SKRIVNOSTI USPEŠNIH COACHINJ

v 6 preverjenih in jasnih korakih postavi zemljevid za svoj online coaching posel, ki te bo pripeljal, do prvih coaching strank, brez da bi pred tem morala porabiti ogromno časa in denarja za vzpostavitev popolne spletne prisotnosti, tehnično dovršenih spletnih lijakov ali velike email baze!

ONLINE BUSINESS SUPPORT - DONE WITH YOU PAKET

V 8 tednih do izdelanega spletnega tečaja in prodajne strategije, ki ti ga pomaga pozicionirati kot višjecenovni produkt.

NIŠA U NULO

Definirajte profitabilno nišo za vaš online posel in odidite iz spletne delavnice s popolno jasnostjo, kdo so vaše stranke, kako jih nagovarjati in kateri bo vaš prvi (online) program.

POSTANI VIDNA ONLINE

Si tudi ti želiš postati (bolj) VIDNA pred tvojo idealno stranko v online svetu in z njo začeti graditi globlje odnose? Znotraj tega audio posnetka boš dobila odgovore na vsa temeljna vprašanja, ki si jih mora odgovoriti vsak podjetnik še preden stopi v online svet in dobila konkretne naloge, ki ti bodo pomagale da postaneš bolj vidna pred svojo idealno stranko.

DELAVNICA WORK-LIFE BALANCE

Ta delavnica je namenjen podjetnicam, ki imajo težavo s fokusom, organizacijo dela in časa, se preveč razdajajo z energijo in se kot hobotnice z osmimi lovkami poskušajo vpletati na različne konce in kraje. Rezultat je nezadovoljstvo v odnosih, izčrpanost od dela, ki ne nosi željenih prodajnih rezultatov, nobenega časa zase in skrb, da jih bo takšno ravnanje odneslo v izgorelost, izgubo notranjega miru in odtujene partnerske odnose.