor vas iskanje teh odgovorov že tako močno razjeda, da ste na robu tega da se vdate in potuhnete, saj ne veste več, kaj delate narobe.

Ko boste popolnoma suvereni, da ste izbrali pravo nišo – torej, ko boste točno vedeli, kaj vaše stranke v tem trenutku najbolj potrebujejo in ne boste mogli iti še ožje v svoji niši, boste imeli popolno jasnost kaj bo vaša naslednja ponudba in bo na vrsti korak, kjer se morate samo lotiti marketinga…

No, takrat boste pripravljeni za naslednji korak in sicer za tečaj MAGNETNI COPY WRITTING.

Torej, če je vaš izziv, kako preveriti ali vaša ideja pije vodo na trgu, kako pripeljati ljudi k sebi, kako večati svojo email bazo, kako zapakirati vašo ponudbo, da se bodo ljudje odločili za sodelovanje… potem vam bo MAGNETNI COPY WRITTING olajšal te skrbi, saj bomo znotraj njega delali ravno na raziskavi trga in t.i. LEAD GENERATION strategiji, ki jo boste lahko ponavljali znova in znova.

Znotraj nje boste namreč spoznali preverjeno in enostavno step by step formulo za pisanje marketinških besedil, katera bo v vašo email bazo pritegnila prave stranke, pomagala vašim sledilcem razumet pravo vrednost vaše ponudbe in jim hkrati vzbudila željo po vaši plačljivi ponudbi.

Naučili se boste kaj morajo vsebovati objave, landing pagi, naslovi, da postanejo magnetni za vaše sledilce, kako strukturirati vsebino za vaše emaile in brezplačne ponudbe – oz. tako imenovane LEAD MAGNETE, da nagovarjate prave boleče točke in podate ravno prav vrednosti vašim sledilcem ter jim hkrati vzbujate zanimanje za vašo plačljivo ponudbo.

Oba tečaja vsebujeta dodatno podporo.

Tečaj NIŠA U NULO vsebuje spletno delavnico, kamor boste lahko prišli 19.07.2022 ob 12.00, kjer bomo lahko vašo izbrano nišo še toliko bolj “izpili” in bom hkrati odgovarjala na vaša vprašanja.

Torej tu gre za HOT SEAT COACHING, kjer vsak udeleženec pride na vrsto in ima mojo individualno obravnavo.

Pri tečaju Magnetni COPYWRITTING pa boste deležni osebnega feedbacka na eno vašo objavo za socialna omrežja, katero mi boste poslali po emailu. Torej, ko boste predelali vsebino tega tečaja, mi boste poslali vaš “izdelek” , jaz ga bom v roku 3 dneh pregledala in vam preko maila podala možnosti za izboljšavo ( v kolikor bo to seveda potrebno:). Ta personalizirana podpora je unovčljiva do najkasneje 31.12.2022.

Pričakujete lahko torej dvojno pomoč – tako pri NIŠI, kot tudi pri COPYWRITTINGU.
Želim si namreč, da greste od mene s fokusom in jasno idejo kaj boste dali na trg, kako boste pridobivali nove kontakte, kaj jim boste dali kot brezplačno vsebino, ki jih bo peljala v vaš prodajni proces in v katero plačljivo ponudbo se bo ta strankina pot navezovala ter seveda, da boste končno imeli preverjen način pisanja marketinških besedil, ki dvignejo prepoznavnost in prinašajo nove sledilce, ne da bi morali za to vsak dan viseti na socialnih omrežjih in non stop nekaj objavljati.

V tem primeru vam bom ponudila, da pridete še enkrat na klic z mano in pogledava skupaj kaj še vedno ni jasno. Seveda pod pogojem, da boste dokazali, da ste naredili vse naloge, ki vas čakajo v tečaju in se tudi udeležite skupinske delavnice. Ni se mi še zgodilo, da bi oseba šla od mene brez fokusa – this is what I do best! 🙂

TUKAJ si lahko pogledate kakšne rezultate dosegajo moje stranke, da boste videli kaj je lahko dosegljivo tudi za vas.

V kolikor še dvomite in nekako niste prepričani da je NIŠA U NULO tečaj za vas, ker se vam zdi, da imate svojo nišo kar dobro definirano – popolnoma razumem vaše pomisleke.

Je pa tako, da če se sprašujete kaj ponujati svoji stranki, na kakšen način z njimi komunicirati in kako se diferencirati od tega kar je že na trgu, po vsej verjetnosti niste šli dovolj globoko v nišo ali pa dovolj globoko v njen mindset.

Kot sem že omenila, rabimo za pisanje magnetnega copy writtinga, točno vedeti koga nagovarjamo in kateri specifični problem rešujemo ( tukaj, dosti podjetnikov ni dovolj specifičnih!!!). Torej vedeti morate kaj je vaša ponudba, kako jo želite pozicionirati na trg, kaj je drugačnega pri vas kot pri konkurenci itd.

Brez teh odgovorov je težko pisati magnetne marketinške vsebine….

Zaradi tega je nastal najprej tečaj NIŠA u NULO ( da si razjasnimo kaj bo naša ponudba in za koga bo) in potem kot naslednji korak – tečaj MAGNETNI COPYWRITTING.

Kontra ne bo učinka.
Večina ljudi začne na napačnem koncu, upam, da ne boste tudi vi!

Seveda, ko boste končali s tečajem(a) vas ne bom pustila, da kar sami obvisite z vsem skupaj. V kolikor boste želeli se lahko slišiva in pogledava kako vam lahko pomagam z nadaljnjimi koraki. Obstaja več različnih načinov sodelovanja, od individualnega mentorstva, skupinskega coachinga, vodenega online tečaja z dolgoročno podporo ali pa se zmeniva za enkratno in intenzivno VIP srečanje ob Brunchu (oz. naredimo online verzijo, v kolikor razmere ne bodo dopuščale).

Ne, oba tečaja sta tudi za podjetnike, ki so že dlje časa na trgu, pa še vedno ne dosegajo prodajnih rezultatov, kot bi morda pričakovali glede na staž in vloženo energijo v gradnjo svojega online posla. Torej, v kolikor vam je dovolj izgubljanja časa, se želite izogniti dragim napakam in čim hitreje priti do tiste (prve) prodaje, potem sta ta tečaja delana točno za vas. Zdaj ni čas za perfekcijo, zdaj je čas za iskanje rešitev za naše stranke in čas, da stopite v akcijo. Brez akcije, ni reakcije!

Tečaja NIŠA U NULO, MAGNETNI COPY WRITTING in tudi jaz...že čakamo na vas!!

NIŠA U NULO/TEČAJ DVOJČEK

Vpis danes, že od 148,50 eur naprej

ENKRATNO PLAČILOOBROČNO PLAČILO

Možnost plačila na obroke

@NisaUNulo2021 All rights Reserved Mojca Korelc/ MojCoaching 
Splošni pogoji poslovanja in politika zasebnosti

Dodatni individualni coaching/mentorski posvet - samo za vas!

NIŠA U NULO

first minute prijava

Ob nakupu celotnega paketa Tečaj Dvojček, dobite v tej first minute posebni ponudbi, še dodaten individualni coaching/mentorski posvet z menoj!

Ponudba je aktivna zgolj 15 min od klika na povezavo.