Lansirajte svoj online coaching posel in v 90 dneh pridobite prvo plačljivo stranko, brez da bi pred tem morali porabiti ogromno časa in denarja za vzpostavitev popolne spletne prisotnosti, tehnično dovršenih spletnih lijakov ali velike email baze!

SKRIVNOSTI USPEŠNIH COACHINJ

Mentorski program in voden spletni tečaj za podjetnice, ki se podajajo na samostojno pot kot coach in iščejo preverjen način kako najhitreje postaviti profitabilen online coaching posel

Zakaj se coachinje, mentorice, psihologinje in druge podjetnice, ki se ukvarjajo s svetovalnimi storitvami, navdušujejo glede tega transformativnega tečaja - preverite, kaj je lahko čez 3 mesece tudi vaša realnost!

“Zunanji rezultati se kažejo v tem, da so me ljudje opazili. Projekte, ki jih delam v Afriki, so uspešni in dobrodelni. V Rwandi sem slučajno začela s projektom na področju kmetijstva in poljedelstva, v okviru katerega 400 otrokom iz sirotišnice zagotavljamo preživetje.”

Pred sodelovanjem s teboj sem imela veliko poslovnih idej, katerih nisem znala “zapakirati” v prodajni digitalni produkt. Za sodelovanje s teboj sem se odločila v trenutku, ko sem na Facebooku videla tvojo reklamo za delavnico. Takrat sem te prvič videla in sem si rekla “wauuu”, ker nisem vedela, da takšni coachingi v  Sloveniji obstajajo.
Ključni problem pri meni je bil, da nisem vedela, kako zaslužiti kot coach za ljudi, ki imajo podobne probleme, kot sem jih imela sama. Ko sem začela s tvojim mentorskim programom, sem se peljala s svetlobno hitrostjo in se učila, kako pripraviti NO STREESS center v Afriki.
Dobila sem ogromno novih idej, pozorna sem postala na stvari, o katerih prej sploh nisem razmišljala, a so zelo pomembne. O sebi sem spoznala, da sem sposobna veliko več, kot sem prej verjela. Korake sem začela delati bolj dosledene in kakovostne.
Prepričanje, da sem dovolj dobra, je pravi preboj na poti, ki se mi šele odpira.
Delo s tabo mi je prineslo notranje in zunanje rezultate.
Notranji rezultat se kaže tako, da sem začela verjeti, da sem dovolj dobra in sposobna, da lahko pomagam nekomu, ki se je zataknil podobno kot sem se sama. Postala sem notranje bolj srečna in samozavestna. Tvoji coachingi so polni kvalitetnega učenja o tem, kako priti od točke A do točke B. Imela sem in še vedno imam veliko lukenj v znanju. S teboj sem ji pričela krpati s svetlobno hitrostjo in z radostjo, tako da sem svojo energijo sevala vse tja do naslednje galaksije. Zunanji rezultati se kažejo v tem, da so me ljudje opazili.
Projekte, ki delam v Afriki, so uspešni in dobrodelni. V Rwandivsem slučajno začela s projektom na področju kmetijstva in poljedelstva, v okviru katerega 400 otrokom iz sirotišnice zagotavljamo preživetje.
Ta spoznanja mi bodo prinesla večjo prodajo, ker sem se otresla prepričanja, da prodajati ni mogoče. Rada delam v živo, a postalo mi je všeč tudi delo na internetu. NO STRESS CENTER bo fleksibilen in se bo odzival na potrebe ljudi.
V spominu mi je ostal cel program. V njem sem uživala vsako sekundo in čisto vsaka sekunda je imela svojo vrednost. Tečaj s tabo bi priporočala vsem, ki se želijo podati na svojo poslovno pot in tudi vsem, ki po njej že stopajo.

Tina Budimilic, Vodja NoStress Centra v Afriki

"Sodelovanje v tečaju mi je v manj kot 3 mesecih, prineslo postavitev posla v živo in online!"

Predno sem se odločila, da stopim v online tečaj Skrivnosti uspešnih coachinj, sem zgolj razmišljala o odprtju samostojne dejavnosti. Sodelovanje v tečaju pa mi je v manj kot 3 mesecih, prineslo postavitev posla v živo in online. Ustanovila sem svoj s.p., se odprla za nova poznanstva, dobila priložnost za sodelovanje ter prodala tečaj Slovenskega znakovnega jezika za še višjo ceno, kot sem v štartu mislila. Sam tečaj Skrivnosti uspešnih coachinj je profesionalno speljan. Tedenski moduli so mi dali dovolj časa in prostora, da sem se poglobila vase in raziskovala, kje sem in kaj želim. Zelo dragoceno je bilo tudi javljanje v živo Q&A(za naša vprašanja in odgovore). Mojca, dajala si mi občutek, da si z mano, da me razumeš in mi nudila popolno podporo. Najbolj dragocen pa mi je bil modul KAKO DEFINIRATI NIŠO. Hvala za vse informacije, predvsem pa za podporo in nasvete. Tečaj priporočam vsem, ki se odločajo za samostojno pot kot coach, pa ne vedo, kje začeti.

Simona Smuk, tolmačica slovenskega znakovnega jezika in coach za gluhe in naglušne

Ste ravnokar prejeli coaching certifikat ali celo že nekaj časa delujete na trgu kot coach, a imate težavo dobiti 1:1 stranke? 

Mogoče razmišljate…. 

"ČE NE BOM KMALU PRIŠLA DO PRVE PRODAJE, BOM MORALA MOJE SANJE O COACHING POSLU OPUSTITI!"

V kolikor ste na točki, kjer vam je enostavno DOVOLJ
“prodajanja” pro-bono coaching ur in podcenjevanja svojih storitev….

…in točno veste, da si ne želite več zaposlitve v neki 9-17 službi, kjer uresničujete cilje drugih, temveč želite stopiti na samostojno poslovno pot kot COACH in končno začeti uresničevati svojo vizijo…

POTEM STE NA PRAVEM MESTU!

COACHING JE ENA IZMED NAJHITREJE RASTOČIH PANOG  NA SVETU – TO NI VEČ SKRIVNOST!  

Ampak zakaj, nekaterim uspe postaviti profitabilen posel, med tem, ko drugi životarijo ali ostanejo celo na točki nenehnega izvajanja pro-bono coachinga?

SVET SE JE SPREMENIL, NAKUPNE NAVADE POTROŠNIKA SO SE SPREMENILE…

Kaj pa vi?

Ste se prilagodili tem spremembam na trgu, ali še vedno…

…vsak teden tam zunaj, objavljate, delate live posnetke, non stop govorite o svojih programih in kako lahko coaching pomaga ljudjem spremeniti življenje,kariero, odnose, finance…

…in ugotavljate, da ne glede na to kaj naredite se počutite, kot da ljudi že prosjačite, da pridejo na pogovor z vami?

Morda ugotavljate, da …

…grajenje lastnega spletnega posla ni tako enostavno, kot se vam je sprva zdelo….

Številne platforme, na katerih naj bi bil prisoten kot online podjetnik in vsa marketinška in prodajna orodja, ki se pojavljajo kot gobe po dežju, dajejo občutek, kot da moraš postati najprej tehnični mojster in narediti diplomo iz digitalnega marketinga in prodaje, predno prideš do tiste prve coaching stranke…..

V kolikor ste že nekaj časa v tej start up fazi oz. ste ravno pridobili coaching certifikat in se odločate, da boste začeli postavljati temelje za vaš coaching posel,…

… zna biti, še posebej ker to berete…

da ravno v tem trenutku občutite velik pritisk in obremenjenost tudi sami.

Saj je vsega občutno preveč!

Še posebej, če še hodite v redno službo in imate le nekaj ur na voljo za postavljanje vašega posla.

No, če ste tako kot sem bila jaz na mojih začetkih…

Obstaja velika verjetnost, da si tudi vi postavljate vprašanja:

– Kako dolgo še sploh lahko na tak način delujem? Da delam pozno v noč in na koncu ni prodaje?

– Kaj si bodo drugi mislili, ko me bodo videli, da se izpostavljam in kaj bodo govorili o meni, če ne bom uspela?

– Pa kdo sem jaz, da bi se to šla, saj tako vse že obstaja na trgu. Bo kdo sploh plačal za moje storitve?

– Kaj če v resnici sploh nisem dovolj sposobna, da bi imela svoj coaching posel in bila hkrati prisotna mama in partnerka?

– Si bom sploh kdaj povrnila vso investicijo, ki sem jo že vložila v izobraževanje in certifikate?

– Kaj če bo vse skupaj zaman in bom morala odnehati? Kaj bom s tem sporočala svojim otrokom?

Mogoče ste si celo v mislih zastavili končni datum, do kdaj morate vse skupaj spraviti v tek in če vam do takrat ne uspe – se boste pač morali zadovoljiti s službo od 9h do 17h.

Zdaj ko ste to prebrali, katerega od zgornjih vprašanj, ste si tudi sami kdaj postavili?

Morda celo večkrat?


Naj vam povem, da je to čisto normalno….

Najpogostejši strahovi vsake podjetnice začetnice je, da bi vrgla svoj čas, energijo, denar in ob tem še žrtvovala svojo družino… in zaradi tega večinoma nikoli ne zaštartajo .


In točno s temi strahovi vam želim pomagati.


In to že zdaj takoj!

VAS ZANIMA, ZAKAJ JE VAŠ ONLINE COACHING POSEL LAHKO USOJEN NA NEUSPEH ŽE NA SAMEM ZAČETKU, PA SE TEGA SPLOH NE ZAVEDATE?

POZORNO PREBERITE SPODNJE BESEDE, SAJ SE V NJIH SKRIVA VELIKA SKRIVNOST, KI LOČUJE USPEŠNE COACHE OD TISTIH, KI JIM NIKAKOR NE USPE MONETIZIRATI SVOJIH EKSPERTIZ IN SO MORDA V NEKATERIH PRIMERIH ŽE NA ROBU PREDAJE SVOJEGA POSLANSTVA.

Večina teh srčnih in hkrati zelo obremenjenih coachinj, ki sanjajo o uspešnem coaching-svetovalnem poslom, dela eno (skrito) napako, katera jim preprečuje, da se te sanje tudi uresničijo.

Katera je to?

Najpogosteje se zgodi, da njihove odločitve vodi prepričanje, da rabijo ogromno sledilcev, da morajo že od začetka naštimati vse prodajne kanale, zgraditi spletno stran, imeti perfektno dodelane programe…

…potem pa lahko šele začnejo prodajati!

TO JE NAPAČEN PRISTOP!

Resnica je, da se boste na tak način samo pripeljali do izgorelosti in čez 6 mesecev ( ali še prej) opustili idejo o lastnem coaching poslu, saj vaša spletna stran ( čeprav bo čudovito izgledala), sama od sebe ne bo prodajala, vaš oblikovalec ne bo vedel kakšne tekste naložiti, katere programe dati v spletno trgovino, kako jih ovrednotit….

Tudi ko bodo narejeni, se vaši programi ne bodo sami promovirali – vi ste tisti, ki boste morali poskrbeti za vse te korake, kot tudi za konsistenten pritok potencialnih strank.

IN MORDA BOSTE NA TEJ TOČKI ZAKRIČALI:

PA ZAKAJ JE TO VSE SKUPAJ TAKO TEŽKO, ZAKAJ NOBEN NE RAZUME, DA JIM PREPROSTO HOČEM POMAGAT!!!

No naj vam povem, da vas popolnoma razumem kaj hočete povedat…. saj točno vem, da ste oseba z velikim srcem, da imate izjemno poslanstvo,strast, vizijo in sanje, da naredite nekaj večjega od sebe…

Vas zanima zakaj vas vaše potencialne stranke ne slišijo?

Zato, ker obstaja razlika med dobrim coachom in dobrim marketerjem in prodajalcem.

Večinoma so tisti najboljši coachi izjemno slabi v prodaji in marketingu…

IN ZATO…

če hočeva, da pridete do tiste prve prodaje, boste morali postati dobri tudi na tem področju!

Kar pomeni, da morate vedeti kaj je potrebno tam zunaj komunicirati s svojimi sledilci, da bodo rekli:

“Moj bog, ta oseba točno ve kje sem, popolnoma me razume, hočem vedeti več o njej!”

In kako to doseči?

Trendi v online svetu gredo vse bolj v personalizacijo – ljudje hočejo biti slišani, videni in če jim vi tega ne znate dati, bodo šli drugam.

Pomislite…

Kako pogosto sledite komu na socialnih omrežjih, ki vas tretira kot samo še enega sledilca?

Ste kdaj kupili kakšno svetovalno storitev, brez da bi s ponudnikom govorili in dodatno preverili, če jim je res mar za vas in so res pravi naslov za vaše težave?

Vam je bil samo obisk njihove spletne strani dovolj za nakup?

Kolikokrat ste šli na FB ali google iskati coacha/svetovalca in mu plačali za nek program, brez, da bi prej preverili, če obstaja tista “kemija” za skupno sodelovanje?

Še posebej, če ste kdaj povpraševali po dražjih storitvah in še posebej v teh časih, kjer si že vsak drugi podjetnik reče coach, svetovalec ali mentor.

Vprašajte se…

Kaj VAM daje občutek varnosti, ko iščete podobno pomoč?

Pristnost in pripravljenost osebe, da si vzame čas za vas ali avtomatika?

Že imate odgovor?

Točno to iščejo tudi vaše potencialne stranke!

V online svetu je velik manjko ravno na tem mestu – ker so osebne pogovore zamenjali roboti, boti in ostali avtomatizirani procesi.

Če me pošljete na vašo spletno / FB stran, še ne pomeni, da bom od vas kupila coaching paket!

Še posebej pri prodaji višjecenovnih produktov – nam ta osebni pristop ne uide.

Posel delamo ljudje in to se ne bo nikoli spremenilo.

Pogovori so zato najhitrejša pot, da pridete do tiste prve prodaje svetovalnih storitev, kot so coaching, psihoterapija, mentorstvo itd.

Gre za najenostavnejši prodajni pristop, ki je popolnoma organski (ne zahteva oglaševanja) in za katerega ne rabite nobenih posebnih orodij, spletnih strani, lijakov, ekipe… samo internet, telefon, računalnik in eno socialno omrežje.

Ta pristop lahko uporabljate vsak dan v letu, od kjerkoli na svetu in seveda kadarkoli rabite nov CASH FLOW.

Pa čeprav se lahko tak pristop enostavno sliši, ni enostavno najti na socialnih omrežjih, kjer je več kot 4 miljarde uporabnikov… osebo, ki bo naša idealna stranka in bo hkrati pripravljena za nakup našega konkretnega coaching paketa.

Ko sem začenjala z online coaching poslom, je bila zame izjemno dragocena izkušnja, ko sem v enem tednu izpeljala 25 prodajnih pogovorov za moj coaching program in niti eden se ni zaključil z “DA, kupim”.

Tudi, ko sem prodajala svoj prvi skupinski coaching in celo dobila 3 podjetnice v program – sem na koncu razočarno ugotovila, da sem porabila več kot 3 mesece pogovarjanja z napačnimi ljudmi – zato, da sem končno potem prišla do 3 prodaje.

Si predstavljate, koliko me je stalo?

Pa ne samo v vloženih urah, temveč tudi v vloženi energiji…saj sem te cele 3 mesece vsak dan visela na socialnih omrežjih, objavljala kot nora, se izpostavljala v vseh skupinah, delala pozno do večera in odrekala mojo pozornost mojim najmlajšim in partnerju.

Samo zato, da sem prodala 3 pakete in to po res nizki ceni.

Bila sem v izgubi in poznalo se je tudi na mojem zdravju!

Vse to zato, ker:

A hkrati se nisem zavedala, kako kompleksna in sofisticirana skupina potrošnikov se nahaja v tem online svet.

Takrat sem spoznala, da v tej panogi, stare (offline) prodajno-marketinške strategije ne delujejo!

In da je ključ do prodaje online coaching storitev v 4 stvareh…

PA NAJ VAS NA TEM MESTU VPRAŠAM....

Kaj če bi vam povedala, da imam za vas vse te korake združene v celosten poslovni model za coaching posel

…preverjen in enostaven step by step sistem, ki ga lahko postavite v 90 dneh ali manj – s pomočjo, katerega bodo ljudje željni pogovarjanja in sodelovanja z vami, vas prepoznavali kot strokovnjaka na vašem področju in vas nestrpno spraševali, kdaj boste skreirali še kakšen program, ker so že vse od vas kupili in želijo ŠE VEČ dela z vami.

Bi bilo to nekaj kar bi vas zanimalo?

Če ste odgovorili pritrdilno, potem vem, da vas na tej točki zanima tudi kako ti konkretni koraki zgledajo, kajne?

V kolikor si torej želite čim hitreje priti do tiste začetne finančne inekcije, ki vam bo pomagala plačati račune in re-investirati nazaj v vaš posel, boste morali:

jasno definirati ožjo nišo

zato, da stopite iz sence konkurence in vas bodo vaši sledilci dojemali kot kredibilnega storkovnjaka, s katerim se dejansko želijo povezati in pogovarjati

oblikovati magnetno coaching ponudbo

ki bo vaše stranke v enostavnih korakih pripeljala do uresničevanja njihovih najglobljih in najbolj neučakanih želja

zastaviti ponavljajoč prodajni sistem

ki vam bo konsitetno prinašal prave kandidate za strateške posvete in jih transfomiral v zveste kupce

 

in kar je najpomembneje

potrebno bo čim hitreje premagati strah pred prodajo in se naučiti pogovarjati z ljudmi.

 

Ne kot coach, ampak kot prodajalec.

In točno to vse vam bom pomagala doseči in postaviti za vaš coaching posel….

Znotraj programa…

SKRIVNOSTI USPEŠNIH COACHINJ

Skupinski mentorski program + Voden izobraževalni spletni tečaj za coachinje,
ki si želijo za vedno naučiti kako učinkovito tržiti in prodajati svoje coaching programe s pomočjo socialnih omrežij

Kaj vse dobite, znotraj programa, ko se nam pridružite?

Vsak modul vključuje video posnetke, pripadajoče delovne liste in domače naloge za poglabljanje znanja in nabiranja praktičnih izkušenj na trgu

za on-going podporo iz moje strani – dokler bo program trajal oz. dokler boste imeli vprašanja vezana na vsebine modulov tega tečaja.

Vprašanja mi pošljete vnaprej in jaz jih v živo odgovarjam, vse posnetke dobite v spletno učilnico za kasnejši ogled.

PREVERITE, KAKŠNE REZULTATE DOSEGAJO COACHINJE, KI SO BILE NEDOLGO NAZAJ NA PODOBNEM MESTU KOT STE TRENUTNO VI

“V 2 mesecih sem oblikovala ponudbo, pripravila online program in ga 15x prodala.”

Lucija Božič, certificirana izvajalka fraktalnega risanja

“Lansiranje brezplačnega dogodka, se je zaključilo s prodajo 4 programov, kar je preseglo moje postavljene cilje!”

Preden sem vstopila v tečaj Skrivnost uspešnih coachinj, sem šele dobro začela s svojim poslom. Imela sem svojo spletno stran in Facebook skupino ter tudi že nekaj strank, s katerimi sem sodelovala. Imela sem tudi že pripravljen svoj program, za katerega pa nekako nisem vedela, kako naj ga ponudim in predvsem, kako naj ga prodam.

Vedela sem, da je prodaja moja šibka točka in, da mi manjka temeljno znanje glede online poslovanja, zato sem se odločila za Mojčin tečaj Skrivnosti uspešnih coachinj.

Mojco sem spoznala že prej znotraj njenega tečaja Dvojček, ki se mi je zdel zelo kvaliteten in praktičen. Mojca pa me je že takoj pritegnila s svojo iskrenostjo, energičnostjo, znanjem in načinom podpore, saj me je znala srečati tam, kjer sem bila in me podpreti tam, kjer sem to najbolj potrebovala in nekako sem čutila, da je ravno ta tečaj tisto, kar potrebujem.

Skozi tečaj sem v resnici šele spoznala, katere temelje je potrebno postaviti, če želimo v online poslu uspeti. Predvsem pa mi je bilo všeč, ker je tečaj praktično naravnan in te popelje skozi korake, ki jih lahko takoj izvedeš in tako dobiš tudi takojšnje rezultate. Sama sem ob Mojčini spodbudi kar hitro stopila v akcijo. Nato sem se po navodilih v tečaju in ob stalni Mojčini podpori, lotila svojega velikega izziva – priprave brezplačnika.

Pri tem sem seveda naletela tudi na kar nekaj ovir in težav, toda Mojca mi je vedno hitro priskočila na pomoč in mi pokazala pot iz zagate. 3-dnevni brezplačni dogodek je tako odlično uspel in dobila sem ogromno pohval in zahval za prejeto znanje. Predvsem pa se je sam dogodek zaključil tudi s prodajo štirih programov, kar je preseglo moje postavljene cilje! 

Vedno znova se vračam v program in obnavljam tista področja, kjer vidim, da mi še manjka ter tako delam zanesljive korake naprej. Mislim, da so temelji, ki jih ta program prinaša, resnično ključni na poti grajenja online posla, saj sedaj točno vem, kaj narediti, ko se mi kje zatakne. Ta tečaj bi priporočala vsakomur, ki gradi (ali želi postaviti) online posel in ne ve točno, kako sestaviti ponudbo, poiskati prave stranke, kako jih nagovoriti ter kako se lotiti prodaje. Vsakomur, ki je šele na čistem začetku ali pa nekomu, ki že ima svoj online posel, vendar ne dosega svojih prodajnih ciljev.

Ob res kvalitetni vsebini tečaja, je zelo dragocena podpora znotraj Facebook skupine, kjer dobiš odgovore na svoja vprašanja in podporo, ko jo potrebuješ. Mojca res skrbi prav za vsako od tečajnic in jo osebno spodbuja na njeni poti in tako nimaš nikoli občutka, da si sama, da tvoja pot ni prava ali, da so tvoje težave nerešljive. Predvsem pa me zdaj v poslu ves čas spremlja misel, da če nekaj ne uspe tako kot sem si želela oz. zamislila, to ni neuspeh, je samo priložnost za učenje.

Tamara Teršič, certificirana coachinja zavestnega starševstva

“Pridobila sem nove stranke na višjih nivojih in sama zrasla skozi proces učenja.”

Z Mojco sem si želela delat že od kar sem jo spoznala na poslovni konferenci pred 3 leti. Potem sem jo spremljala še v njeni FB skupini Woman2woman. V nekem momentu sem začutila, da rabim napredek glede svojih objav in tekstov ter novih strank. Mojca se mi je zdela kongruentna in energična, uspešna ženska, zato sem se vključila v njen program Skrivnosti uspešnih coachinj. Všeč mi je njeno podajanje znanja in strukturirano zaporedje modulov ter znanja. Ogromno sem se naučila in dala v prakso pri tekstih in prodajnih objavah. Pridobila sem tudi nove stranke na višjih nivojih in sama zrasla skozi proces učenja.

Hvaležna sem ti Mojca za vse in se veselim nadaljnjega znanja v tehničnem smislu, kjer še rabim 100% podporo. 

Anna Paynich, life & business coach

Skrivnosti uspešnih coachinj ni samo še en prodajno-marketinški tečaj, kot ste jih morda že kje kupili…

AMPAK GRE HKRATI ZA SKUPINSKI MENTORSKI IN COACHING PROGRAM,

ki vas bo popeljal skozi transformativni proces, kjer boste uvideli lastno vrednost, zato da boste končno nehali podcenjevati svoje coaching storitve in da boste stopili v identiteto samozavestnega coacha, ki ga vaš posel in vaše stranke v resnici tudi potrebujejo!

Namreč...

…ena največja skrita ovira, ki zavira coachinje pred uspehom…

je ta, da se ne lotijo grajenja posla iz smeri spoznavanja in ustvarjanja svoje nove identitete!

To pa jim ne uspe, zato ker so še vedno v mindsetu zaposlenega.

Če si predstavljate…

…že od otroštva smo morali dvigniti roke, da smo šli na wc, nenehoma smo čakali zunanje potrditve in odobritve, da smo lahko nekaj naredili …

To se je nadaljevalo v službi in ta vloga se večinoma dogaja tudi, ko preklopimo na svoj posel.

Problem takšnega razmišljanja, se kaže v tem:

da se ne upam prodajati svojih storitev, da dobim cmok v grlu, ko moram povedati svojo ceno, da iščem zunanje potrditve, glede kvalitete svojega dela, ker nikoli ni dovolj dobro, svoje delo vrednotim na podlagi zunanjih vplivov…

..posledično podcenjujemo svoje stortive, smo v strahu sploh karkoli predstaviti svojim strankam in se znajdemo v hrkčkovem kolesju, vse dokler preutrujeni ne odnehamo ali pa nas zaradi prehitrega tempa vrže na tla.

KO SE NAM PRIDRUŽITE V TEČAJ…

SKRIVNOSTI USPEŠNIH COACHINJ, BOMO TEMU NAREDILI KONEC

ZA VEDNO!

Predstavljajte si, da ste končno našli svojo ožjo nišo, točno veste, komu služite in kako jim pomagate, imate magnetno oblikovane, strukturirane in ustrezno ovrednotene coaching pakete, za katerimi samozavestno stojite in za katere vaše stranke rečejo “TOČNO TO RABIM!” in so pripravljene investirati, vam pa ta finančna injekcija omogoča, da namenite še več časa in sredstev za razvoj posla.

Predstavljajte si, da imate popolnoma jasen zimzelen sistem za hiter in konsistenten pritok strank, ki ga lahko nonstop uporabljate in se za vedno poslovite od nejasnosti kako do naslednje stranke.

Kako se vam to sliši?

Vas že zanima, kako to sliko spraviti v realnost?

SPOZNAJTE 6 PREVERJENIH KORAKOV, KI VAS BODO DO TEGA PRIPELJALI.

Najprej se bomo lotili psihologije prodaje:
 

Spoznajte kako samozavestno in uspešno prodajati svoje coaching storitve vsak dan.

 • Premagajte strah pred prodajo.
 • 3 ključni miselni preskoki, ki jih morate vzbuditi pri
  stranki, da reče DA vaši ponudbi.
 • Rešite prodajne ugovore brez občutka vsiljivosti.
 • Mentalna priprava na prodajni klic/sestanek/predstavitev.

Potem, ko boste spreobrnili omejujoča prepričanja glede prodaje, boste nadaljevali z definiranjem vašega idealnega občinstva:

Jasno definirajte ciljno publiko na spletu, ki vam bo navdušeno sledila in kupovala od vas

 • Definirajte ožjo nišo na svojem področju in izstopite iz
  sence konkurence.
 • Kreirajte svojo idealno stranko, s katero boste z veseljem sodelovali.
 • Začnite govoriti jezik svoje stranke, ki bo dajal občutek,
  kot da ste v njeni glavi.
 • Srečajte svojo idealno stranko na pravi točki, ob pravem času za nakup vaših storitev.

Nato boste zavihali rokave in skreirali svojo magnetno ponudbo:

Spoznajte kako oblikovati coaching produkte, ki se bodo prodajali kot vroče žemljice.

 • Izberite poslovni model, ki podpira vaš življenjski
  slog in prinaša konsistentne prodajne rezultate.
 • Prepoznajte potrebe in želje svojih strank ter
  začnite reševati najbolj urgentne probleme vaših kupcev.
 • Strukturirajte svojo coaching ponudbo, ki bo v jasnih in
  enostavnih korakih pripeljala stranko od toče A do točke Ž.
 • (Pre)nehajte menjati svoj čas za denar in ustrezno
  ovrednotite svoje coaching delo.

Od tega koraka dalje, pa boste pripravljeni za prodajno strategijo za hiter pritok strank:

Spremenite svoje sledilce v zadovoljne coaching stranke, še preden imate dokončano spletno stran ali vzpostavljeno email bazo.

 • Ključne komunikacijske veščine, za pridobivanje
  coaching strank.
 • Peljite svojo stranko na navdihujoč izlet po vaši prodajni poti in ji olajšajte odločitev za nakup vaših storitev.
 • V 4 preprostih in jasnih korakih do prvih coaching strank in spremenjenih življenj.
 • Iz teorije v prakso: ustvarite lasten akcijski prodajni načrt.

V naslednjem koraku pa bo čas za akcijo in uporabo naučene strategije, združene s strukturo strateškega posveta, ki preverjeno konvertira:

Samozavestno in suvereno zaključite strateški posvet s prodajo.

 • Nastavite filter za uvodni strateški posvet, ki vam bo
  pripeljal sledilce, ki so že pripravljeni investirati v svoj razvoj.
 • S pomočjo v naprej pripravljene in preverjene predloge za strateški klic, zaključite pogovor s prodajo.
 • Ne puščajte denarja na tleh in vpeljite “FOLLOW
  up” postopek v vaše dnevne po-prodajne aktivnosti.
 • Email baza je vaše največje premoženje, začnite jo
  graditi in negovati že danes!
In se končno ustavili še pri… strateški komunikaciji in ekspertnem pozicioniranju:
 

Končno se pozicionirajte kot ekspert na svojem področju, dvignite kredibilnost in začnite graditi zanimanje za svoje storitve.

 • Strateško planirajte vašo spletno komunikacijo in gradite zaupanja vreden odnos s strankami in potencialnimi partnerji.
 • Competitors game” – poiščite svojo konkurenčno
  prednosti.
 • Vzpostavitev in analiza vaše spletne prisotnosti.
 • Kreirajte digitalne vsebine, ki pritegnejo in vas pozicionirajo kot strokovnjaka.

Do konca 6 modula, boste popolnoma spremenili način razmišljanja in delovanja znotraj vašega posla. Pripravljeni boste sprejeti vsak izziv, saj boste del podporne skupine, ki vas bo, z mano na čelu nenehoma spodbujala in motivirala k proaktivnosti. Imeli boste nov krog zainteresiranih sledilcev in zadovoljnih strank, ki vas bodo oboževali zaradi vas samih in tudi zaradi vsebine, programov, ki jih boste za njih ustvarjali.

NAJ VAM POKAŽEM KAJ VAS ČAKA ZNOTRAJ PROGRAMA.

Skočite na spodnji video in si poglejte kratek video vodič, ki vas bo popeljal skozi celoten tečaj, da boste videli kaj vas vse čaka, ko se nam pridružite v tečaj.

STE PRIPRAVLJENI, DA KONČNO ZAČNETE UNOVČEVATI VAŠE ZNANJE?

pngfind.com-yankee-hat-png-3352809 (1)
Obdelana - Telefon_kop

Še niste prepričani ali je program za vas?

Rezervirajte brezplačni spoznavni posvet z menoj!

Kako vam bo torej tečaj Skrivnosti uspešnih coachinj pomagal pri gradnji vašega online coaching posla?

Ok, verjetno se zdaj že sprašujete…

KOLIKŠNA JE INVESTICIJA V PROGRAM?

Program Skrivnosti uspešnih coachinj mogoče ni med najcenejšimi programi, ki jih lahko najdete na tržišču.

Ne, ne gre za neko 99 eur letno naročnino za spletno članstvo ali 147 eur naredi sam program, ki rešuje samo en specifičen izziv pri grajenju online posla, ampak vam pokaže CELOVIT PRISTOP, kako priti do konkretnih prodajnih rezultatov in to v manj kot 90 dni (ali še prej), v kolikor seveda sledite vsem korakom.

Gre v resnici za majhno investicijo, ki vam prinaša prihranek v času, energiji in denarju tudi v prihodnosti. Na dosegu rok vam bodo namreč vse moje 15-letne izkušnje iz prodaje in marketinga in tudi dragocene lekcije, ki sem jih dobila vsakič, ko sem naredila napako.

Hkrati vam bo ta transformativni program, pomagal stopiti iz miselnosti zaposlenega v miselnost podjetnika in točno to rabite, če hočete zgradili profitabilen coaching posel.

Preverjene strategije in sistemi so zelo v pomoč, vendar še zdaleč niso dovolj.

Vaša miselnost definira vaš uspeh / neuspeh!

To kar učim znotraj tega tečaja, učim tudi moje stranke, ki mi plačajo 5.000 eur za indiviualno sodelovanje… za vas pa je vso to znanje dosegljivo za eno tretjino tega zneska.

Ker sem 100% zavezana k temu, da omogočim dostop do programa Skrivnosti uspešnih coachinj, čim večjemu številu podjetnikom in podjetnicam v Sloveniji… zato, da bodo končno začeli vnovčevati vso znanje, ki so si ga nabrali skozi leta izobraževanj in si povrnili investicijo v številne certifikate ….

…sem se odločila, da za kratek čas, uradno ceno programa 2200 eur + DDV  znižam za kar 300 eur.

Ker ste se znašli na tej strani, ravno v času posebne promocije programa, ki ga izvajam samo 1x na leto, imate izjemno priložnost, da se nam danes pridružite za samo 1900 eur + DDV

Dokler se števec na tej strani ne ustavi na 0, se nam lahko pridružite v program SKRIVNOSTI USPEŠNIH COACHINJ že za 1900 eur + DDV

Dni
Ur
Minut
Sekund

Kateri od spodnjih rezultov preteklih tečajnic, vas najbolj navdušuje in bi si ga želeli tudi za svoj posel?

testimonial Skrivnosti uspešnih coachinj
2dad6244-9cc9-4847-9284-9f883c634a48
c33686e9-f4c0-0f65-305a-d603eb4fe9fb
IMG_9884
IMG_9877
IMG_9879

"Na podlagi tečaja »Skrivnosti uspešnih coachinj« sem oblikovala mojo ponudbo in v sodelovanju s poslovno partnerko pripravila super on - line program za poslovne ženske, ki štarta 8.3."

Kot redno zaposlena sem se tečaja udeležila predvsem zato, da si pridobim določene informacije in znanja, kako se sploh lotiti svoje samostojne kariere in on – line businessa.

V sodelovanje s tabo me je prepričalo tvoja strokovnost in večletne izkušnje s področja prodaje, marketina in on – line businessa. Všeč mi je bil tudi tvoj način delovanja. Sistemski pristop in jasni cilji.

Delo s tabo mi je prineslo jasnost kako sploh priti do svoje tržne niše. Odgovor na vprašanje kdo so moje stranke (niša v nulo in avatar – fenomenalne vaje). Vsak/a, ki se podaja na podjetniško pot mora obvezno najprej razčistiti komu bo storitev ali produkt namenjen iz tega ven potem sledi vsa poslovna strategija.

Na podlagi tečaja sem oblikovala mojo ponudbo in v sodelovanju s poslovno partnerko pripravila super on – line program za poslovne ženske, ki štarta 8.3.

Odkrila sem, da imam v sebi veliko kreativnosti in idej, ki jih bom lahko udejanila (kar v korporativnem okolju seveda ni povsem mogoče), naučila sem se, da je pot do podjetništva proces in ne skok na glavo v prazno.

Vsebino modulov bom vsekakor še ponovila. Menim, da so to “everegreen” vsebine, ki pridejo prav v različnih obdobjih: na začetku, ko že dobiš stranke, ko želiš širiti ponudbo, itd.

Mislim, da je tečaj s svojimi tematikami nekaj osnovnega, kar bi moral dati čez vsak, ki se podaja na samostojno podjetniško pot. Vsakič znova lahko grem čez module in odkrijem še kaj novega, dobim še kakšno novo idejo in zamisel.

Z opravljenim tečajem sem pridobila nova znanja o podjetništvu in samozavest, da sem dobro opremljena za spremembo v moji karieri.

Tvoj tečaj je “padalo”, s katerim bom varno zajadrala na mojo novo poslovno pot.

 

Maruška Likar, poslovni coach in strokovnjakinja za razvoj kadrov

TAKO, ZDAJ STE NA VRSTI VI…..

DA POSTANETE ENA IZMED TISTIH USPEŠNIH COACHINJ NA TRGU,
KI DEJANSKO PRODAJAJO SVOJE COACHING PAKETE IN PROGRAME.

Ste pripravljeni?

KAJ COACHINJE V RESNICI MISLIJO, GLEDE TEGA PROGRAMA

“V času, kar delam z Mojco, sem uspela najti svojo zgodbo, podvojiti število članic Facebook skupine, izvesti 15-dnevni izziv in prodati štiridnevno delavnico.”

Alenka Štrukelj, Story Coach

VENDAR PA TO ŠE NI VSE KAR DOBITE…

Ko se nam pridružite, dobite znotraj tečaja v naprej pripravljene template in formule prilagojene trženju in prodajanju coaching storitvam na spletu ter VIP dostop do posnetkov vseh preteklih video treningov.

 • BONUS 1 : VIP dostop do posnetkov vseh dodatnih video treningov
 • BONUS 2: TEMPLATE vprašalnika, ki nastopa kot filter pri selekciji, s kom greš na strateški uvodni klic in močno dvigne stopnjo prodajne konverzije
 • BONUS 3: PRODAJNI TEMPLATE s konkretnimi vprašanji, ki so postavljeni v posebno strukturo za vodenje prodajnega pogovora, da se ne znajdeš v lahkotnem pogovoru, ki ne pelje nikamor in da dobiš vse potrebne informacije od potencialne stranke zato, da lahko zaključiš s prodajo
 • BONUS 4: Seznam 13 načinov kako zaslužiti kot coach – za lažji začetek.

In še nekaj…. za kar me coachinje sprašujejo, če je to resnično vključeno v program:

ON-GOING PODPORA ZNOTRAJ VIP FB SKUPINE, kjer sem vam na voljo za hitra vprašanja (odgovorim najkasneje v roku 48 ur) in 2x mesečno, znotraj Q&A spletnih srečanj v živo, tudi za kompleksnejša vprašanja, dokler bo program trajal oz. dokler boste potrebovali pomoč, ki se navezuje na vsebino tega konkretnega tečaja.

IN KAJ ŠE DELAMO ZNOTRAJ FB SKUPINE?

Ustvarjamo skupni virtualni prostor, kjer se med seboj podpiramo, motiviramo, držimo odgovorne za cilje, ki si jih zastavimo in kamor lahko kadarkoli pridete s svojimi izzivi…

in zmagami…

mojcakorelc.com testimonial3
mojcakorelc.com testimoniral2

PLUS

Poleg vse te vrednosti, dodajam še DVOJNO
GARANCIJO NA ZADOVOLJSTVO!

f800ab51-ec36-40d3-8e7a-84b20bec8030

Poglejte, moj cilj s tem programom je samo en in sicer:

Da vam pomagam postaviti temelje za vaš online posel, s katerimi lahko pridete do prve coaching stranke v 90 dneh ( ali manj)!

Jaz in moje pretekle stranke smo dokaz, da prodajne in marketinške strategije, ki jih učim znotraj tega programa – DELUJEJO!

Če seveda delamo korake, ki so za to potrebni!

Ker sem popolnoma sigurna, da lahko do podobnih, če ne še boljših rezultatov, kot ste jih imeli priložnost prebrati na tej strani…dosežete tudi VI, vam z največjim veseljem dam DVOJNO garancijo na zadovoljstvo.

GARANCIJA 1:

1. V kolikor v 14 dneh od začetka tečaja ugotovite, da vam format ali vsebina ne ustreza – boste lahko zahtevali 100 % vračilo kupnine.

Če vam torej, zaradi katerega koli razloga, struktura tečaja ali moj način predajanja znanja, ne bo ustrezal… je vse kar morate narediti, da mi pišete (v roku teh 14 dni od odprtja vaše spletne učilnice) na mojca@mojcakorelc.com in vam povrnem vplačano kupnino v celoti.

Če vam program ne da tisto kar želite, tudi jaz ne želim vašega denarja.

Simple as that!

GARANCIJA 2:

Kaj pa če v 90 dneh, ne bo rezultata, ki si ga želite?

Kot prvo…

Nobena strategija ne bo delovala, če mi na njej ne delamo!

Vem, pa da je včasih težko graditi svoj posel in hkrati skrbeti za svojo družino, gospodinjstvo, delati na drugih projektih ali hoditi še v redno službo…

…in zato včasih tudi zmanjka časa ali pa energije.

Iz tega razloga, je program Skrivnosti uspešnih coachinj namensko kreiran za ženske podjetnice, ki imajo velik izziv s časom in iskanjem work-life ravnovesja.

Tudi podpora, ki vam pripada znotraj tega programa, je zato prilagojena tem potrebam.

Ta podpora se imenuje On-GOING podpora.

Kar pomeni, da vam bo moja mentorska podpora na voljo, dokler bo program trajal oz. dokler boste potrebovali pomoč, ki se navezuje na vsebino tega konkretnega programa “Skrivnost uspešnih coachinj”.

V zaprti FB skupini vam bom na voljo za hitra vprašanja in 2x mesečno, znotraj Q&A spletnih srečanj v živo, tudi za kompleksnejša vprašanja. Vendar izključno za tista, ki se navezujejo na specifične tematike, ki jih bomo obravnavale znotraj tečaja.

Torej ta podpora v skupini in Q&A spletnih srečanj, bo osredotočena na konkretno vsebino tečaja, ker želim, da imajo vse tečajnice maksimalno pozitivno izkušnjo.

Kaj to v resnici pomeni za vas?

Pomeni zagotovilo, da boste imeli dostop do moje mentorske pomoči znotraj zaprte FB skupine, tudi, če boste zaradi nepredvidljive situacije morali npr. za 3 mesece končati z izvajanjem posameznih korakov znotraj tečaja in boste tako lahko mirno nadaljevali, tam kjer ste ostali, v vam ustreznem času…

…brez, da bi vas bilo strah, da boste ostali sami.

Zakaj takšna dvojna garancija?

Ker vas niti slučajno, ne mislim pustiti, da ostanete v nedokončanih korakih….

…ko boste prišli v ta program, boste temelje, na katerih tu delamo – imeli tudi postavljene!

To je moj cilj za vas in mora biti tudi za vas. V nasprotnem primeru ta program (še) ni za vas.

Takšna garancija tudi zato….

Ker vam iskreno želim pomagati, da se premaknete naprej, pa čeprav boste kdaj obstali…

…saj se v podobnih situacijah večkrat znajdem tudi sama in mi ogromno pomeni zavedanje, da imam neko skupnost, kamor lahko vedno pridem nazaj po motivacijo, spodbudo in konkretno pomoč

Če še enkrat povzamemo, kaj vse dobite danes, ko se pridružite v program Skrivnosti uspešnih coachinj:

Za koga (še) NI ta program?

V kolikor niste 100% pripravljen sprejeti odgovornost za svoje rezultate, stopiti iz cone udobja, se resno lotiti te osebne in poslovne transformacije in za svoj uspeh resno delati…

…potem ta program (še) ni za vas.

Lahko vam dam vse strategije in step by step napotke, kako do prve prodaje…

…a če niste pripravljeni za te rezultate tudi sami delati in stopiti FULL IN v ta proces….

…potem lahko že zdaj z gotovostjo trdim, da boste tratili čas sebi in meni!

V kolikor, pa ste pripravljeni zavihati rokave in se podati na delo…

Je pred vami v resnici zelo enostavna odločitev…

Da kliknete na eno izmed spodnjih opcij in se nam pridružite v program Skrivnosti uspešnih Coachinj

ŽE DANES!

Kakšna je vaša odločitev?

Boste še naprej “prodajali” svoje pro-bono coaching pakete ali ste pripravljeni na:

– konkretne korake, kako izbrati pravo nišo in se diferencirati od konkurence
– marketinški načrt, za objave na socialnih omrežjih (kje, kako, kdaj)
– preverjeno strategijo, kako priti do prvih coaching strank
– ponovljiv prodajni sistem, ki vam hitro prinaša denar na vaš račun
– znanje kako prodajati svoje storitve brez cmoka v grlu
– neodvisnost od drugih marketinških strokovnjakov, ki pošteno zaračunavajo za svoje storitve, a vam hkrati ne ponujajo celostne rešitve
– odgovornost in pridružitev podporni skupini,  ki vas drži za besedo, vam nudi spodbudo, motivacijo in prostor, da na tej poti grajenja svojega posla podelite tudi tiste najgloblje strahove.

KAJ VSEBUJE POSEBNA PONUDBA »BOOT CAMP« VIP SKRIVNOSTI USPEŠNIH COACHINJ – dodatna individualna podpora

Doživljenjski dostop do 6 praktično naravnanih modulov, ki vas bodo v jasnih korakih vodili, do postavitve 4 glavnih temeljev za vaš online coaching posel

Zaprta VIP FB skupina za ongoing mentorsko podporo

2x mesečno skupinski mentorski klic za Q&A

BONUS 1: VIP dostop do posnetkov vseh dodatnih video treningov

BONUS 2: TEMPLATE vprašalnika, ki nastopa kot filter pri selekciji, s kom greš na strateški uvodni klic in močno dvigne stopnjo prodajne konverzije

BONUS 3: PRODAJNI TEMPLATE s konkretnimi vprašanji, ki so postavljeni v posebno strukturo, da dobiš vse potrebne informacije na prodajnem klicu in zaključiš s prodajo

BONUS 4: 13 Načinov kako zaslužiti kot coach – za lažji začetek

PROMOCIJSKI BONUS: 300 eur štipendije

POTRDILO O USPEŠNEM ZAKLJUČKU TEČAJA

4x HOT SEAT Coaching - INDIVIDUALNA dodatna strateška mentorska in coaching srečanja preko zooma (posnetki vključeni) - unovčljivo do 30.06.2024.

1x Copywritting makover – INDIVIDUALNI review in priporočilo za 1 marketinški tekst (objavo / landing page/ email/ sales page...) - unovčljivo do 30.06.2024.

Done With you dodatna tehnična podpora "Tvoj spletni tehnični začetek". 

Vzpostavite svojo email listov v roku 1 tedna + definirajte svojo email marketing strategijo in začnite pošiljati redne marketinške kampanije, zato, da povečate svoj doseg - unovčljivo do 30.06.2024.

VAŠA INVESTICIJA DANES

6 mesečni obroki po 386,37 eur

( DDV vključen) 

*Ponudba omejena za maks 3 osebe

4568 eur ( DDV vključen)

TOREJ, V KATERO SMER GRESTE S SVOJIM POSLOM ?

“Osvojila sem principe prodaje!”

Predno sem se odločila vstopiti v tečaj Skrivnosti uspešnih coachinj, sem bila v fazi da postanem coach, torej na prelomnici pridobivanja novega poklica. Vedela sem tudi, da si ne želim zaposlitve, temveč želim stopiti na samostojno poslovno pot.

V tečaju so mi bile najbolj všeč zlasti praktične naloge, kjer sem se morala poglobiti vase in izluščiti bistvo. Ni mi bilo vedno lahko, a je bilo vredno.
Spoznanja do katerih sem prišla, mi bodo omogočila pravo pozicioniranje, uveljavitev na trgu kovčinga in seveda delo s pravimi strankami, tistimi s
katerimi si res želim!

Tečaj bi priporočala coachinjam, ki bi rade našle sebe v poslovnem smislu, ali pa tiste, ki bi rabile booster, da dajo samozavestno in z vsem žarom na trg točno tisto, kar je njihovo poslanstvo. Lahko rečem, da jaz res nisem imela pojma o marketingu in samopromociji ter prodaji. Po naravi nisem prodajnica in na začetku me je to zelo frustriralo. Postopoma sem sprejela tudi ta del sebe in ne pričakujem od sebe nemogočega. Sem pa osvojila principe prodaje in mi pridejo prav. Če tudi tebi manjka znanja ali izkušenj na teh področjih, go for it in se vpiši v tečaj! To je res osnovna šola in pospešeni program!

Mojca, veliko sem se naučila ob tebi. Hvala, za tvojo prisotnost, vztrajnost , podporo in tvoje iskreno veselje ob mojih, še najbolj neznatnih ali večjih
uspehih! Hvala, ker me še vedno spremljaš in podpiraš. Čutim, da si resnično na moji strani.

Nina Gregorič Ožura

In ker mi je res pomembno,
da predno pridete v program Skrivnosti uspešnih coachinj

…resnično razumete, kaj vse vam nudi…

spodaj še ……

Najpogostejša vprašanja (in odgovori)

V kolikor si 100% odločena, da postaviš profitabilen online coaching posel in želiš od tega služiti in tudi živeti, potem pa lahko z vso sigurnostjo rečem – DA, TA TEČAJ JE TOČNO ZATE!

Je pa še en zelo pomemben pogoj…

Da zaupaš meni kot tvoji mentorici in coachinji.

To je tako kot v coaching procesu, če ni zaupanja, ne bo rezultatov .

To je pogoj za tvoj uspeh.

Pokazala ti bom preverjene korake, ki delujejo samo, če jim sledimo.

Kot prvo naj ti čestitam! 

Kot drugo pa, glede na to, da tole bereš, vem da imaš še vedno težavo s konsistentnim pridobivanjem pravih strank, ki so pripravljene dejansko plačati za tvoje storitve in so globoko zakoreninjena omejujoča prepričanja, tista, ki te že dlje časa zadržujejo, da začneš računati višje cenovne pakete. 

To je tako kot pri gradnji hiše, če niso temelji dovolj močni, tudi vse ostalo kar dogradimo ne bo dolgo zdržalo.  

Odgovor je torej definitivno DA, saj gre za evergreen podjetniške vsebine, ki jih marsikateri uveljavljen podjetnik, še vedno ne razume, kaj šele da jih ima implementirane v svoj poslovni model. 

Sicer imaš pa super izhodiščno točko, saj imaš že veliko postavljenega in boš s pomočjo tega online tečaja spremenila, kar prej ni delovalo in vpeljala v svoj poslovni model strategije, s katerimi boš hitreje skočila na višjo stopničko v svojem poslu.

Zelo preprosto!

Ko se prijaviš v tečaj in s plačilom rezerviraš svoje mesto, se ti javim na email z nadaljnjimi navodili kako do spletne učilnice, kjer boš dostopala do video posnetkov in ostalega gradiva in kako do zaprte FB skupine, ki bo namenjena samo tečajnicam tega programa.  

Poleg tega ti pošljem še kratka navodila in že nekaj domače naloge, da boš dobro pripravljena na skupno delo. 

V kolikor si se odločila tudi za individualno podporo, se javim še s konkretnim datumom začetka.

Seveda, v kolikor v 14 dneh ugotoviš, da ti format ali vsebina ne ustreza, mi lahko napišeš in dobiš povrnjeno celotno investicijo.
 
Lahko pa se odločiš tudi za dobropis V višini vplačanega zneska, ki ga lahko uveljaviš za drug program ali individualni coaching. Udeležba v drugem programu/individualnem coachingu je predmet nove pogodbe, v kateri bova natančno opredelili do kdaj lahko nadomestni program izkoristiš.

Odgovor je seveda NE! 

Vsebina tega online tečaja je od mene terjala veliko energije, denarja in več kot 15 let odrekanja v privat življenju, da lahko danes tebi pokažem kako lansirati profitabilen coaching posel. 

Dostop do video vsebin in vseh dodatnih materialov je zato zaščiten in namenjen samo tebi. 

V kolikor bomo ugotovili, da na tvojem uporabniškem imenu prihaja do nepričakovanih aktivnosti, lahko pričakuješ moj klic in seveda tudi blokado uporabniškega imena.

Omejitve pri postavljanju vprašanj ni. 

V kolikor imaš izziv ali kakšno dilemo vezano na posamezno lekcijo, lahko postaviš svoje hitro vprašanje kar v zaprto fb skupino, kjer boš imela moj on-going support. V kolikor bi tvoje vprašanje terjalo kompleksnejši odgovor, mi lahko napišeš tudi email in se ga lotim znotraj naših Q&A spletnih srečanj v živo.

Ta Q&A srečanja v živo bodo potekala 2x mesečno znotraj zaprte FB skupine, datume vnaprej javim, tako da mi lahko še pravi čas pošlješ tvoja vprašanja in vse skupaj tudi posnamemo, tako da si jih lahko ogledaš kasneje.

Moja podpora ti bo na voljo, dokler bo program trajal  oz. dokler boš potrebovala pomoč, ki se navezuje na vsebino tega konkretnega online tečaja “Skrivnost uspešnih coachinj”. 

Pomeni, da ti bom v zaprti FB skupini na voljo za hitra vprašanja in 2x mesečno, znotraj Q&A spletnih srečanj v živo, tudi za kompleksnejša vprašanja. Vendar izključno za tista, ki se navezujejo na specifične tematike, ki jih bomo obravnavale znotraj tečaja.

Torej ta podpora v skupini in Q&A spletnih srečanj, bo osredotočena na konkretno vsebino tečaja, ker želim, da imate vse tečajnice maksimalno pozitivno izkušnjo.

Koliko časa bo trajala ta dodatna oblika pomoči znotraj FB skupine?

Dokler bo interes in se boste udeleževali teh spletnih Q&A srečanj. Ker je sam tečaj zelo specifično oblikovan, bo tudi moj mentorski del osredotočen izključno na vsebino, ki jo bomo obravnavale. Ko bo čas za tvoj naslednji korak, se lahko pogovoriva in ti bom svetovala kako nadaljevati na naslednji nivo.

Čisto odvisno od tebe! 

Tečaj imaš na razpolago doživljensko, kar pomeni, da lahko dostopaš do vsebine kadarkoli. Lahko greš skozi vse lekcije vsak teden, ko bo na voljo nov modul. Lahko pa se lotiš grajenja svojega online coaching posla postopoma in delaš po korakih. 

Torej, ko si popolnoma suverena, da si nalogo iz posamezne lekcije osvojila, greš na naslednjo. Čas dela lahko prilagodiš svojemu urniku. Lahko si celo vzameš vmes dopust z družino in nadaljuješ potem, ko se vsa spočita vrneš nazaj. 

Priporočam pa, da vendarle vmes ni prevelikih lukenj, saj iz izkušenj vidim, da potem pride preveč dodatnih motilcev in ni več fokusa! 

Torej ta fleksibilnost, ki ti je tukaj na voljo, je ogromna dodana vrednost tega tečaja, saj te časovno ne omejujem in ti je zato omogočeno, da ga opraviš v lastnem tempu. 

Ker sem tudi jaz 2xmama, vedno stremim k temu, da optimiziram svoj čas, kot tudi čas mojih strank. Želim si, za tebe in za mene, da imava dovolj časa za stvari in ljudi, ki nam v življenju največ pomenijo in hkrati konsistentno gradiva svoj posel. Ne da bi pri tem bilo potrebno izgoreti!

Da, ta podpora vključuje moj feedback na vaše delo. To je tudi namen te podporne skupine. Da niste sami pri implementiranju vseh korakov, ampak, da lahko vedno pridete po drugo mnenje, nasvet ali pa zgolj motivacijo, da speljete stvari do konca. Vaš uspeh, je moj uspeh in zato v vseh mojih programih 100% stojim za mojimi strankami in jih podpiram, da dosežejo svoje cilje! 

Znotraj FB skupine, lahko postavite tudi ta vprašanja. Preden sem določene procese delegirala, sem jih morala najprej spoznati sama. Tako, da ne bo prvič, da sem podjetnicam pomagala vzpostaviti tudi te korake. Še več! Ob meni stoji, celotna ekipa Online Business Suport, kjer deluje  več različnih strokovnjakov in so vedno pripravljeni pomagati, če se kje zalomi. 

DA, s tečajem lahko začnete že DANES oz. takoj ko mi pošljete potrdilo o plačilu in uredimo ostale formalnosti, kot so pogodba, tehnične stvari vezane na vašo spletno učilnico itd. V kolikor ste pripravljeni, lahko torej začnete takoj.

Pred tečajem dobite uvodni vprašalnik, da vidim kje ste in dobim sliko kje rabite pomoč, zato, da to potem tudi vključujem v Q&A. Tudi sam tečaj vas bo vodil po korakih, da boste videli, kaj popraviti in kako se tega lotiti. Pri tem vam pomagajo naloge, ki so vključene.  Za kompleksnejša vprašanja pa mi tudi lahko napišete mail in naredim trening za vašo specifično situacijo. Lahko ste z mano v živo, za še večjo interakcijo ali pa si potem ogledate posnetek. 

Da, tečaj predeluješ v svojem tempu. Vsak teden dobš en modul, da ga predelaš in implementiraš stvari v svojem tempu. Tudi ta struktura s tedenskimi moduli je z namenom postavljena zato, da ne preskakujete.

Torej ne, nisi vezana na nobenega. Vprasanja postavis, ko jih imas in jaz podam odgovore in usmeritve.
Ni važno v kateri fazi ste, vsaka od vas ima specifično situacijo, zato so vedno nekoliko drugačna vprašanja. Kar je super, ker slisis tudi s cim se drugi ukvarjajo, kje imajo tezave in to pomaga tudi tebi, da ne delas istih napak. 

Seveda. Kot ste videli, veliko govorim ravno o mindsetu, ker je ključen pri vseh teh korakih, ko postavljamo strategijo. Skupina enakomislečih podjetnic, pa daje še dodatno oporo, saj lahko vedno prideš v varen prostor po pomoč, ko rabiš. Mogoče včasih kakšno potrditev ali pa samo spodbudo za nadaljevanje. 

Če boš implementirala vse korake, ki ti jih bom podala in bila proaktivna na celotni poti, potem boš imela toliko novih strank, da boš začela razmišljati o optimizaciji in avtomatizaciji svojega prodajnega procesa in jaz ti bom z veseljem pomagala priti na ta popolnoma drug nivo poslovanja (če si boš tega seveda želela) 🙂  

Pa še nekaj zelo pomembnega……ta rezultat je izključno odvisen od tebe! 

Jaz ti bom pokazala načine, ki preverjeno delujejo, vendar vsaka podjetnica je drugačna, ima drugo motivacijo in ima svojo svobodno voljo, kaj bo z vsem tem pridobljenim znanjem naredila. 

Torej rezultati so 100% odvisni od tebe, saj boš ti tista, ki bo naredila vse potrebne korake. Jaz bom izjemno vesela, da ti bom pri tem pomagala…ti si pa tista, ki bo zaslužna za tvoj lasten uspeh in enako seveda velja, za neuspeh! 

Brez problema mi lahko pošlješ email s tvojim vprašanjem na mojca@mojcakorelc.com in ti v roku 48 ur osebno odgovorim.

@SkrivnostiUspešnihCoachinj/ Vse pravice pridržane/ Mojca Korelc/ MojCoaching 
Splošni pogoji poslovanja in politika zasebnosti