OGLED CASH FLOW – MINI TRENINGA, JE NA VOLJO SAMO ŠE

  • 00DNI
  • 00UR
  • 00MINUT
  • 00SEKUND

PA ŠE DODATNO DARILO ZA VAS

To da ste se znašli na tej strani, mi pove veliko o vaši zagnanosti in želji po učinkovitem vodenju vašega posla, zato želim to proaktivnost dodatno nagraditi. 
 
Po tem, ko si boste ogledali zgornji trening….
 
vas vabim še na BREZPLAČNO DIAGNOSTIKO VAŠEGA POSLOVANJA, zato da skupaj pogledamo, kje vse se še skrivajo vaše slepe pege. 
 
Finančna slika je odraz vašega posla – kako učinkovito imate nastavljene vse ostale sisteme in procese ter kakšne odločitve sprejemate na dnevni ravni. 
Po izpolnitvi zgornjega obrazca, se vam oglasim še z dodatnim vprašalnikom, na podlagi katerega bom analizirala vaše odgovore in vas za interpretacijo rezultatov (personalizirana priporočila in nasveti kako lahko izboljšate svoje prodajno-marketinške procese), povabila še na 1:1 spletno srečanje.  
Nujno shranite moj kontakt mojca@mojcakorelc.com, drugače tega posebnega diagnostičnega obrazca ne boste dobili, saj tudi jaz ne bom dobila vašega sporočila. Velikokrat se namreč zgodi, da vse skupaj roma v koš in gredo te priložnosti mimo vas. 
 
Bi bilo škoda, da tehnologija stopi na pot uresničitve vaših želja in vizije, kajne? 
 

Ste novi v mojem krogu?

Super, lepo dobrodošli. 
Ste za, da se na kratko spoznava…
 Prav v veselje mi je, da smo se spoznali in si štejem v čast, da ste izbrali mene kot vašo coachinjo/mentorico na daljavo, pa čeprav samo za čas trajanja zgornjega treninga.  Moji začetki v podjetništvu so se začeli 16 let nazaj, vmes sem šla za par let po mednarodne izkušne v Kijev, v online svet pa sem prijadrala pred dobrimi 5 leti. 
Moj posel sem gradila, medtem, ko sta moja sinova šele spoznavala naš svet. Kot mlada mamica in navdušena podjetnica, sem morala non stop preklapljati med različnimi vlogami, iskati čas tudi v poznih večernih urah in riskirati marsikateri vikend in počitnice, da sem razvila svoj posel, do točke kjer je potrebno zaradi obsega dela, poiskati dodatno ekipo in zunanjo pomoč. 
 
To si vsak podjetnik želi, kajne, zdravo rast. A resnica je, da so bila to kar težka leta zame osebno. Ne samo, da sem fizično težko dohajala vsem obveznostim, trpelo je tudi moje zdravje.  
 
Največji problem s katerim sem se soočala na teh mojih začetkih in mi je tudi povzročil ogromno stresa, je bil ne-konsistenten cash flow. Ko sem dobila eno stranko, nisem imela pojma od kod bo prišla nova. Zelo hitro sem spoznala, da nimam ponovljivega prodajnega sistema in da poleg tega zelo podcenjujem svoje storitve. Po več deset tisoč vloženih ur in tudi eur, v osebni in poslovni razvoj, sem končno ugotovila kako ta online svet deluje in predvsem sem uspela stopiti v novo identiteto, ki jo je moj posel močno potreboval.  
 
Usmerila sem se v kreiranje višjecenovnih (high end) digitalnih produktov, saj sem v tem poslovnem modelu videla priložnost, da pridem do konsistenega in večjega cash flowa + do več časa zase in mojo družino.  
Do sedaj sem pomagala že velikemu številu podjetnic/podjetnikov, pri oblikovanju magnetnih ponudb in postavitvi prodajnega procesa, ki prinaša konsistenten cash flow ter jim kot coach in mentorica stala ob strani, ko so se soočali z omejujočimi prepričanji in denarnimi blokadami, ki v resnici zavirajo marsikaterega podjetnika in posledično životarijo, iz meseca v mesec, namesto, da bi njihov biznis vsako leto zrasel za nekaj odstotkov. 
 
Rekla sem si…. To znanje mora iti naprej! Ker je dovolj podcenjevanja, se strinjate? Zaslužite si, da ste pošteno plačani za svoje delo.  
CENA, KI JO IZBEREŠ DOLOČA KAKŠNE STRANKE BOMO PRITEGNILI NASE. 
 
Se veselim, da se v 2024 spoznamo še bolj od blizu in gremo skupaj na naslednji nivo življenja in posla 
 
Mojca