Rezultati, ki jih dosegajo moje stranke :

Fokus in konsistenca sta tisti skrivnostni začimbi, ki ti pomagata držati kompas do želenih rezultatov.

Kdor ima dovolj močan ZAKAJ, bo tudi našel KAKO!

Imaš idejo, nov projekt v glavi, ki si ga želiš realizirati, pa ne veš, kje bi začela, kako bi se ga lotila? Si na točki, ko iščeš odgovor samo na en izziv, potrebuješ JASNOST, FOKUS in AKCIJO, da se končno  začneš premikati v smeri proti svojemu cilju. 

Včasih potrebujemo samo nekoga, da nam posveti drugo luč na konkreten izziv in že nam postane jasno, kaj je naš naslednji korak.

Poglejva, kako ti lahko pomagam, da se premakneš naprej. Prijavi se na HOT SEAT COACHING!

TRAJANJE: 3 urni spletni intenziv

Prijavi se na uvodni strateški posvet na mojca@mojcakorelc.com ali izpolni obrazec TUKAJ

Vsak poslovni uspeh zahteva trde temelje in pravo miselno naravnanost.

FIRST STEP je 3 mesečni paket, kjer delamo na strahovih, lažnih zgodbah, ki si jih sami pripovedujemo, preokvirjamo omejujoča prepričanja, ozaveščamo vrednote, ki nas vodijo skozi življenje, se učimo jasnega izražanja lastnih želja, postavljanja mej in dvigovanja lastne vrednosti.

 

Hkrati delamo na poslovni strategiji. Ozavestimo katere veščine, znanje in vire trenutno imam in kako jih lahko najbolje izkoristim v danem trenutku. Skozi celoten proces spoznavanja sebe in tvojega idealnega posla, ti stojim ob strani kot mentor in coach.

Zate je primeren, v kolikor se zavedaš, da je potrebno za uspešen posel najprej postaviti trdne temelje in si za to pripravljena intenzivno delati. Vse se začne znotraj tebe. Tudi transformacija in ja, tudi prodaja.

Največji užitek mi je gledati svoje stranke, ko v relativno kratkem času dosežejo izjemne spremembe v miselni naravnanosti in začenjajo sprejemati drugačne odločitve, ki jim dajejo konkretne rezultate.

 

Tvoj prvi korak je torej, da rezerviraš svoj termin za brezplačni strateški posvet, kjer sem ti na voljo za vsa dodatna vprašanja o konkretnem paketu, mojem načinu dela in kako ti lahko pomagam. Vzemi si 30 min zase, nimaš nič za izgubiti, lahko pa se ti spremeni življenje – ODLOČITEV JE TVOJA  🙂

Dodaj termin v svoj  KOLEDAR

Mnogo ljudi ve, kaj morajo storiti, vendar jih le malo to stori. Vedeti ni dovolj. Potrebno je ukrepati . 

Znotraj 6 tedenskega intenzivnega paketa “NEXT STEP”  bova spoznali tvojo trenutno situacijo v poslu, pogledali kaj si želiš doseči v prihodnosti in osvetlili tvoj potencial, ki ti bo pomagal uvideti, kateri konkretni korak je potrebno narediti, da se premakneš iz točke A na točko B .

 

Ta način sodelovanja je primeren zate, v kolikor si že bila kdaj del mojih programov (mastermindov ali 1:1) ali pa si na točki svojega posla in življenja, ko približno veš kaj moraš narediti, a ti hkrati manjka fokusa, organizacija, strategije, motivacije, akcije.

Morda ne veš točno, kje začeti ali kako vse skupaj speljati; imaš težavo s tehnologijo in drugimi podpornimi sistemi, ki nam pomagajo avtomatizirati posel; te prodaja in marketing izjemno bremenita in bi si želela ob sebi mentorja / coacha, ki bi te popeljal skozi faze lansiranja delavnic/ seminarjev/online programov…

Next step paket je torej primeren zate, v kolikor si želiš spraviti na trg konkretno storitev, ki bo pritegnila tvojo idealno stranko, dvigniti posel na višji nivo in doseči konkretne prodajne rezultate.

Tvoj prvi korak je torej, da rezerviraš svoj termin za brezplačni strateški posvet, kjer sem ti na voljo za vsa dodatna vprašanja o paketu, mojem načinu dela in pomoči, ki ti ji lahko nudim. Vzemi si 30 min zase. Nimaš ničesar za izgubiti, lahko pa se ti spremeni življenje – ODLOČITEV JE TVOJA  🙂

Dodaj termin v svoj KOLEDAR