ONLINE BUSINESS SUPPORT

DONE WITH YOU PAKET

v 8 tednih do izdelanega spletnega tečaja in prodajne strategije, ki ti ga pomaga pozicionirati kot višjecenovni produkt.

Ta done with you paket vsebuje popolno podporo, pri kreiranju spletnega tečaja in zajema korake od A do Ž. 

Pomeni, da bo ob tebi, od začetka do konca, moja Online Business Support ekipa (krajše OBS), ki te bo spremljala na vseh korakih, ti pomagala pretvoriti surovo idejo v dokončan spletni tečaj in postaviti prodajno strategijo zanj.

Kaj vključuje ta podpora? 

8-tedensko podporo v obliki mentorstva, coachinga in tehnične pomoči, ki zajema: 

1. Online strategijo za izdelavo in prodajo višjecenovnega spletnega tečaja.

2. Priprava in načrtovanje spletnega tečaja (od ideje do izvedbe, vključno s tehnično in mentalno pripravo na snemanje s pomočjo programa Screencast-O-Matic, vzpostavitev spletne učilnice na platformi Teachable in pomoč pri uporabi vseh ostalih platform). 

3. Grafično – tehnična dodelava video lekcij (zate uredimo vse posnetke, jih vizualno dodelamo in spravimo v video obliko, oblikujemo pdf dokumente – do 20 listov (npr. za delovne zvezke) in te vodimo skozi celoten proces kreiranja spletnega tečaja). 

Kako bo potekalo? 

V 8 tednih se srečamo 6x po 60 min, preko zoom konference. 3 srečanja so rezervirana za coaching/mentorstvo na temo ciljev, jasne prodajne strategije, mentalne pripravljenosti in organizacije dela, ostala 3 pa za pripravo spletnega tečaja, snemanje in urejanje posnetkov.  

Prvo srečanje bo namenjeno postavljanju fokusa in strategiji za tvoj spletni tečaj.
Brez konkretnega cilja in jasne prodajne strategije ne bo šlo.  

Drugi mentorski posvet bo namenjen še bolj poglobljenemu razmišljanju in povezovanju z OBS ekipo, kjer bomo tvojo idejo povezali z ostalimi koraki, potrebnimi za izdelavo online tečaja.

Na tem 60 min klicu se nama bo pridružila strokovnjakinja za spletna izobraževanja  –  skupaj bomo brainstormale, kakšen format je najbolj ustrezen za tvoj spletni program in ti predstavili predlog načrta za celoten proces izdelave tečaja od A do Ž.

Nato pa si bodo sledila srečanja po dogovoru s celotno ekipo, saj se bomo prilagajali celotnemu procesu za namene najbolj optimalne izvedbe projekta. Vmes ti bomo dali dovoj časa, da razmisliš o celotni strategiji in da pripraviš vsebine za spletni tečaj. 

Glavne tematike o katerih se bova pogovarjali na coaching/mentorskih srečanjih skozi celoten projekt, bodo: 

1. Ideja spletnega tečaja– kaj hočeš ponuditi? 

2. Publika – komu specifično je namenjen?

3- Finančni cilji in Prodajna strategija – kakšen rezultat hočeš doseči in kako prodati tečaj? 

Po tem, ko ti bo jasno, kdo je ciljna skupina, za katero pripravljaš program in ko točno veš, kakšen je format tega specifičnega spletnega tečaja, te bomo v nadaljnih srečanjih vodili skozi proces, v katerem boš pripravila online program in to bo predstavljalo našo tehnično podporo tvojemu projektu.

Postopek je približno tak: 

1. Najprej ti  narediš strukturo online programa (v kolikor boš imela težave, se lahko o tem pogovorimo na coaching klicih).

2. Potem na podlagi strukture spišeš skripto (bodisi podrobno spisan govor ali vsaj izpisane ključne misli za vsako lekcijo).

3. Na podlagi skripte, MI pripravimo scenarij, v katerem se definira, v kakšnem formatu bo posneta posamezna lekcija (navadni video posnetki/posnetki s priposnetim govorom/uporaba prosojnic itd).

4. Na podlagi scenarija, MI pripravimo datoteke v programu za snemanje, ki že vsebujejo spisane govore in navodila, tako da se ti res osredotočiš samo na to, da posnameš svoj govor – bodisi v obliki govoreče glave ali zgolj samo govor (za snemanje poskrbiš sama, mi ne hodimo snemati na lokacijo).

5. Medtem ko boš snemala, MI pripravimo vizualne materiale (prosojnice, grafe, slike…).

6. Ko dokončaš snemanje, MI zmontiramo skupaj vse posnetke in po dogovoru naložimo v spletno učilnico Teachable.

 

Kako vse ti bomo še olajšali ta proces izdelave spletnega tečaja?
(JA, res smo veliko razmišljali, o vsaki podrobnosti, z namenom, da bo to zate izjemno produktivnih 8 tednov in boš na koncu »držala v rokah« svoj nov višjecenovni spletni tečaj in imela prodajno strategijo kako ga prodati)

1. Dali ti bomo celovito podporo, da pripraviš didaktično – izobraževalno učinkovit online program (in ne zgolj »navadnih posnetkov«) ter tako, da je program res zasnovan čim bolj trajnostno (da ne boš rabila snemati vsega ponovno čez pol leta!).

2. Dovolili ti bomo vso svobodo – sama boš izbirala, kdaj boš snemala in kje boš snemala – mi te bomo »samo« pripravili na to, da znaš svoje obstoječe resurse čim bolj maksimalno izkoristiti.

3. Imela boš svojo lastno project management ekipo, ki ti bo pomagala pri organizaciji dela in monitoringu projekta, da boš dokončala tečaj v 8 tednih in da pri tem ne bodo trpeli odnosi in tvoji drugi projekti. 

4. Vodili te bomo skozi celoten postopek snemanja in ti zadeve olajšali do te mere, da se res lahko osredotočiš na podajanje znanja (na svojo cono genialnosti), da boš čim bolj produktivna v celotnem procesu izdelave tečaja in da boš imela več časa za prodajo in marketing.

5. Vsi posnetki in materiali, narejeni tekom našega sodelovanja, bodo tvoja last (mi seveda poskrbimo, da so za čas projekta pri nas na varnem) – dali ti bomo odprte materiale (delovne datoteke za snemalnik/ urejevalnik, ki je cenovno dostopen; powerpoint datoteke in vse ostalo), tako da lahko tudi kasneje sama kaj popraviš in urejaš (potem, ko boš v polnosti poznala postopek :))

6. Celoten postopek priprave je ponovljiv in ga – če želiš – kasneje ponavljaš tudi sama – skratka, pripravimo te na to, da si kasneje lahko samostojna pri celotnem procesu, medtem pa smo ti še vedno na voljo, da dele procesa, ki ti ne ležijo, prepustiš nam (JA, ostajamo s tabo tudi po končanem projektu, če boš tako želela. 🙂

Za koga je DONE WITH YOU paket kreiran?

  • za vse podjetnice, ki delujete v svetovalnem in/ ali izobraževalnem biznisu in že dolgo časa razmišljate, da bi optimizirale in avtomatizirale svoje poslovanje s spletnim tečajem
  • za vse tiste, ki že imate idejo, kaj bi dale v spletni tečaj in imate strukturo tečaja vsaj v osnutkih
  • definitivno za tiste podjetnice, ki ste se pripravljene 100% predati projektu izdelave online tečaja v 8 tednih
  • za podjetnice, ki si želite v tem procesu izdelave spletnega tečaja, podporo coacha in mentorja, da vas strateško usmerja, pomaga premagovati miselne ovire in omejujoča prepričanja glede prodaje višjecenovnih paketov.

Za koga ta paket ni?

Nažalost nismo za skupaj, v kolikor:

  • nisi pripravljena zavihati rokavov in se popolnoma zavezati, da končaš projekt v maksimalno 8 tednih
  • iščeš hitre rešitve kako čez noč obogateti in se ne zavedaš, da je za to potrebno konsistentno delo (tako na sebi, kot na poslu!)
  • ne prevzemaš 100 % odgovornosti za svoj uspeh, kot tudi neuspeh
    se nisi pripravljena držati dogovorjenih rokov za izvedbo celotnega projekta
  • nisi timski človek, ker si prepričani, da itak vse zmoreš in znaš sama.

Kakšna je tvoja investicija? 

Vabim te, da se mi javiš na brezplačni uvodni posvet, saj je višina investicije močno odvisna od tvojih potreb in želja.  

Verjetno si že ob prebiranju ugotovila, da gre za kar obsežen proces, ki terja veliko jasnosti, predpriprav, dobre organizacije in timskega dela, če želimo na koncu dobiti učinkovit izobraževalni spletni tečaj.

OBS ekipa ti bo pomagala na vseh korakih in te dobesedno vodila za roko skozi celoten postopek. Pričakuješ lahko strokovno, natančno, dosledno, odgovorno in visoko motivacijsko ekipo, ki ne pozna besede NE! 

Ne glede na težavo, vedno najdemo rešitev. Potrebujemo pa zato tudi tvojo 100% odgovornost in pripadnost k projektu. Ti boš tista glavna zvezda tega projekta in boš usmerjala krmilo, mi ti bomo le pomagali držati volan, opozarjali na ovire in osvetljevali pot v prihodnost! 

Takšne podpore kot jo dobiš znotraj tega paketa ne obstaja na trgu, vsaj v taki obliki ne.

Pri nas dobiš vse na enem mestu in zato prihraniš čas, energijo in tudi denar, saj ti ni potrebno kar naprej iskati drage strokovnjake, ki pokrivajo samo en delček tvojega poslovnega izziva! 

Ker za pilotni projekt, ponujamo za prve 3 projekte dostopnejšo ceno, te bomo pa po končanem sodelovanju prosili za javni testimonial v pisni obliki in dovoljenjem, da delčke procesa uporabimo tudi za prikaz v naših nadaljnih marketinških aktivnostih. (objavijo se delčki, ki ne razkrivajo tvojih poslovnih skrivnosti) 

Kakšen je pogoj za prijavo v Done WITH you paket?

Predno se odločimo za sodelovanje, moramo videti v kolikor, po domače povedano, pašemo skupaj.

Če si na točki, kjer želiš lansirati spletni tečaj in si želiš priti hitro in enostavno do izdelanega kvalitetnega spletnega tečaja in prodajne strategije zanj, rezerviraj svoj brezplačni posvet na mojca@mojcakorelc.com in skupaj pogledava, če smo kompatibilni.

Si pripravljena, da postaneš lastnica visokocenovnega in izjemno kvalitetnega spletnega tečaja, ki bo kot magnet pritegnil tvoje idealne stranke?

OBS ekipa te z veseljem pričakuje!

Prijave na brezplačni posvet, sprejemam na mojca@mojcakorelc.com.