ČESTITKE PRIJAVLJENI STE NA DOGODEK

NE SPREGLEJTE!  Pred vami še ena posebna priložnost, da nadgradite izkušnjo in si zagotovite VIP VSTOPNICO 

Želite tekom dogodka še več personaliziranih odgovorov in usmeritev za vaš posel?

Pred vami je priložnost, da si zagotovite dostop do mojega mentorstva, coachinga

in to kar med tem, ko bo dogodek potekal!  

ZAGOTOVITE SI VIP VSTOPNICO

.. in se nam pridružite v zaoderju dogodka,
kjer bom omejenemu številu ljudi, na voljo za konkretna vprašanja,
coaching, mentorstvo, svetovanje…

Pridružite se privatnemu skupinskemu coaching srečanju z ostalimi VIP udeleženci dogodka Next Level, da mi lahko neposredno postavite vprašanja glede vaše ponudbe, prodajnih procesov in strategiji pritegovanja visoko kvalitetnih sledilcev.

Mesta so omejena. Srečanja potekajo v živo preko zooma, takoj po treningu znotraj dogodka. 

Posebno povezavo dobite en dan pred terminom srečanja, na vaš email.

Posnetek bo na voljo v vaši spletni učilnici. Vprašanja lahko pošljete tudi v naprej. 

VIP termini:

  • 29.2 ob 15.00
  • 5.3 ob 15.00
  • 7.3 ob 15.00

(vrednost 750 eur + DDV)

Zagotovite si doživljenjski dostop do treninga “Prodajni pospeševalnik”, kjer vam predstavim 3 preproste evergreen prodajne lijake, ki jih lahko uporabite TAKOJ, zato, da začnete generirati stranke vsak teden.

 

Gre za tehnično NE zahtevne prodajne pristope, katere uporabljam vsak teden in mi omogočajo konsistenten pritok novih visoko-kvalitetnih strank in tako skrbim za konsistenten CASH FLOW! 

Posnetek treninga dobite v vašo spletno učilnico takoj, po koncu dogodka Next Level in bo v vaši trajni lasti, zato da boste lahko strategije poglabljali in dograjevali.

 

 

(vrednost 297 eur + DDV ).

Seznam najbolj uporabnih spletnih orodij, od brezplačnih do najnovejših AI orodij, s katerimi boste prihranili ogromno časa in energije ter jih začeli uporabljati že danes, zato, da dvignete svoj posel na next level.

Namesto, da delate vsak dan več in dlje, raje začnite optimizirati in avtomatizirati svoje delovne procese, s pomočjo sodobne tehnologije, že danes.

Čakajo vas konkretne povezave do orodij, ki jih uporabljam sama/moja ekipa za obdelavo/transkripcijo videov, orodja za izvajanje spletnih transakcij /sistem. ki omogoča plačevanje na obroke, orodje za postavitev “kviz” lijaka, za pridobivanje novih kontakov…

(vrednost 47 eur + DDV ).

Primeri konkretnih področij dela za online eksperte, kjer se v današnjem času vrti precej denarja, znotraj katerih lahko najdete idejo za vaš digitalni produkt.

Z vami delim konkretne ideje za digitalne produkte na katerih smo delali z mojimi strankami  in nekaj drugih profitabilnih niš, katere vidim, da imajo zelo velik potencial in se izjemno hitro prodajajo v Sloveniji/po celem svetu.

Želim vam dati nekaj konkretnih idej zato, da si boste lažje predstavljali kaj vse je mogoče ustvariti in tako hitreje preoblikovali svoj (offline) poslovni model v spletno različico oz. si naredili hibridno verzijo vašega biznisa. 

 

(47 eur + DDV)

Ta VIP izkušnja je namenjena VAM, ki :
  • se zavedate pomena globje, personalizirane podpore
  • si želite postaviti konkretna vprašanja glede svoje situacije
  • ste pripravljeni na akcijo in rabite za premik konkretno brco /
  • si želite konkretne usmeritve in imeti ob sebi mentorja, ki verjame v vaš uspeh
  • vas hkrati ni strah dobiti iskrene ( včasih tudi malce izzivalne) odgovore
 

Preverite nekaj zgodb uspeha

»Njen sistem deluje! Uspešno sem ustvarila spletni program Popolna finančna preobrazba. Ne samo to – obenem sem postavila temelje za številna nadaljnja lansiranja. Imam prodajni lijak, ki je preizkušen, delujoč in mi je že ob prvem lansiranju povrnil investicijo.

Karolina JovanoskaFinančna coachinja

premozna.si 

“V 2 mesecih sem oblikovala ponudbo, pripravila online program in ga 15x prodala.”

Lucija Božič, certificirana izvajalka fraktalnega risanja

“Delo s tabo mi je prineslo veliko rezultatov. Oblikovala sem program KNJIŽNI KLUB, ki je pritegnil veliko potencialnih strank in izboljšala sem svojo prodajno strategijo. Trenutno sem na poti do večje prepoznavnosti in večjega dosega ljudi v svoji niši.”

Tanja ČajevecNLP praktik, mojster praktik in coach, TA praktik, direktorica in vodja R&R

“Konkretno mi je delo z Mojco in program Launch Lab prinesel to, da sem skreirala trimesečni terapevtski online program “Izstopi iz izgorelosti”, katerega sem tudi uspešno prodala in se skozi njega že prebijajo prve udeleženke.”

Romana Čolićpsihoterapevtka 

psihoterapijapot.si 

“Odprla sem FB skupino Ženska po dizajnu, pripravila niz delavnic, razpisala in organizirala 5. zaporedni tečaj in pridobila 6 strank za individualno svetovanje.”

Simona Iglič,
Univ.dipl.sociologinja, direktorica Zavoda SU
facebook.com/simona.iglic