Kako kot mama&podjetnica v 4 minutah organizirati svoj teden

Zate sem pripravila BREZPLAČNI priročnik, kjer podelim enostavne 4 korake, kako si lahko organiziraš svoj teden v nekaj minutah:

  • zato, da ostaneš fokusirana skozi dan,
  • da narediš tisto kar je potrebno hitro in učinkovito,
  • da se sproti delajo tudi šolske obveznosti naših najmlajših
  • in tudi zato, da pri vsem tem ohranimo čim bolj človeško komunikacijo z vsemi vpletenimi in ohranimo mirno kri.

Vem, ni enostavno, se pa da! Vpiši se in ti pokažem.

* obvezno

MojCoaching FB stran in podjetje Mojca Korelc s.p. bo uporabilo informacije, ki jih boste navedli na tem obrazcu za stik z vami, za zagotavljanje posodobitev podatkov ter za namene neposrednega trženja. S klikom v okvirček " Email" potrjujete, da se strinjate, da vas po e-pošti kontaktiramo za namene neposrednega trženja ter vas obveščamo o vsebinah in dogodkih s področja coachinga, osebne in poslovne rasti. Novice vam bomo pošiljali največ 1x tedensko:

Prejemanje e-obvestil je brezplačno in brez obveznosti. Njihovo prejemanje pa lahko kadarkoli in brez navajanja razloga prekličete, tako da kliknete na povezavo za odjavo v nogi vsakega e-sporočila ali pa nas direktno kontaktirate na naslov: korelc.mojca@gmail.com . Vaša pravica je, da kadarkoli in brez navajanja razloga zahtevate vpogled, omejitev obdelave, prenos, popravek ali popolni izbris podatkov, ki ste jih vnesli ob registraciji. Prav tako lahko kadarkoli prekličete to soglasje.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.