Pridruži se krogu podjetnic Woman2Woman, kjer se družimo istomisleče ženske, ki so že stopile na samostojno pot ali pa si to še želijo in poišči možne rešitve zase. Prosi za pomoč, povezuj se in spregovori! 

Cilj skupine je dvigovanje zavesti, se spodbujati in podpirati, prebujati notranjo moč, ozaveščati svoja omejujoča prepričanja in jih spremeniti v njihova nasprotja, si razjasniti glavne vrednote, postavljati vprašanja kje smo sedaj, kam si želimo priti, kakšni so naši cilji in kaj moramo narediti, da jih dosežemo.

Glavne vrednote skupine in njenih članic so: iskrenost, avtentičnost, odgovornost, spoštovanje in svoboda.

Osebno ne želim masovnih srečanj, kjer posameznica ne pride do izraza. Zato so moje Mastermind skupine, kjer se srečujemo osebno, skrbno oblikovane in sprejmejo zaradi kvalitete in produktivnosti maksimalno 6 članic +  jaz kot organizator in vodja skupine. Z vsako potencialno članico opravim tudi predhodni razgovor in tako poskrbim, da si vključena v skupino, ki ti bo pisana na kožo.

Skupine oblikujem glede na trenutni osebni in poslovni nivo in dejanskih potreb posameznic.

Woman2Woman skupina je kreirana zate, v kolikor si želiš postati (bolj) VIDNA pred svojo idealno stranko oz. če se najdeš v enem izmed spodnjih opisov :

VSE (tudi prodaja) se začne znotraj tebe!

The best time to plant a tree was 20 years ago. The second best time is NOW!

Si pripravljena posaditi svoje “drevo” ? Vabljena, da se nam pridružiš v ženski krog lahkotnega ustvarjanja – Woman2Woman.

Za več informacij mi piši na elektronski naslov.

Woman2Woman Mastermind